G!!! Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 O da, konacno neke originalne ideje i pokusaji RPG baziran na filmu Apokalipsa danas! Na igri rade i neki od ljudi ukljucenih i u Fallout New Vegas imedjuostalih tu je i (meni licno ne bas toliko zanimljiv) Josh sawyer KS homepage https://www.kickstarter.com/projects/fringerider/apocalypse-now-the-game/ Postoji radni prototip igre, nekakav kvazi trejler takodje :) https://ksr-video.imgix.net/assets/015/291/277/9f3d5cbbc17cabae428c7d437bd0db91_h264_high.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 ali traže skoro milionče :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 bash sam prosle godine gledao full ultra hd mega giga redux verziju ove filmcine, pukle zenice jer nisam treptao eto dao bih im jedno dobro tapsanje po ramenu za ovakvu ideju, para sam se dosta nadavao za ove crowd funfing projekte, malo je vec smorilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 naravno da te je smorilo, to je i bilo očekivano kad se tako nešto pojavi :) tako da preorder i crowd funding su od pre nekog vremena na ledu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 pa ono preorder je i dalje jak, iako polako postaje negativan trend, nesto nisam video neke najave da ce se to drasticno menjati (osim tu i tamo nekog saputanja da mozda uvedu besplatan demo kao nekada :) preorder je zapravo postao prevazidjen sa korektnom refund ponudom na stimu, a i origin se po tom pitanju popravio + nedovrsene, bagovite ili lazno reklamirane igre su tome dakako pomogle samo sto je pitanje kada ce to uzeti maha kod kezual gejmera punih para :) crowd funding me je u sustini solidno ispostovao, osim ta dva naslova koja nisu izasla... prosto ne mogu da cekam vise toliko, a dobio sam sto sam hteo i podrzao ekipe koje sam i zeleo ;) evo npr za ovu igru release date je 2020. !!! pa mislim stvarno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 U suštini i FarCry dvojka je rađena po istoj priči (Srce Tame roman), ali ovo mi deluje baš muljatorski bez ikakvih informacija. Nije da ne verujem da je tu neka dobra ideja i dobre namere, ali princip mi je čudan, u najmanju ruku, Realno milionče nije dovaljno za proizvodni cicklus od 3-4 godine za jedan ozbiljni studio na zapadu, tako da mi ovo više deluje kao njihov pokušaj da skrenu pažnju nekih ozbiljlnih investitora. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 A kako rešavaju pitanje autorskih prava? Imaju dozvolu studija koji ima licencu za film? U tom slučaju mi malo čudno da im treba Kickstarter, jedino možda da testiraju interesovanje. Aha zez, sad sam pogledao, imaju prava. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Tom Sawyer pomaže da se ovo baci u poljski wc i zaboravi Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts