Jump to content

Take-Two ceni važnost tržišta računara, ali ne obećava portovanje Red Dead Redemtion 2


SolidChief

Recommended Posts

Red-Dead-Redemtion-2.jpg?fit=450%2C253

Sa krajem prvog fiskalnog kvartala, kompanije polako javnosti pružaju izveštaj o zaradama i napretku u prvom kvartalu tekuće fiskalne godine, i izdavač Take-Two je jedna od njih, koja se pohvalila uspehom sa Grand Theft Auto Online i NBA 2K17. Ubrzo nakon izdavanja fiskalnog izvešaja, novinari sa sajta VG24/7 su obavili razgovor sa nekim od čelnika kompanije, u kome su glavna tema Red Dead Redemption 2 i tržište računara.

Presednik kompanije, Karl Slatof je rekao da je PC tržište veoma veliko i da je osnovno tržište za kompaniju u koje su potrošači veoma uključeni, ali da izdavanje naslova za PC zavisi od situacije do situacije, “Neki od naslova su veoma bitni za PC, poput Civilisation i XCOM igara“, naveo je. Kada su upitali direktora kompanije o šansama da Red Dead Redemption 2 dođe na računare, nije dao nikakve detalje: “bilo kakva novina o našim naslovima će doći direktno od nas”.

Резултат слика за grand theft auto online

Digitalna prodaja Take-Two  igara je porasla za neverovatnih 47%, na 281 milion dolara, u odnosu na 191 milion $ iz prošle godine. A najuspešniji naslovi GTA5 i NBA 2K17 čine veliki udeo prodaje, čak 94 procenata.

Podsećamo vas da drugi deo Red Redemptiona izlazi na proleće naredne godine, za Playstation 4 i Xbox One, i nadamo se da će Rockstar i Take-Two uraditi isto kao i sa GTA5 i da verziju igre za PC isporučiti nešto kasnije.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...