SolidChief Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 Već nam je poznato da je pored klasičnih kontrolera moguće koristiti i neke druge uređaje sa potpuno različitom svrhom, kao što je na primer mikrotalasna, a sada jedan strimer u popularnoj Blizzardovoj pucačini, Overwatch, heroja, Genji, kontroliše uz pomoć fidžet spinera, jedne od stvari koja je zaboravljena istom brzinom kojom je i postala popularna. Zanimljiva kreacija dolazi od strimera sa nadimkom Rudeism, koji je već poznat po korišćenju raznih predmeta za igranje video igara, kao što je mikrotalasna ili banana. Svaki od pet spinera leži na enkoderu koji beleži svaku načinjenu rotaciju i vrši određenu kontrolu, dva sa leve strane su namenjena za WASD, druga dva sa desne su za nišanjenje, dok onaj u sredini služi za desni i levi klik. Svakim spinerom se može kliknuti što aktivira određenu sposobnost Genjia. „Veoma je zabavno! Poprilično sam užasan u tome, ali sam uspeo da izvučem par dobrih ubistava“, objasnio je Rudeism na Redditu. Strim možete pogledati na sledećem linku. Pročitajte vest na PLAY! sajtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 Pitao sam se što fidget spinner nije preveden. Retorički. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 iz nekog razloga se ceo taj termin odomaćio kod nas u originalnom izrazu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Што би Торбица рекао - Вртинко. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 5 hours ago, Elvis J. Kurtovic said: Што би Торбица рекао - Вртинко. :) izgleda da mu nije uspelo da mejnstrimuje taj izraz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts