Jump to content

Covid 19 - diskusija & offtopic

Recommended Posts

1 hour ago, togFU said:

Kad su ono rekli da ce dumre 99% vakcinisanih, malo da se smanji guzva u saobracaju

Ја се сећам да су на телевизији причали да ће сви невакцонисани думру 🙂

• Like +1 1

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

14 hours ago, togFU said:

Kad su ono rekli da ce dumre 99% vakcinisanih, malo da se smanji guzva u saobracaju

bogme mislim da je prošlo to vreme, pričali smo baš ovde i konstatacija je bila da u narednih godinu dana dolazi do tog trenutka, a rekao bih da je to bilo čak i pre 2023 godine!

• 4 weeks later...

Побрљавио од ракије!
@Dule_smor обустави гужење!

У Немачкој је откривен први случај нове варијанте вируса мајмунских богиња, саопштено је данас из Института за јавно здравље "Роберт Кох".

https://sputnikportal.rs/20241022/u-nemackoj-otkriven-prvi-slucaj-novog-soja-majmunskih-boginja-virus-dijagnostikovan-i-u-norveskoj-1178655588.html

• Haha (+1) 2

Svenevideći

• 4 weeks later...

https://www.blic.rs/vesti/svet/tramp-imenovao-roberta-kenedija-mladjeg-za-ministra-zdravlja-i-socijalnih-usluga/7x7dyg8

Три смрти новинарским говнима!

• Haha (+1) 2

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

• 1 month later...

Nismo se dugo bavili ovom temom!

Последњих дана на друштвеним мрежама круже и узнемирујући снимци, у којима су наводно пуне чекаонице у кинеским болницама. У редовима су и деца и старији са маскама. Као разлог се наводи хумани метапнеумовирус (ХМПВ). Да ли су ови снимци ширење панике по друштвеним мрежама или реална опасност и каква је епидемијска ситуација у Србији, за Дневник је говорила др Верица Јовановић из Института за јавно здравље „Др Милан Јовановић Батут“.

Подаци надзора респираторних инфекција које поседују Европски центар за контролу болести, Амерички центар за контролу болести, Кинески центар за контролу болести и Институт за јавно здравље Србије, не може се рећи да у овом тренутку постоји било какава опасност у било којој земљи у вези са респираторним инфекцијама, наглашава др Верица Јовановић.

Ради се о хуманом метапнеумовирусу који је присутан више од 20 година. Утврђен је 2001. године у палети респираторних вируса. Најчешће напада респираторне органе код деце. Значи, најчешће су у ризику деца од 0 до четири године, затим од седам до 14 година и старије особе.“, напомиње гошћа Дневника.

2 hours ago, Elvis J. Kurtovic said:

Најгоре је што огромна већина људи ништа није научила из претходне зајебанције 

Ja se malo i plašim ovoga, jer zamisli sutra se stvarno pojavi opasan virus i dobijemo "dečak koji je vikao VUK" situaciju irl

ako odemo u još mračnija razmišljanja, mogao bih napisati da im je to možda bio i plan, lakše će istrebiti 90% ljudi ako prvo odrade 2-3 moše!

• Like +1 2

Истину збори Немања, видеће се то одмах, па ће се људи завући у подруме ако треба. 

За ово је било преочигледно, имаш вирус чије је излечење 99.9%, ти укинеш и забраниш лекове који лече, уведеш лекове и протоколе који курцу не служе и као резултат добијеш брдо мртвих људи.

И онда кад кажеш људима добијеш одговор - "али умирали су људи". Па јесу,  наравно,  као резултат свега тога.

Или имаш цареве као Лижр, коме за смрт оца нису криви ти који су га убили, него, замисли, људи који су се борили против њих, лол

Рекох већ више пута да сам посебно осетљив на ту тему. И даље ми је малтене несхватљиво да је толико и паметних људи слушало и испуњавало све идиотизме званичних дебила као хипнотисани, јбг

• Like +1 1

U strahu su velike oci. A strah i paniku i konfuziju su gurali na max, jos kad vidis da je neko u tvojoj blizini bolestan/umro, za vecinu je to bilo prilicno uverljivo.

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground