Jump to content

“Mali Košmari” nam stižu 28. aprila


SolidChief

Recommended Posts

Little-Nightmares.jpg?fit=450%2C253

Studio Tarsier Studios nam je na proleće 2014. godine predstavio veoma zanimljiv puzzle-platformer Little Nightmares (Prvobitno Hunger), sa jezivim ambijentom i snažnim horor elementima. O igri nismo čuli ništa praktično godinu i po dana, sve do avgusta prošle godine, kada je Bandai Namco objavio da će oni biti izdavači igre i kada smo konačno videli novi trejler iz igre.

U ulozi smo devetogodišnje devojčice Six, koja je kidnapovana i odvedena u uvrnuti i morbidni podvodni svet zvani “The Maw” (Čeljust), iz kojeg mi moramo da je izvučemo. Igra je prepuna čudnjikavih stvorenja i depresivno morbidnih lokacija, i na neki način nas možda najviše podseća na Limbo, iako je vizuelno dosta drugačija.

Vizuelni stil, iako je igra potpuna 3d animacija, je rađen tako da podseća na stop-motion tehniku rađenu glinom, i jedan je od glavnih razloga za odličan ambijent igre.

Danas smo dobili i zvaničan datum izlaska, igra nam stiže 28. aprila za PC, XboxOne i PS4, a ispod možete videti novi trejler u kome smo i saznali datum izlaska.

 

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...