prota_ Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 jasno, jasno evo ja sam za to da on to uradi i prestajem da igram igre sa teroristima a jesu okej igre sa čudovištima i to? hobotnicama npr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 pazi se crnaca i azijata samo nikola, nisam rasista, ali svi crnci i azijati su losi ljudi...i hrvati isto "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 A je l baš moramo moramo? Šta će se desiti ako ne moramo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 (edited) 1 hour ago, voodoo_ said: A je l baš moramo moramo? Šta će se desiti ako ne moramo? Ti bi mogao komotno u hrvatsku da ides da radis. Ja ti preporucujem da pocnes da pravis svoju igru. Edited January 26, 2017 by Nikolasi https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Nego Radovane da ja tebe pitam nešto ozbiljno, ali da lepo pročitaš šta sam te pitao i da mi odgovoriš na moje pitanje, a ne na neko svoje koje si smislio u glavi Da li ti sebe doživljavaš kao vođu, to jest da li misliš da si neko ko može da motiviše druge da urade nešto što je prvenstveno u tvoju korist? I ono najbitnije, da li te tvoja okolina doživljava kao vođu? Zimsko je vreme, ima snega svuda unaokolo, pa možeš da napraviš sledeći eksperiment: Izađi na ulicu i probaj da motivišeš svoje komšije da očiste sneg u ulici, ali i sneg ispred tvoje kuće tako da ti ne moraš ništa da radiš. Pokušaj to da im predstaviš kao zajednički uspeh, tako da su svi bili bitan deo tima. Ako ih ubediš, ti si definitivno vođa i projekat će ti uspeti, bez obzira na tvoje neznanje i neiskustvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 1 hour ago, Vlada_ said: pazi se crnaca i azijata samo nikola, nisam rasista, ali svi crnci i azijati su losi ljudi...i hrvati isto Pa ,ako gledam ovako kao developeri hrvati su jedni od najboljih.Rusi i Srbi su najgori. Stvarno,srbe svi smatraju jednim od najgorih ljudi na svetu. Zato srbi neka se jave u naj vecem broju ,srbi iz igraonice da im pokazemo da mi nismo najgori. https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 (edited) 41 minutes ago, voodoo_ said: Nego Radovane da ja tebe pitam nešto ozbiljno, ali da lepo pročitaš šta sam te pitao i da mi odgovoriš na moje pitanje, a ne na neko svoje koje si smislio u glavi Da li ti sebe doživljavaš kao vođu, to jest da li misliš da si neko ko može da motiviše druge da urade nešto što je prvenstveno u tvoju korist? I ono najbitnije, da li te tvoja okolina doživljava kao vođu? Zimsko je vreme, ima snega svuda unaokolo, pa možeš da napraviš sledeći eksperiment: Izađi na ulicu i probaj da motivišeš svoje komšije da očiste sneg u ulici, ali i sneg ispred tvoje kuće tako da ti ne moraš ništa da radiš. Pokušaj to da im predstaviš kao zajednički uspeh, tako da su svi bili bitan deo tima. Ako ih ubediš, ti si definitivno vođa i projekat će ti uspeti, bez obzira na tvoje neznanje i neiskustvo. Pa te stvati se isto uce.Znam da na internetu ima mnogo ljudi koji ne znaju,a zele da nauce. Ne zavisi od vodje neko od zelje ljudi koje ce vodja da angazuje. Edited January 26, 2017 by Nikolasi https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 kako ovaj covek deliveruje damage jbt.... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 (edited) 28 minutes ago, Nikolasi said: Pa te stvati se isto uce.Znam da na internetu ima mnogo ljudi koji ne znaju,a zele da nauce. Ne zavisi od vodje neko od zelje ljudi koje ce vodja da angazuje. Evo ja ti kažem da grešiš i da sve zavisi od vođe a ne od želje ljudi. Imam već dosta godina iskustva i duplo sam stariji od tebe pa bi možda trebalo da me poslušaš. Zapamti, neko ko će da radi na tvom projektu godinu dana, negde drugde bi mogao da zaradi 12 plata po 500 evra, što je ukupno 6.000 evra. Pritom će na plaćenom poslu da nauči mnogo više, jer zna da je u obavezi da dosta uči i radi, jer u suprotnom neće primiti platu. Dakle tvoja obaveza kao vođe je da ga motivišeš da radi kod tebe za džabe, i da ne odustane posle mesec dana jer vidi da tebe boli dupe da se cimaš. Edited January 26, 2017 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 1 hour ago, voodoo_ said: Evo ja ti kažem da grešiš i da sve zavisi od vođe a ne od želje ljudi. Imam već dosta godina iskustva i duplo sam stariji od tebe pa bi možda trebalo da me poslušaš. Zapamti, neko ko će da radi na tvom projektu godinu dana, negde drugde bi mogao da zaradi 12 plata po 500 evra, što je ukupno 6.000 evra. Pritom će na plaćenom poslu da nauči mnogo više, jer zna da je u obavezi da dosta uči i radi, jer u suprotnom neće primiti platu. Dakle tvoja obaveza kao vođe je da ga motivišeš da radi kod tebe za džabe, i da ne odustane posle mesec dana jer vidi da tebe boli dupe da se cimaš. Poznata mi je ciljna grupa koju bi angazovao.To su novinari i minecraft igraci. https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Onda s takvom ekipom nema šanse da ne uspeš. Kad ti treba vodoinstalater u kući, je l zoveš automehaničara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 7 minutes ago, voodoo_ said: Onda s takvom ekipom nema šanse da ne uspeš. Kad ti treba vodoinstalater u kući, je l zoveš automehaničara? Pa nista onda cu sam raditi.Jedino ,ako hoce da me podrzi neko posto se support nikada ne odbija to uvek moze. https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Oh my god... It's full of content... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Da mi jebeš sve ovo je chatbot običan jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 (edited) 25 minutes ago, Shekk said: Da mi jebeš sve ovo je chatbot običan Ovo je od engleza naucio da optuzuje ljude. Nemojte da slusate englesku kraljicu nego me slobodno kontaktirajte. Edited January 26, 2017 by Nikolasi https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 kakav ti je princ čarls šta misliš o njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 a sad me sprdate?! Sto admini ovog foruma,ne odstrane ovog idiota? jeste povremeno smesno citati njegove komentare i textove,ali predugo je ovde...ipak je ovo klanrur..ne krstarica ili neki deciji forum..gospode.. NIKOLASI zao mi te je ! ISKRENO! Over & Out Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 sad će drugi da ti odgovore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 pa onda mora i da ne postoji cs podforum "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 što bi se reklo - (sam) vrh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 On 1/26/2017 at 10:34 AM, Nikolasi said: Pa ,ako gledam ovako kao developeri hrvati su jedni od najboljih.Rusi i Srbi su najgori. Stvarno,srbe svi smatraju jednim od najgorih ljudi na svetu. Zato srbi neka se jave u naj vecem broju ,srbi iz igraonice da im pokazemo da mi nismo najgori. Pa ti si jedan od najgorih onda, zar ne? Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 Od pravljenja igara se postaje bolja osoba,a od igranja igrica postaje se losa osoba (debil). https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Je l to znači da svesno praviš proizvod koji će da pravi debile od drugih? Kako onda postaješ bolja osoba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 5 minutes ago, voodoo_ said: Je l to znači da svesno praviš proizvod koji će da pravi debile od drugih? Kako onda postaješ bolja osoba? MC Mother: Son ,come to eat. MC Kid: I am coming. //after 20 mins MC Kid: Mom my friends are coming for me to go to the disco. MC Mother: Take care son https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Thanks mom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts