AnarchyOW Posted September 19, 2018 Report Share Posted September 19, 2018 Zdravo, vidim da organizatori Gamescon-a su izbacili da ce biti neki overwatch turnir, da li ima zainteresovanih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted September 20, 2018 Report Share Posted September 20, 2018 Kolko ja znam svake godine ima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnarchyOW Posted September 20, 2018 Author Report Share Posted September 20, 2018 Zato i kazem ako ima neko ko hoce da dodje u BG na turnir i malo zajebancije neka se javi ili neka me doda Anarchy#2666. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 http://rur.rs/2018/09/28/rur-overwatch-turnir-games-con-2018/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opsajd Posted October 2, 2018 Report Share Posted October 2, 2018 (edited) Trazim ili saigrace za moju ekipu ili da popunim neciju drugu ekipu. 3.2K flex igrac,preferiram ili main tank ili main heal poziciju, ali mogu da se adaptiram na bilo sta. Imam vise account-ova ali dodajte me na ovaj opsajd#2494 Edited October 2, 2018 by Opsajd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma1kavian Posted October 9, 2018 Report Share Posted October 9, 2018 Ćao drugari, takođe tražim tim, ili neko da nam se pridruži (igram sa opsajdom gore) ili da popunimo nečiji. Main sam DPS, diamond, 3.2k career high. Uglavnom igram Reapera, DF i McCree. Gledamo što pre da uklopimo tim i krenemo sa treninzima ili u kompu ili protiv drugih timova u custom-u. Smatram da smo jako zanimljivi kao saigrači, smejemo se, ozbiljni kad treba, i uvek se zabavljamo. Volimo da isprobavamo nove strategije, da se unesemo u gejmove, a ponekad i da se opustimo pa isprobavamo drugačije role, čisto da razbijemo monotoniju (a pomoaže nam i da razumemo pozicije drugih rola i time da poboljšamo game sense). Verujem da je potrebno da smo svi u mogućnosti da komuniciramo u timu kako bi dostigli naš potencijal. Ako je neko zainteresovan, slobodno me DM ili dodajte u game-u - CarDusan#21554 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tann1e Posted October 10, 2018 Report Share Posted October 10, 2018 Pozdrav, Ja generalno nisam bio zainteresovan za bilo kakvu OW scenu (domacu) niti turnire, niti znam kakvo je 'stanje' igre kod nas, mada bih rekao da je prilicno onako... na margini. Za Gamescon sam zainteresovan mada bih morao da vidim kako bi se celo organizovanje odvijalo, imam jednog drugara koji je support main(3000sr), ja sam takodje support/flex(4010sr). U sustini, ako nista i ne bude, mozemo se dodati. Tann1e#2231 je moj main account na kom ozbiljno igram. Imam i drugi account za drugare i quick play/arcade i ostale modove (u sustini smo predaleko u sr-u, a ja i dalje zelim sa njima da igram) Tanchester#21651 Mozete me dodati, ja sam prilicno aktivan igrac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma1kavian Posted November 16, 2018 Report Share Posted November 16, 2018 (edited) Jedno bitno pitanje, da li postoji poseban razlog zašto se OW turnir na gamesconu organizuje isključivo petkom? Dosta nas je zaposleno, pa su malo otežavajuće okolnosti kada treba da se prijavimo za turnir. Možda sledeće godine da se to uzme u obzir i zakaže termin turnira neradnim danima? Edited December 3, 2018 by Ma1kavian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zentura Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 Sta se desilo na kraju? Jesu moji favoriti pobedili? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 On 11/16/2018 at 12:34 PM, Ma1kavian said: Jedno bitno pitanje, da li postoji poseban razlog zašto se OW turnir na gamesconu organizuje isključivo petkom? Dosta nas je zaposleno, pa su malo otežavajuće okolnosti kada treba da se prijavimo za turnir. Možda sledeće godine da se to uzme u obzir i zakaže termin turnira neradnim danima? Realno dobro pitanje :) Možda da se poveća broj kompova pa sledeće godine da bude subota ili nedelja. 21 minutes ago, Zentura said: Sta se desilo na kraju? Jesu moji favoriti pobedili? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts