oddball Posted August 10, 2023 Report Share Posted August 10, 2023 (edited) Pa da probam sa vama, mozda neko zna u cemu je fora. Instalirao sam softver na Android, ali postoji problem aktivacije Go3 i x3 kamera. Sve sam korake ispratio ali i dalje ne mogu da aktiviram kameru preko mobilnog. Kupljene su nove, donesene iz Slovacke, ja sam ih otpakovao i prvi ukljucio ali jbg. One se upale ali ne mogu da se koriste tj snimaju vec me stalno vracaju na pocetni ekran na kom pise da aktiviram kameru kroz registraciju. Da bude jos crnje i gore preko serijskog broja koji mi je Go3 dala mogao sam bez problema da skinem softver za montazu video snimaka. help? kapiram da bi @voodoo_ mozda znao odgovor Edited August 10, 2023 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2023 Report Share Posted August 11, 2023 13 hours ago, oddball said: Pa da probam sa vama, mozda neko zna u cemu je fora. Instalirao sam softver na Android, ali postoji problem aktivacije Go3 i x3 kamera. Sve sam korake ispratio ali i dalje ne mogu da aktiviram kameru preko mobilnog. Kupljene su nove, donesene iz Slovacke, ja sam ih otpakovao i prvi ukljucio ali jbg. One se upale ali ne mogu da se koriste tj snimaju vec me stalno vracaju na pocetni ekran na kom pise da aktiviram kameru kroz registraciju. Da bude jos crnje i gore preko serijskog broja koji mi je Go3 dala mogao sam bez problema da skinem softver za montazu video snimaka. help? kapiram da bi @voodoo_ mozda znao odgovor pa šta ti daje kao grešku? 🙂 mene su ti kinezi zezali kad sam bio na 5g wifi pa moraš da se prebaciš na 2.4ghz, to sam imao sa par njih, a kamere konkretno sam se ubio pokušavajući da skeniram onaj QR kod dok ga nije prihvatio i skenirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 11, 2023 Author Report Share Posted August 11, 2023 2 minutes ago, Lucky said: pa šta ti daje kao grešku? 🙂 mene su ti kinezi zezali kad sam bio na 5g wifi pa moraš da se prebaciš na 2.4ghz, to sam imao sa par njih, a kamere konkretno sam se ubio pokušavajući da skeniram onaj QR kod dok ga nije prihvatio i skenirao. ne izbacuje gresku nego jednostavno nece da se konektuje. prebaci da se pokusa preko WiFi. izgleda da moraju odredjeni cipovi u mobilnima da budu da bi se kamera konektovala. danas mi ionako dolazi ortakinja sa Applom koji je na spisku kompatibilnih uredjaja pa cemo da probamo. dusu ce mi popiti na slamcicu jer sam je trolovao za iPhone :D Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2023 Report Share Posted August 11, 2023 3 hours ago, oddball said: ne izbacuje gresku nego jednostavno nece da se konektuje. prebaci da se pokusa preko WiFi. izgleda da moraju odredjeni cipovi u mobilnima da budu da bi se kamera konektovala. danas mi ionako dolazi ortakinja sa Applom koji je na spisku kompatibilnih uredjaja pa cemo da probamo. dusu ce mi popiti na slamcicu jer sam je trolovao za iPhone 😄 pa kapiram da si probao ali šta kaže support? 🙂 ili makar neki njihov forum i to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 11, 2023 Author Report Share Posted August 11, 2023 ukratko - resena aktivacija sa iPhone SX. Cip na mom mobu nije bio kompatibilan, sve radi kako treba. 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2023 Report Share Posted August 11, 2023 20 minutes ago, oddball said: ukratko - resena aktivacija sa iPhone SX. Cip na mom mobu nije bio kompatibilan, sve radi kako treba. jbg, to ti je ajfon! rešava! edit: verovatno si mislio XS 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 11, 2023 Author Report Share Posted August 11, 2023 19 minutes ago, Lucky said: jbg, to ti je ajfon! rešava! edit: verovatno si mislio XS 🙂 pa mislio sam XD Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts