Dule_smor Posted Thursday at 07:14 AM Report Share Posted Thursday at 07:14 AM Ispadose Lejkersi od Minesote 4-1, bas mi je drago, serem im se u super tim...sad nek dovedu i Djanisa dogodine ako Lebrona nije vise sramota 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Friday at 07:29 PM Report Share Posted Friday at 07:29 PM Грег Попович напустио је позицију тренера Сан Антонио спарса после 29 година, саопштио је клуб. На клупу Сан Антонија сео је 1996. године и у наредне готово три деценије освојио пет шампионских титула (1999, 2003, 2005, 2007. и 2014. године). "Иако моја љубав и страст према кошарци још постоје, одлучио сам да се повучем са места главног тренера. Захвалан сам дивним играчима, тренерима, члановима клуба и навијачима што су ми дозволили да будем главни тренер Спарса и јако сам узбуђен што ћу наставити да учествујем у раду клуба. Ова организација, заједница и град веома су ми важни", изјавио је Попович, а пренео је клуб. Otkad sam otprilike kao nešto počeo da pratim NBA bio je na klupi san antonia 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts