Jump to content

IGN kupio Humble Bundle


SolidChief

Recommended Posts

humble-bundle.jpg?fit=450%2C253

Ponzati medijski gigant IGN objavio je danas da je popularna internet prodavnica video igara, Humble Bundle, postala njihovo vlasništvo.

U medijskom saopštenju povodom ove kupovine, navodi se da će Humble Bundle nastaviti da posluje potpuno nezavisno praktično kao i do sada, i da će IGN imati vrlo malo uticaja na način poslovanja ove humanitarne prodavnice igara.

Humble Bundle je počeo kao prodavnica indie video igara, ali je vremenom porastao u jedno od najvećih i najpopularnijih mesta za kupovinu svih video igara, ali i digitalnih knjiga, muzike i programa.  Humble Bundle je poznat po svojim nedeljnim i mesečnim “bundle” akcijama, gde se za značajno manji novac mogu kupiti popularni naslovi “na gomili” i pritom bi dobar deo para odlazio u dobrotvorne svrhe.

Od kada je osnovan 2010. godine, pa sve do danas, Humble Bundle je u humanitarne svrhe prodajom igara donirao preko 100 miliona dolara,što je zaista impresivna cifra.

Nadamo se da ova kupovina neće imati značajnieg uticaja na ono što  Humble Bundle predstavlja i da će nastaviti da bude najbolje mesto za kupovinu igara kao što je bilo i do sada.

Ne znamo kakvi su tačno motivi iza ove kupovine, ali mnogi već glasno razmišljaju o poreskim olakšicama koje humanitarni rad donosi i načinu na koji bi to moglo da koristi kompaniji IGN.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...