Sewerus Posted August 30, 2018 Report Share Posted August 30, 2018 (edited) ASUS ROG STRIX Z270H GAMING Intel® Core™ i5-7600K Processor 6M Cache, up to 4.20 GHz Crucial MX500 250GB SATA SSD SATA 6.0Gb/s • 560 MB/s Read, 510 MB/s Write HyperX® FURY 8GB DDR4 2400MHz ASUS Expedition GeForce® GTX 1050 Ti eSports gaming graphics card 4GB GDDR5 NZXT Kraken X62 CAM-powered 280mm AIO Cooler with RGB NZXT H700i Smart Case Mid-Tower with Lighting and Fan Control Thermaltake Litepower 500W Monitor Samsung SyncMaster 2243 BW 22" Windows 10 Pro N original licenca Razer BlackWidow X Chroma Mechanical Keyboard Razer Deathadder Elite HyperX Cloud II Gaming Headset --------------------------------------------------------------------------------------- Konfiguracija je koriscena za CSGO, mazena pazena i bukvalno je kao nova. Sto se tice garancija, sve poseduje izmedju 1.5god-3god garancije, sa racunima, kutijama - Osim napajanja i vodenog hladjenja, koja su takodje nova ali su papiri izgubljeni. Cena: 1250e Kontakt: 069-59-09-069 Filip (Podloga ne ide u cenu, talija je) Sve to lepse izgleda uzivo, ne znam da slikam. Dostava za Beograd je moguca licna i naravno za dzabaka. Edited August 30, 2018 by Sewerus Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 to prodajes novo, jos uvek stoji u izlogu legalne radnje sa pdv- om ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted September 3, 2018 Author Report Share Posted September 3, 2018 Imas telefon u oglasu, pozovi pitaj ako te zanima. Ako ti je i kredit za telefon preskup uplaticu ti ja 100din. 850e Cena bez Tastature, Misa i Slusalica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 Nudim 550€ bez tastature, misa i slusalica. Shifra: nemam za kredit! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 20 hours ago, Sewerus said: Imas telefon u oglasu, pozovi pitaj ako te zanima. Ako ti je i kredit za telefon preskup uplaticu ti ja 100din. 850e Cena bez Tastature, Misa i Slusalica. ne treba mi konfa (pogotovo tako lose sklopljena), samo s vremena na vreme postavljamo stvari na pravo mesto jer je ovo rur a ne random oglasi... eto korigovao si sa 1250 na 850, jos malo koriguj pa ces biti blizu poy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted September 4, 2018 Author Report Share Posted September 4, 2018 (edited) 3 hours ago, G!!! said: ne treba mi konfa (pogotovo tako lose sklopljena), samo s vremena na vreme postavljamo stvari na pravo mesto jer je ovo rur a ne random oglasi... eto korigovao si sa 1250 na 850, jos malo koriguj pa ces biti blizu poy Imas broj, poy Pritom ako volis da postavljas stvari na svoje mesto procitaj prvo malo pravila: Zabranjeno je: - Miniranje oglasa oglašivača od strane drugog lica sa nuđenjem nerealno niske otkupne cene ili komentarima kako je nešto previše skupo ili jeftino ili na drugi način urušavanje oglasa i/ili imidža oglašivača BEZ dokaza. Svaki od navedenih prekršaja biće sankcionisan u skladu sa pravilnikom foruma. Dozvoljeno je: - Drugi korisnik foruma SME da skrene pažnju na to da se neki predmet nudi po nerealno visokoj ceni samo ukoliko uz takav post može da pruži i dokaz za tu tvrdnju (link do cene uređaja na sajtu neke prodavnice, fotografija cene iz maloprodaje, link do drugog oglasa sa tom robom). Hvala. Edited September 4, 2018 by Sewerus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted September 4, 2018 Author Report Share Posted September 4, 2018 2 minutes ago, tortky said: Dragi korisniče "Sewerus", cena koju ste naveli za Vašu pažljivo sklopljenu konfiguraciju; na kojoj prevashodno igrate CS:GO, JE PREDRKANO VELIKA JER NEĆE NIKO ISKEŠIRA €1,250 ZA JEBENI 1050ti, 8 GIGA RAMA I I5 SEDME GENERACIJE. Najbljubazniji srdačan pozdrav. Sa šlagom. Hvala. Dragi napaceni korisnice Tortky, cena konfiguracije je 850e i sadrzi vise od Procesora, GPU-a, i RAM-a. Molim vas procitajte pravila i nadam se da ce ovde biti sankcionisanja. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 kolko je jebeno napacen ovaj trtki :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 Jerotićev duh u tortky-ju! Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted September 4, 2018 Author Report Share Posted September 4, 2018 Tortky cenim ja tvoj pokusaj da budes najdobar lik na forum, ali molim te budi dovoljno pismen procitaj sta pise u pravilima, ako te mrzi da linkujes ka jeftinijem i da ukazujes sta je skupo a sta ne - nemoj ni postovati jer to onda samo lici na tvoj klasican "sarkazam" ako se uopste moze tako nazvati. Pravila su tu, ja ne vidim da sam prekrsio neko, dok za tebe vidim da ih krsis iz posta u post. A kao sto svi mi u dragoj nam drzavi Srbiji znamo - Pravila su tu da bi se postovala. Isto tako si me flejmovao pre par meseci za prodaju 1060 grafe, pa sam je prodao posle par dana za pare koje sam trazio. Molim te zaobidji me da svojim flejmom jer za cyber ratove stvarno ne mogu da izdvojim dovoljno vremena. A o prodaji nemoj ti da me ucis posto se prodajom bavim vec 10 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 Pa što si postovao ovde, ima na kupujemprodajem kapiram bolji potencijal. Ovde je ionako toksika, nije ovo oglasni prostor za tebe, realno Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted September 4, 2018 Author Report Share Posted September 4, 2018 Pa 200 ljudi vidi temu, dvoje flejmuju. Ne bih to nazvao toksicnom sredinom nego problemom pojedinaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted September 4, 2018 Author Report Share Posted September 4, 2018 Ako ode javljam tebi prvom "bratic". Takodje cu da ti javim konacnu cifru izvucenu deo po deo ako me ne bude mrzelo da prodajem tako. Poy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 javi i meni, i ja sam vica I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted September 4, 2018 Author Report Share Posted September 4, 2018 O cemu ti pricas druze, skini mi se sa kurca jebe mi se za tvoje misljenje. Ako hocu mogu cenu da stavim 3000e. Odsetaj, odjebi. Ako hoces na vuse jezika prevescu ti. Ako nastavi da ti bude nejasno imas broj okreni me da ti objasnim sve preko telefona ili uzivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 Ej nema psovanja na ovom forumu, pravila se moraju postovati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 samo pripazi na licni prostor seweruse. nisam siguran da li je trtki u pitanju, ali se secam da sam svojevremeno ovde procitao da neki forumasi nose srafciger za slucajeve uzivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 Iskreno ja nisam mogao da verujem da sam uzeo 8th gen i5 non k i z370m za 175e stari 4 meseca sa svim papirima i domacom garancijom... intel se sa novim cpu popisao i po amd-u i po svojim prethodnim cpu realno koji ce ti klinac otkljucan multi kad su danas uglavnom grafe bottleneck a nekad sam i ja kupovao K i7, i5 i ostale zajebancije kao i svi OCeri sa viskom vremena i kesha za fancy hladjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted September 4, 2018 Author Report Share Posted September 4, 2018 Malo straha mi stvaraju isfrustrirani internet kurajberi, hvala na savetu doduse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 ono kad uzmem nov i5 8400 za 150e, i onda vidim ove cene :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 (edited) realno ljudi, ako hoce moze da stavi 50.000 evra cenu, ili ce da ispadne najjaci hasler ili ce zajebati sebe samo, tako da Edited September 4, 2018 by Vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerus Posted September 4, 2018 Author Report Share Posted September 4, 2018 Ne znam gde si video da ja pozivam na nasilje, ja sam ti lepo rekao ako ti nesto nije jasno lakse cu ti objasniti preko telefona ili uzivo. Ali dobro "Tebric" nastavi da budes najpametniji na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 niggeru, ponudi 300 evra pa da bacimo lock! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 5, 2018 Report Share Posted September 5, 2018 Nigger nudi 50 za sve, to mu je crta. Al kad prodaje, prodaje ozbiljno. A ne kao ovaj amater iznad. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 5, 2018 Report Share Posted September 5, 2018 izgleda da jedino pretnja nasiljem ima smirujuci efekat na ovog tortkya:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts