Lucky Posted September 11, 2023 Author Report Share Posted September 11, 2023 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 11, 2023 Report Share Posted September 11, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post daniiL Posted September 11, 2023 Popular Post Report Share Posted September 11, 2023 Nisam znao, da izvinete, gde da ga turim. Moglo je i u covid ili humor topic. 1 2 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2023 Report Share Posted September 12, 2023 Nek mu kaze neko da su nase ikone divine intervention! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2023 Author Report Share Posted September 12, 2023 On 9/11/2023 at 9:21 PM, daniiL said: Nisam znao, da izvinete, gde da ga turim. Moglo je i u covid ili humor topic. ahahaha pa ovo je bukvalno najbolja stvar. videh moderna kao reklamu ali nisam imao pojma da su i sponzori na ovaj način :)) 12 minutes ago, Dule_smor said: Nek mu kaze neko da su nase ikone divine intervention! srđan đoković ako sazna ima i on da kači ikonu ovde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 12, 2023 Report Share Posted September 12, 2023 ova desno je dopingovana, ovo levo je NATTTTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYYY ON DAILEEEEEEEEEE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2023 Author Report Share Posted September 15, 2023 Ласло Ђере савладао Алберта Рамоса Вињоласа 2:0 (6:4, 6:4) и донео први поен Србији у дуелу против Шпаније у другом колу Групе Ц Дејвис купа. Захваљујући сигурној партији Ласла Ђереа и победи против Алберта Рамоса Вињоласа 2:0 (6:4, 6:4), Србија је повела против Шпаније у мечу Дејвис купа. Sad Đolo protiv Fokine! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 15, 2023 Report Share Posted September 15, 2023 Dobio 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2023 Author Report Share Posted September 16, 2023 9 hours ago, absolute said: Dobio Ajd danas i dubl pa smo kul! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2023 Author Report Share Posted September 16, 2023 bukvalno sam zaboravio da je mogao da osvoji kalendarski slem 😞 Ђоковић је ове сезоне освојио Аустралијан опен, Ролан Гарос и Ју-Ес опен, док је у финалу Вимблдона поражен од Карлоса Алкараза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 16, 2023 Report Share Posted September 16, 2023 То ми трећи пут у каријери, да му фали један за сва четири 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 16, 2023 Report Share Posted September 16, 2023 I mislim da je cak sva tri puta igrao finale cetvrtog. Ove godine ga sjebao Alkaras na Vimbldonu, pre 3 god Medvedev na US openu i ne znam sta je treci put bilo. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2023 Author Report Share Posted September 16, 2023 4 hours ago, absolute said: То ми трећи пут у каријери, да му фали један за сва четири sa medvedevim se sećam, ovo što kaže dule, to je i ono kad se raspao novak kad je izgubio, ali taj drugi put nemam pojma kad je bio. inače, česi teniseri kidači! Репрезентација Србије поразом од Чешке у Валенсији заузела је дтуго место групе Ц Дејвис купа. Душан Лајовић поражен је од Јакуба Меншика са 2:0 у сетовима. Ласло Ђере истим резултатом изгубио је од Лехечке. Касније ће се играти и дубл меч без такмичарског значаја у којем ће снаге одмерити Никола Ћаћић и Новак Ђоковић против Лехечке и Адама Павласека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 17, 2023 Report Share Posted September 17, 2023 (edited) On 9/16/2023 at 4:12 PM, Dule_smor said: I mislim da je cak sva tri puta igrao finale cetvrtog. Ove godine ga sjebao Alkaras na Vimbldonu, pre 3 god Medvedev na US openu i ne znam sta je treci put bilo. Vavrinka, Rolan Garos cuvene 2015. Edited September 17, 2023 by Praso 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2023 Author Report Share Posted September 20, 2023 ovo sve bolje od boljeg 🙂 Багери руше тениске терене на Дорћолу који су донедавно припадали Новаку Ђоковићу. Градоначелник Београда Александар Шапић каже да је ово важно историјско место и да су терени на пола метра од Споменика браниоцима Београда 1915. Тврди да Републички завод за заштиту споменика никада није дао дозволу да терени уђу тако дубоко у овај простор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 20, 2023 Report Share Posted September 20, 2023 Srbijica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 20, 2023 Report Share Posted September 20, 2023 Ahaha, jbt unistili su pola Kalisha, hteli su ono govno od zicare na sred da naprave i sad je ovo "blizu" spomenika 😂😂😂 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2023 Author Report Share Posted September 20, 2023 3 hours ago, absolute said: Ahaha, jbt unistili su pola Kalisha, hteli su ono govno od zicare na sred da naprave i sad je ovo "blizu" spomenika 😂😂😂 naravno blizu je spomenika tek 10 godina kasnije kad je đoković vratio gradu, a da ne pričamo da su zapravo hteli da se šire i dalje preko tog spomenika, kačio je cali ovde to pre x meseci 🙂 šapić krenuo da skuplja dodatne jeftine poene pre izbora 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 21, 2023 Report Share Posted September 21, 2023 To posebno što se niko nije setio kad su postavljali te terene da reaguje. koliko znam za one zgradetine pored Kališa je pre nekog vremena bila informacija i da je navodno pokrenuta istraga, odnosno krivični postupak baš zbog toga što je i to bila zona zaštite. Ta kratka informacija koja se pojavila u jednom momentu je potom nestala netragom i niko više je nikad nije pomenuo :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2023 Author Report Share Posted September 23, 2023 On 9/21/2023 at 8:37 AM, absolute said: To posebno što se niko nije setio kad su postavljali te terene da reaguje. koliko znam za one zgradetine pored Kališa je pre nekog vremena bila informacija i da je navodno pokrenuta istraga, odnosno krivični postupak baš zbog toga što je i to bila zona zaštite. Ta kratka informacija koja se pojavila u jednom momentu je potom nestala netragom i niko više je nikad nije pomenuo 🙂 ja koliko znam te zgrade još nemaju ni dozvolu nikakvu, u fazonu nije ni kanalizacija lepo projektovana, neko tako ludilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 23, 2023 Report Share Posted September 23, 2023 1 hour ago, Lucky said: ja koliko znam te zgrade još nemaju ni dozvolu nikakvu, u fazonu nije ni kanalizacija lepo projektovana, neko tako ludilo. Bila je izdata gradjevinska dozvola, navodno protivzakonito. Upotrebnu nisu dobili, barem do pre koji mesec Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2023 Author Report Share Posted September 23, 2023 37 minutes ago, absolute said: Bila je izdata gradjevinska dozvola, navodno protivzakonito. Upotrebnu nisu dobili, barem do pre koji mesec da, tako nešto, znam da neke default stvari i dalje nemaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 23, 2023 Report Share Posted September 23, 2023 2 hours ago, Lucky said: u fazonu nije ni kanalizacija lepo projektovana, neko tako ludilo. Kako nije, pa ima prirodan sliv u dunav. Kakvi planovi kakvi bakraci? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2023 Author Report Share Posted September 23, 2023 4 hours ago, FATA said: Kako nije, pa ima prirodan sliv u dunav. Kakvi planovi kakvi bakraci? pa to i jeste najbolje, ne narušava se eko svet kopanjem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2023 Author Report Share Posted October 4, 2023 Српски тенисер Душан Лајовић елиминисао је Швајцарца Стана Вавринку на старту турнира у Шангају са 2:0 у сетовима - 6:4, 7:6 у мечу који је трајао сат и 53 минута. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts