Jump to content

Paladins postaje besplatan na konzolama


SolidChief

Recommended Posts

paladins.jpg?fit=450%2C253

Paladins, besplatna FPS Multiplayer igra, koja se na Steamu trenutno nalazi u Early Access fazi, od danas je postala free to play za sve PS4 i XboxOne korisnike. Igra je najpoznatija po tome što mnogi tvrde da je u pitanju kopija mega uspešnog Overwatcha, ali sa druge strane, baza korisnika koji igraju Paladins je sve veća i veća. Nije baš čest slučaj na Steamu da free igra ima preko 85% pozivitnih ocena nakon više od 100 hiljada review-ova.

Paladins ima ogromnu bazu igrača, preko 8 miliona registrovanih naloga, i nekoliko bitnih elemenata kojim se distancira od Blizzardovog naslova. Za početak, možemo napomenuti da se igra 5 na 5, pa je samim tim igrač kao pojedinac bitniji. Zatim, svoje heroje ne možete menjati kada meč počne, što sa takičke strane nosi veće posledice, a svi heroji imaju svoje upgradove i tzv. burn karte. Lista razlika može da se nastavi, ali i ovih par nabrojanih vam govori da nije u pitanju samo klon.

Mi smo igru prošlog septembra igrali na PC-u, tako da pošto je svakako ovaj naslov sada dostupan svima, najbolje je da ga i sami probate i uverite se u kvalitet ove timske pucačine. Takođe, dobro je napomenuti da je igru radio Hi-Rez studios, koji stoji iza kvalitetnih besplatnih naslova kao što su Tribes: Ascend i Smite, što je samo preporuka više za ovu igru.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...