Dule_smor Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Elem, dosao je i taj tuzan dan posle 14 godina u nasem vlasnistvu:( Prodajem Suzuki Baleno 1.6 GLX 16v, 98ks, 1997. godiste, presao 185.000km. U dobrom stanju, manja ostecenja branika, stop svetla i sitne ogrebotine na limariji. Redovno odrzavan i servisiran, menjano ulje, filteri, svecice, akumulator uzet prosle godine. Zamenjeni dobosi i paknovi, plocice, lamela, dizne, pumpa za gorivo, homokineticki zglobovi itd. Uz auto idu 4 zimske gume na celicnim felnama, pionir mp3 plejer i lavlja kandza. Ako se setim jos necega dodacu ili slobodno pitajte. Oglas sutra izlazi na polovnim automobilima, dotle slike i cena ofc koja nije fiksna, 1250 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Ne dule ne, pa kako nakon toliko dugo u porodici si smogao snage da ga staviš na prodaju!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 4, 2017 Author Report Share Posted August 4, 2017 Ako mi verujes stvarno mi je tesko oko srca da ga prodam, al jbga jos dok mogu da uzmem nesto za njega:(. Btw, jedino ne znam daje je emisiona klasa motora Euro 2, evo i oglasa: https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10630490/suzuki-baleno-glx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 znam kako ti je, imao sam slične emocije kod prodaje :) ali ipak moraš jednom, nema šta, nabaviš novo pa ide u krug :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Prvi put je najteze, ja u perspektivi razmišljam da tapnem ovog svog i uopšte se više nešto ne potresam :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 4, 2017 Author Report Share Posted August 4, 2017 Pa meni je prva prodaja bila kad sam prodavao Stojadina, al ovo mi teze pada:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 5, 2017 Author Report Share Posted August 5, 2017 Niggeru, vrati Kruku nalog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2017 Author Report Share Posted August 9, 2017 Oglas stoji skoro 7 dana tamo, ima skoro 200 pregleda i ubedljivo je najjeftiniji od svih ponudjenih Suzuki Baleno karavana, jel realno da me niko do sada nije pozvao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Polovni automobili je redovno u vrhu najposećenijih sajtova u Srbiji, imaju tipa 6 miliona poseta mesečno, tako da mislim da cifra od 200 pregleda za to nije prevelika. U smislu svaki pošteni Srbin kad ustane ujutru ode na polovni automobili da vidi šta ima. E sad zašto te niko ne zove i kako je to u kontekstu drugih kola istog tipa i marke nemam pojma, realno verovatno ćeš morati malo da se načekaš da neko bude zainteresovan, ne mislim čak ni da je cena tu ključni faktor. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2017 Author Report Share Posted August 9, 2017 i to sto kazes, verovatno jednostavno mala potraznja za takvim automobilom zbog delova, odrzavanja i svega, jbga:(....stoji i ovde u gradu parkiran u glavnoj ulici u SDu sa oglasom, videcemo... 12 minutes ago, tortky said: Svi ti pregledi su od Kilija... Ahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 ja sam napravio 0.10% tih pregleda ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2017 Author Report Share Posted August 9, 2017 pogledao si oglas 0.2 puta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 nemoj da prodas auto postani glavni diler u sd koristi taj ogromni gepek za gepekovanje ljudi profit Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 jesi sklonio cipkane gacice ispod suvozackog mesta? malo nakiti taj oglas "tecnost za pranje stakla je mesavina votke i destilovane vode" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2017 Author Report Share Posted August 11, 2017 Vatrena voda hue!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 realno napraviš neki "šaljivi" oglas, to postane viralno, šeruje ga istok, onda osvane na blicu i prodao si kola! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2017 Author Report Share Posted August 11, 2017 Ajde dajte ideje pa da saljemo Istoku!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 Sta je boost, kako sam okacio oglas na fejs i share-ovalo ga nekoliko prijatelja medju kojima i Kjuti odmah vise nego trostruki broj pregleda, koji sam mag advertajzinga! Doduse jos uvek niko nije zvao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 Bump, cena 1000 evra sa setom zimskih guma i felni. Ljudi su seronje ocigledno, onih nekoliko koji su me zvali i pogledali auto verovatno misle da mogu da ga kupe po ceni Stojadina iz '89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 4, 2017 Author Report Share Posted November 4, 2017 Ajde priznajte ko mi je jutros slao poruku da li prihvatam rakiju u zamenu za auto :) nego, prebacite topic u speed forum ako mu je tamo mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 9, 2017 Author Report Share Posted December 9, 2017 Specijalna novogodisnja/bozicna ponuda samo za rurovce, samo 800 evra za ovaj izvandredan komad japanske tehnike koji ima bogatu istoriju! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 On 8/14/2017 at 8:36 PM, Dule_smor said: Sta je boost, kako sam okacio oglas na fejs i share-ovalo ga nekoliko prijatelja medju kojima i Kjuti odmah vise nego trostruki broj pregleda, koji sam mag advertajzinga! Doduse jos uvek niko nije zvao :D broj pregleda i potencijalno interesovanje naravno nisu isto, kao što si do sad očigledno zaključio :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2017 Author Report Share Posted December 10, 2017 Hvala na prosvetljenju Laki i okaci oglas na homepage Rura, imas pivo od mene! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 to je taj auto koji se parkira sam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 mozes da dodas kao razlog prodaje - odlazak u inostranstvo ; DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts