FATA Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 Sa obzirom na to da je iz 2011 komp me je do danas sluzio savrseno, bez ikakvih problema. Medjutim danas posle jedne dote dok je idlovao odjednom se ugasio. Posle duzeg proveravanja izvalim da je iskocio osigurac pa sam pomislio da je do TA peci koja je bila ukljucena... Onda probam jos 4-5 sa odvajanjem hardova i spoljne opreme i skontam da je do PC kad je ukljucen pozadi. Znaci prrbacim prekidac na 1 pozadi iskoci mi osigurac istog trenutka. Kao laik pretpostavljam da je do napajanja, ali mozda i gresim, medjutim stavljao sam i pastu prekljuce pa ne znam da li moze biti i do toga, da je nisam lepo naneo ili nesto slicno? Neki predlog ili ako postoji nacin kako trablsotovati? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 Pa prvo isrpavno napajanje. Baš pre mesec dana mi donet jedan komp koji izbija sklopku, izbio i kod mene, stavili drugo napajanje i vozi. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 Previše si zadojio u doti. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 26, 2019 Author Report Share Posted December 26, 2019 Dojenje sa stilom od 2003! Btw. Sta da probam sledece ako nije napajanje? Koje napajanje da se uzme? Ovo djubre mi crklo Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 26, 2019 Author Report Share Posted December 26, 2019 Djubre neko iz 2011 sto mi vudzi preporucio.. Tipa athlon II, neka maticna xx85 sto je uvek preporucivao, gts450 grafa i random 4gb memorije. Ova konfa mi generalno zavrsava sav posao pa ne razmisljam o apgrejdu... Kontam da je najbolje da uzmem isto napajanje ima ga u atomu za 4200.uklapa se u vudijevo bilo sta skuplje od 4000! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 17 minutes ago, FATA said: Djubre neko iz 2011 sto mi vudzi preporucio I'm not your guy, buddy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 26, 2019 Author Report Share Posted December 26, 2019 8 minutes ago, voodoo_ said: I'm not your guy, buddy Haha sve kul vudzi odlican desktop samo je sada realno kanta, nisam se dobro odrazio! Tera hon tera dotu, tera i BR filmove i sluzi svrsi! Uvek zahvalan! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 Za svaki slučaj pozajmi neko ispravno da probaš da li je samo do njega, pa onda pazari. 99% je da će biti napajanje, ali ko će ga znati. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts