Jump to content

Kometa topik

Recommended Posts

• 4 weeks later...

heh

Von der Leyen proposed taking Europeans' money from "lazy" deposits and channeling it into the EU economy.

According to her, about €10 trillion in household savings are sitting in banks, and new measures could unlock up to €470 billion in additional investments.

srpskivojnik-3.jpg

U tebra, doduše treba neko da joj na ovaj bloodline napiše "good!" 🙂 

Čitao sa negde, ne znam da li je fejk da su u britaniji muslimani kad su postali većina u nekom gradu zabranili pride zastave, a ovi mučenci se za njih zalagali na izborima pre toga :))

• 2 weeks later...
12 hours ago, manson said:

Paris Breaking GIF by NoireSTEMinist

Šalu na stranu, iako ovo jeste posve kretenski, i neka liberalka organizuje, moderna umetnost je "oduvek" bila u ovom fazonu, ono marina abramović ima video u kojem češlja kosu dva sata, što je neka instalacija iz tipa osamdesete godine.

sad dal' češljanje kose dva sata je nešto vrednije od ove što vrti kofu, ova se makar iscimala.

ali hoću da kažem nije to nužno produkt proteklih 10 godina u kojima živimo, 

• Sad 1

Ja možda jesam mizoginjan

I mene je vreme pregazilo

Ali vidim svo zlo danas, ok ajde 90 posto, dolazi od žena, i to belih, eto Kaja i Ursula, eto ona Lindzi što podavi decu i one sto je podržavaju, milionče sakupile, eto te progresivne razne za migraciju i burke...

Edited by millanče
  • Like +1 2

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

29 minutes ago, millanče said:

Ja možda jesam mizoginjan

I mene je vreme pregazilo

Ali vidim svo zlo danas, ok ajde 90 posto, dolazi od žena, i to belih, eto Kaja i Ursula, eto ona Lindzi što podavi decu i one sto je podržavaju, milionče sakupile, eto te progresivne razne za migraciju i burke...

pa kako da dođe od muškaraca, muškarci se pobiju, potuku, idu dalje, neko strada neko ne, žene kuju planove! 

• Like +1 1

• 3 weeks later...