manson Posted July 1 Report Share Posted July 1 Da je neko od nas ovako nešto napisao sledio bi tvoj pljuc po Srbima rasistima komentar, pa zato :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 1 Report Share Posted July 1 Aj nadji neki takav moj komentar u nekoj sportskoj temi, baš me interesuje 🙂 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 1 Report Share Posted July 1 Ne ostavlja ista osoba komentare na politika i sport forumima? :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 1 Report Share Posted July 1 Recimo da ne mešam te dve stvari za razliku od tebe 🙂 A pri tome ni ovde nisam ništa negativno rekao za crnce pa zapravo ne vidim gde bi uopšte bio argument za rasizam. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted August 9 Popular Post Report Share Posted August 9 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10 Author Report Share Posted August 10 14 hours ago, manson said: neće im pomoći! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago Petarda vs Engleza, preljepo! Ali bitno da se gradi nacionalni stadion! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Author Report Share Posted 3 hours ago 10 hours ago, Dule_smor said: Petarda vs Engleza, preljepo! Ali bitno da se gradi nacionalni stadion! ajd petarda, nego Piksi koji ima ono kompromitujuće fotke predsednika ili su pak u tako dobrom talu da lik preživljava sve i ne daje ostavke i onda se osilio pa imaš i ovakve komentare: „Rekao sam i ponoviću. Ljudi imaju pravo na nezadovoljstvo da ga iskažu, ali isto tako, mi nismo izgubili od Letonije, Andore ili ne znam koga. Izgubili smo od super fudbalske sile, ako vam to nije jasno, je l’ to jasno ili nije? Nismo izgubili od neke ekipa koja je u našem rangu ili neke ispod našeg nivoa, pa da kažemo da je ovo katastrofa. Budimo realni, ako možemo. Ako ne, onda nikom ništa. Ljudi imaju pravo da iskažu nezadovoljstvo, naravno da sam čuo. U ove četiri godine je toliko toga dobrog napravljeno i da jedan poraz ili jedna utakmica protiv ovakve super sile ne može to da poništi“, rekao je Piksi. a samo dan pre toga: Piksi cilja pobedu protiv Engleske i to ne krije. „Znate kako, moje kontra pitanje je što ne bismo pobedili, je l’ zabranjeno? Koliko znam, to nije zabranjeno. Oni imaju isti cilj, dolaze u Beograd da pobede. Biće borba. Utakmica je 90 minuta, svašta može da se desi, neću da prognoziram, ali ćemo pripremiti utakmicu za ono što želimo da uradimo. Niti se plašim, niti se bojim, niti me briga ko je preko puta. Imaju svoje adute, iammo i mi svoje adute. i "ovacije" za selektora pred meč: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Author Report Share Posted 2 hours ago https://x.com/reporterRadovan/status/1965520528866988063?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1965520528866988063|twgr^af0a735e1f4b577ac60e8991f274f262db3710de|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fnova.rs%2Fsport%2Ffudbal%2Fgde-su-sedeli-batinasi-srbija-engleska-marakana%2F Veliki broj navijača na tribinama pevao je „Ko ne skače, taj je ćaci“, a više puta mogle su da se čuju i uvrede za predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Tada su snimljeni i huligani u crnom, koji su tukli ljude, a sada su se pojavili novi snimci sramnog poteza batinaša Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts