CrnCuga Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 Da li ce biti negde uskoro neki Lan turnir ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted July 16, 2020 Report Share Posted July 16, 2020 наис нахуи цс1.6 кантер турнир Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 (edited) . Edited January 16, 2023 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 kojom magijom si uspeo da zapatiš virus koji postuje na forumu? :)) @leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 (edited) wtf jbt, nisam ni ulazio na forum Edited January 16, 2023 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2023 Report Share Posted January 17, 2023 10 hours ago, leisure said: wtf jbt, nisam ni ulazio na forum ne znam, vidim nisi jedini, ajde ovi neki sa po jednim postom to me ne čudi ali ti si ipak matoriji i iskusniji! ne znam jel koristiš lastpass znam da su ih breachovali skoro možda su it odatle pokupili passworde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 17, 2023 Report Share Posted January 17, 2023 8 hours ago, Lucky said: ne znam, vidim nisi jedini, ajde ovi neki sa po jednim postom to me ne čudi ali ti si ipak matoriji i iskusniji! ne znam jel koristiš lastpass znam da su ih breachovali skoro možda su it odatle pokupili passworde? Da, breach je bio, nisam menjao pass vec neko duze vreme. Reseno je to sada. Sry bratac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 (edited) posto je provaljen, koji ti je bio master password? cisto da znamo da l' krkaju i ove komplikovane ili je bio neki "sisedupe1" Edited January 18, 2023 by evgeniy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 1 hour ago, evgeniy said: posto je provaljen, koji ti je bio master password? cisto da znamo da l' krkaju i ove komplikovane ili je bio neki "sisedupe1" a kako je to relevantno ako su im provalili sve passworde? isti je effort i za sisedupe i $1s3dooP3! ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 prema LastPass damage control obavestenju zlobni hakeri nisu provalili pasvorde uopste, nego imaju bekap enkriptovanih podataka. jedino sto sad mogu na miru da brute forcuju pasvorde da bi otkljucali vault svakog korisnika, pa su zato i ljudi koji imaju slabije master pasvorde "laksa" meta jer ce brze uspeti da upadnu. zato i pitam da l' je imao nesto jednostavniji pasvord ili su poceli da provaljuju i u ove neke komplikovanije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 Cela baza se prodaje na dark webu već mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 37 minutes ago, evgeniy said: prema LastPass damage control obavestenju zlobni hakeri nisu provalili pasvorde uopste, nego imaju bekap enkriptovanih podataka. jedino sto sad mogu na miru da brute forcuju pasvorde da bi otkljucali vault svakog korisnika, pa su zato i ljudi koji imaju slabije master pasvorde "laksa" meta jer ce brze uspeti da upadnu. zato i pitam da l' je imao nesto jednostavniji pasvord ili su poceli da provaljuju i u ove neke komplikovanije. aha, kapiram, to onda ima smisla. vidim da je dosta korisnika odavde u problemu tj. gomila ih je krenula u spam, obično su forumaški passwordi 12345 tako da bih pre gađao da je taj scenario nego osamdeset karaktera četiri specijalna pola veliko pola malo i brojke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts