FATA Posted August 6, 2020 Report Share Posted August 6, 2020 Resio sam da organizujem slike koje su se nakupile za poslednjih 10g i da ih zaskladistim na jednom mestu... Trenutno su rasute na laptopu (17859/159GB), desktopu (13819/270GB) i nesto na eksternom hardu koji je na 18% helta, ali kontam da ono sto imam na njemu imam na ova dva. Da li postoji neki program koji ce mi pomoci da ih lakse organizujem/merdzujem/ocistim duplikata. Ne znam ni odakle bih a i kako poceo pa ako imate neki predlog, uvek zahvalan! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 6, 2020 Report Share Posted August 6, 2020 Fast stone image viewer ima dosta finih opcija za batch resizing/renaming fotografija, nadam se da će ti biti korisno negde tokom tog procesa :) 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 12, 2020 Author Report Share Posted August 12, 2020 hvala milance, probam pa javljam! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 On 8/6/2020 at 3:20 PM, FATA said: Resio sam da organizujem slike koje su se nakupile za poslednjih 10g i da ih zaskladistim na jednom mestu... Trenutno su rasute na laptopu (17859/159GB), desktopu (13819/270GB) i nesto na eksternom hardu koji je na 18% helta, ali kontam da ono sto imam na njemu imam na ova dva. Da li postoji neki program koji ce mi pomoci da ih lakse organizujem/merdzujem/ocistim duplikata. Ne znam ni odakle bih a i kako poceo pa ako imate neki predlog, uvek zahvalan! Ja za to koristim irfan a iako nije baš baš odgovor na pitanje, google photos me sve više oduševljava posebno u domenu pretrage slika - ono upišeš "icecream" i on izbaci sve slike sladoleda 🙂 - ne znam bukvalno kako bih lakše pronalazio sve iz gomile fotografija, možda ima neki drugi način ali ovaj je za sad najbolji. tako nalazim i recepte na primer, ili kad god mi neko traži fotku zidnog grejanja tražim kao "wall" itd - mnogo dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 A i mnogo je lakse da se pronadju nudes! 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 11 hours ago, sttevann said: A i mnogo je lakse da se pronadju nudes! debelo skrivene u nekim folderima tipa "projekti za fakultet"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts