Jump to content

Koje slušalice?


manson

Recommended Posts


Koje slušalice uzeti, bežične?
Za igranje najviše, ostalo yt, muzika.... Bilo bi dobro da mikrofon može da se otkači.
I da nije neka suluda cena naravno :) ono što strani jutjuberi nose i predlažu je 40+k RSD kod nas, ako i ima uopšte :) tipa ovako nešto https://www.player.rs/hi-fi/hi-fi-slusalice/headsets-i-gaming/audeze-maxwell-xbox---bezicne-gaming-slusalice
tu negde do 20k mislio da dam, mada iskreno i to mi bre suludo :)

Link to comment
Share on other sites

Ja sam sebi uzeo Logitech G435, one ima da se nađu za nekih 9.000 dinara. One zapravo mikrofon imaju samo kao ovaj mali dodatak sa strane pa nije baš ako hoćeš youtuber da budeš, ali za ovako normalan chat u igri radi posao sasvim ok. Meni je bilo bitno pre svega da su lagane i udobne, to jesu. Ako hoćeš skuplju varijantu sa "pravim" mikrofonom imaš G733, one su ti tačno oko 20k regularna cena. 

Druga opcija koja je isto ok su recimo Razer Opus X, njih upravo koristim, one su malo klasičnija varijanta sa standardnim headbandom i kožnim jastučićima, ali opet bez pravog mikrofona jer su namenjene da ih koristiš i za komp i za telefon i sl. E sad malo je problem sa njima što se povezuju samo preko Bluetooth-a, nema njihovog wifi adaptera, pa u teoriji ako igraš neku mega CS:GO partiju može da se desi minimalno kašnjenje zvuka od koju milisekundu, ali realno je to baš teško primetiti. Druga stvar koja je kod njih dobra ili loša, zavisi kako na to gledaš jeste što imaju Active Noise Cancelling pa kad je to uključeno ne čuješ bukvalno ništa sa strane, imao sam utisak u jednom trenutku da čujem samog sebe kako dišem 😄 One su tu negde oko 16k, dakle u okviru budžeta. 

Načelno ja bih rekao da su sve gejmerske slušalice, a pogotovu bežične, precenjene i preskupe, a audiofilske bežične slušalice su prosto idiotarija, to nema mnogo smisla nego je moda. Zato sam ja sebi i kupio najjeftinije od ovih koje sam naveo 😄 

  • Like +1 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Zwerko said:

Načelno ja bih rekao da su sve gejmerske slušalice, a pogotovu bežične, precenjene i preskupe, a audiofilske bežične slušalice su prosto idiotarija, to nema mnogo smisla nego je moda. Zato sam ja sebi i kupio najjeftinije od ovih koje sam naveo 😄 

Složio bih se sa ovim.

Link to comment
Share on other sites

Probaj sa ovim, mozda ce ti odgovarati. Tesko ces uklopiti sve sto zelis, za 20k wireless slusalice koje mogu da pokriju sve zivo, od muzike, gaming-a, mlatimudija... 

 

https://www.player.rs/studio/studijske-slusalice/beyerdynamic-dt-770-pro-80-ohm---studijske-slusalice

Ima i nova verzija, ali je trenutno nema na stanju.

Edited by daniiL

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground

Link to comment
Share on other sites

Uzmi Razer Barracuda X (2 tj. 2022)

Nisam mislio da ću u životu preporučiti nekome Razer proizvod ali ove sluške su jedna od najboljih kupovina koje sam napravio poslednjih x godina.

Jako je važno da je model iz 2022. i ne veruj KP prodavcima tj. duplo potvrdi, jer model iz 2021. nema i bluetooth i wifi, dok 2022. ima obe verzije, što znači da sa kompa na telefon prelaziš za 1 sec.

Udobne, lagane, dobar zvuk, cena ne izuva. I jako važno, za Razer sam oduševljen kvalitetom.

👋

Edited by shpanac
  • Like +1 1

...

Link to comment
Share on other sites

Ja mogu najtoplije da preporucim Teufel Real Blue NC, ako nekako mozes da dodjes do njih (ne znam da li se prodaju negde u Srbiji), a upadaju ti u budzet, oko 150-170e su.

Baterija ludacka, bukvalno zaboravis kad si ih punio, ja ih punim mozda jednom u dve,tri nedelje.

A zvuk je fenomenalan. I udobne su za nosenje, bar meni.
Ja ih koristim na poslu, sastanci po ceo dan, i muzika izmedju.

Jedino sto nalazim kao zamerku je sto nemaju odvojen mikrofon, pa nekad tokom poziva upijaju zvukove sa strane, i tipa kada sam na sastancima nekada mi ljudi kazu da cuju kolege koje sede na nekoliko metara od mene.

Mislim da imaju i neku noviju verziju, koja je "malo" skuplja 😄

  • Like +1 1

"Choose life..."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...