Vlada_ Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 mozemo lagano da pocinjemo nakon sto je nikolic otisao iznenada, ekspresno su resili situaciju, a ispalo je sjajno. partizan je u vreme djukica igrao sjajan fudbal, tada se desio zrinjski, a posle je i djukic odveden u reprezentaciju cini mi se. a inace, koliko god da polaganje nada u srpski fudbal bilo beznadezno, jako mi se svidja kako radi iliev. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Bitno je da sačuvamo okosnicu tima i pojačamo se na par pozicija. U domaćem takmičenju će nam Voša predstavljati blag problem, a Terzina saopštenja dobru zabavu posle lakših treninga, ali za ozbiljan napad na grupnu fazu LŠ, potreban je izrazito ozbiljan rad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 djuka je sjajan trener,bas su me prijatno iznenadili,liga evrope je neki realan domet a za LS treba mnogo srece,ne verujem da ce Leonardo ostati,djurdjevic vec i ima neke sanse da odigra bar kvalifikacije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 3, 2017 Author Report Share Posted June 3, 2017 trebalo bi da ostanu svi bar kvalifikacije, mozda i posle ako igramo grupnu fazu u evropi. iskreno, bilo bi dobro da se nekako zadrzi leonardo, a mozda zavalja djurdjevic. mislim da je prehajpovan. postoji nada da neko kao djukic ne dolazi ukoliko mu se ne garantuje pristojan tim za borbu u evropi Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 (edited) partizan igrao bas lep fudbal pod njim dok ga nisu oterali, ko zna zbog cega ali groby pls, lik se posle raspadao, uveo valjadolid u primeru pa ispali, sutnuli ga iz sababa, iz valensije ljudi istripovali da dolazi mou(ne onaj srpski), do duse stvarno je ime za sve ostale kandidate i ako nista ovi imbecili u upravi vidi se da stvarno zele i uspeh a ne samo pare i ovo sto kaze vlada, sigurno se ne bi vracao u ovaj brlog da mu nista obecali pristojne uslove Edited June 3, 2017 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 pa nisu ga oterali,uzeo je reprezentaciju gde je dobio otkaz a da nije vodio jednu takmicarsku utakmicu,posle par prijateljskih :),a vodio je poprilicno smesne ekipe u evropi izuzev valensije kojoj nije bilo pomoci ko god da je vodio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Steta sto su prodali Milenkovica. Ostojic i on su bili pristojan tandem. Domet Partizana je neki mid tier u Evropi. Sve zavisi od prelaznog roka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Radanov se zaleteo za fmp1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 onaj što pratimo poslednje 4 godine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 Partizan pokraden! Čoviću lopove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 8, 2017 Author Report Share Posted June 8, 2017 bio u pioniru prvi put posle sto godina, tugica Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 svidja mi se protivnik ,jebati crnogorce kao u dobra stara vremena :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 ko je rekao zrinjski? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 pa ono,realno ce biti vise grobara u podgorici nego domacih,s tim sto i u beogradu ima mnogo crnogoraca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Znaci crnogorci su domacini u oba slucaja hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 30, 2017 Author Report Share Posted June 30, 2017 (edited) hvatamo zalet, dobili smo 3:2 kopenhagen juce, dosta smo dobro izgledali. igrala im je najjaca ekipa vecinu meca afaik, mi smo bili bez leonarda i djurdjevica citav mec. AE edit: a da, danas bi trebalo da dobijemo odgovor na finalnu ponudu za Sumu iz slovana koga jurimo vec dve godine. navodno on zeli da dodje, ali to nije dovoljno naravno. ono sto sam video na youtube je bolje od moreire fazon. Edited June 30, 2017 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 NANANANAN ŠIGA LAMPIONA ŠIGA LAMPIONA ŠIGA LAMPIOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 osvajamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 koliko je bilo do jaja na tom splavarenju!!! steta sto necu ici i ove godine :((((((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 ovoliko kzv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 2, 2017 Author Report Share Posted July 2, 2017 (edited) http://www.telegraf.rs/sport/2860585-vukomanovic-potvrdio-telegrafu-pustili-smo-sumu-u-partizan-bice-bolji-od-leonarda-video Edited July 2, 2017 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 prva se iscita informer kurir pa telegraf a a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 2, 2017 Author Report Share Posted July 2, 2017 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Samo još plej fali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts