Jump to content

"Throttle" na nekim sajtovima u Chrome

Lucky

Recommended Posts

Događa se neka čudna stvar kad otvaram određene sajtove u Chromeu, na primer INDEX.HR (!) pa pored odgovora "prestani da ideš na taj sajt" me zanima dal' neko zna kako da ispitam šta stvara problem. Nije taj sajt jedini, njega sam napisao da biste imali priliku da se šalite na taj račun!

Otvorim sajt, ili se zabaguje chrome ili solidno uspori, u tom trenutku kreću ventilatori u kućištu da rokaju kao da sam uključio 3dmark benchmark test, i nakon recimo 5 sekundi se "odšlogira" i nastavi normalno da radi. 

Ne verujem da je komp sam po sebi usko grlo - Ryzen 9 7900X, 64GB RAM, pa kontam neki applet, skripta ga zeza. U Firefoxu se ne događa čini mi se.

Nisam siguran ni da znam kako da ispratim u chrome taskove i load, mogu da izguglam verovatno pa da motrim šta se događa u tom trenutku.

Ima neko ideju?

On 1/6/2025 at 12:39 PM, mladenq said:

meni se desavalo pre 10ak dana, trajalo par dana i proslo samo od sebe

ali ne da sve uspori, nego samo taj tab/sajt, i desavalo se na tipa svakom drugom sajtu

phe, i dalje isto, neki skript ga kolje očigledno samo ne znam koji.

50 minutes ago, sttevann said:

Ma to samo dok skine malware i ostalo, i rasporedi svuda po kompu, posle proradi ok.

:tf:

pa onda updateuju taj malware češće nego patchevi za windows!