Popular Post Dule_smor Posted Monday at 08:39 PM Popular Post Report Share Posted Monday at 08:39 PM Jebi gingera, nadam se da nece igrati ni na US openu. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Author Report Share Posted 3 hours ago „Sve što mogu da kažem jeste da mi nismo želeli da selimo turnir, to je sve što mogu da kažem. Nažalost, tako je, kako je…“ „Da li će se vratiti turnir u Srbiju… Ja se nadam da hoće. Sa naše strane uvek postoji ta želja i tendencija, moj brat Đorđe – koji vodi turnir – jednostavno je bio stavljen u situaciju da turnir mora da se seli. Nadam se da će neko malo bolje vreme doći u narednim godinama, pa da se vrati turnir, možda čak i u nekoj višoj kategoriji, nikad se ne zna. Beogradska publika voli i prati tenis, Srbija je u poslednjih dvadeset godina postala zemlja tenisa, uz sve naše uspehe.“ Ali, nije Novak mogao da ignoriše haos koji se dešava u Srbiji u prethodnih deset meseci: „Ipak, stanje u zemlji generalno je takvo da je ljudima i najmanje do sporta… Mnogo toga se dešava, velika je tranzicija generalno i naroda i države… Bez ulaženja u politiku, jer sam već dovoljno pričao o tome, nadam se da će se malo smiriti strasti. Mnogo je sve to eskaliralo, bukvalno smo na granici građanskog rata. Nadam se da će se situacija malo smiriti, ali ne postoji naznaka za to“, zaključio je Đoković. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts