Lucky Posted Monday at 12:15 PM Author Report Share Posted Monday at 12:15 PM Izem ti grka koji izgori na suncu! taj grk nije! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted Tuesday at 01:20 PM Report Share Posted Tuesday at 01:20 PM Inace, Kecmanovic dobio Lajovica. Brat na brata. Sta nam rade Austrijanci. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Tuesday at 06:37 PM Author Report Share Posted Tuesday at 06:37 PM 5 hours ago, Dick Warlock said: Inace, Kecmanovic dobio Lajovica. Brat na brata. Sta nam rade Austrijanci. a pola australije naše! znači ko će koga ako ne svoj svoga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 07:32 AM Author Report Share Posted Thursday at 07:32 AM Idemo! Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у треће коло Аустралијан опена после тријумфа над Пољаком Хубертом Хуркачем. Кецмановић је рутински стигао до тријумфа над 17. тенисером света, будући да је за сат и 48 минута резултатом 3:0, по сетовима 6:4, 6:4, 6:2, стигао до победе и пласмана у трећу рунду првог гренд слема. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 08:18 PM Author Report Share Posted Thursday at 08:18 PM Амерички тенисер Лернер Тијен савладао је Руса Данила Медведева са 3:2, по сетовима 6:3, 7:6 (7:4), 6:7 (8:10), 1:6 и 7:6 (10:7) и пласирао се у треће коло Аустралијан опена. Меч је трајао четири сата и 53 минута и завршио се у три сата после поноћи по локалном времену. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 11:03 AM Author Report Share Posted yesterday at 11:03 AM Novak Đoković je pokazao najbolju partiju na Australijan openu ove godine i sa 6:1, 6:4, 6:4 izbacio Tomaša Mahača i zakazao duel sa još jednim Čehom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted yesterday at 12:00 PM Popular Post Report Share Posted yesterday at 12:00 PM On 1/13/2022 at 5:32 PM, leisure said: Izv Dajte onda da se svi rokamo heroinom ja iskreno mislim da je ovo najlepsi nacin da covek prozivi 4-5 godina laki forum mi je ovo izbacio kao najnoviji post jebemmumisa 1 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 12:13 PM Author Report Share Posted yesterday at 12:13 PM 11 minutes ago, f4ts0 said: ja iskreno mislim da je ovo najlepsi nacin da covek prozivi 4-5 godina laki forum mi je ovo izbacio kao najnoviji post jebemmumisa haha, ne bi trebalo, možda si slučajno zaboo neku rendom stranu kad ti se otvarao od ovih "brojeva" dole ili gore. ali hajde proveriću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted yesterday at 12:14 PM Report Share Posted yesterday at 12:14 PM inb4 neces 😄 😄 😄 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 12:46 PM Author Report Share Posted yesterday at 12:46 PM 31 minutes ago, f4ts0 said: inb4 neces 😄 😄 😄 gde si kliknuo? na naslov, zvezdicu ispred naslova i kroz new content ili kroz listu foruma? Најбоља српска тенисерка Олга Даниловић победила је Американку Џесику Пегулу резултатом 2:0, по сетовима 7:6 (7:3), 6:1 у трећем колу Аустралијан опена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted yesterday at 01:25 PM Report Share Posted yesterday at 01:25 PM 1 hour ago, f4ts0 said: ja iskreno mislim da je ovo najlepsi nacin da covek prozivi 4-5 godina laki forum mi je ovo izbacio kao najnoviji post jebemmumisa Ja se ni ne secam da sam ovo izjavio sigurno sam bio drogiran Olga Danilovic 1/8 finala. Jednako mi je zanimljiva kao i Novak ove godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted yesterday at 05:10 PM Report Share Posted yesterday at 05:10 PM 4 hours ago, Lucky said: gde si kliknuo? na naslov, zvezdicu ispred naslova i kroz new content ili kroz listu foruma? Најбоља српска тенисерка Олга Даниловић победила је Американку Џесику Пегулу резултатом 2:0, по сетовима 7:6 (7:3), 6:1 у трећем колу Аустралијан опена. ovde, samo je bilo tenis topic Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Ajmo Kecmane !!! Da ti svi sveci pomognu!!! Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Ajmo na Bogojavljanje taman veceras \o/ Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts