Coyote Posted December 27, 2016 Report Share Posted December 27, 2016 73/80 danas cu uzeti verovatno jos koji ukras, ako ne i svih 80 poena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 27, 2016 Report Share Posted December 27, 2016 Aj podeli s nama ostalima kako ćeš nabaviti 7 komada tier V ukrasa za dan? Problem je što dnevne misije daju jako malo, a one koje daju tier IV ukrase su uglavnom samo na nedeljnom nivou. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 27, 2016 Report Share Posted December 27, 2016 Veci mu je problem RNG jer nema garancije da ce da dobije ono sto mu treba. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 27, 2016 Report Share Posted December 27, 2016 I to, mada mene nešto dosta kenja, već rekoh :) Nemam nijedan viška do sada. Pritom mislim da nema toliko RNG prilikom pravljenja kombinacija, već su kačili kombinacije za low tier dekoracije ali nema nigde za high tier, možda bolje za početak ih samo štekati :) Zapravo bi ova slika mogla biti dosta od pomoći jer mislim da se teže dobijaju dekoracije za KV-2 nego za jelku Koliko ja uspevam da dešifrujem ovo ideja je da kao prvu dekoraciju staviš mačeve a da posle ubacuješ ova druga sranja i onda dobiješ dekoraciju za KV-2, baš ću da probam kad ih skupim. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 27, 2016 Author Report Share Posted December 27, 2016 Ma jebali ih ukrasi, dosta mi je i ovaj lvl 9 i popusti...zato u poslednjih nedelju dana mi je win rate oko 40% kad igram ove low tier partije, uzas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 28, 2016 Author Report Share Posted December 28, 2016 to je to, serem im se u bonuse, mm, rng, pocrkali dabogda svi Quote Poceo x5, ukljucio sve moguce rezerve, procenat pobeda=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Vidiš mene poslednjih par dana baš sere neviđeno :) Doduše pre toga mi je bio katastrofa period... Inače uštekao sam pare da uzmem T-62A, TVP 50/51 i sad konačno IS-4. I uđem ti ja tako u borbu sa IS-4 kad skapiram da imam top sa penetracijom od 175mm?!?! Koji su cigani, to je top sa IS, a nema nikakve logike da ga nemaš odmah na IS-4 nego eto, može nam se. Zanimljivo da sam uspeo da napravi 2k štete s njime iako nisam imao premium municiju, sralo me :) Sad mi treba još 300k za top... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 to sa topom je napravljeno kad je is4 bio t9 i trebao da predje na t10, pa eto da ne bude da je dovoljno samo da izgrindas sam tenk i dobijes "za dzabe" t10 nego moras i za top da se pomucis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Da, ali ga sad svakako dobijes uz ST-I, isti je top, a ja sam ga dobio jos pre 100 godina uz IS-8/T-10. Sad me zapravo samo nervira sto moram da izgrindam jos 300k kredita a bio sam bas knapirao, jbg tri Tier X tenka to je više od 15 mil kredita :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 precesljaj depo, uvek se nadje neki stari top, motor, kupola za prodaju... ja se uvek prijatno iznenadim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Sve sam prod'o da bih imao makar posadu da pretreniram sa ST-I :)))) Ma nije frka, sutra dok pootvaram poklončiće za nove nedeljne misije ću već zaraditi sigurno toliko nego me prosto smorilo što nisam mogao odmah da probam tenk kako valja. Doduše kažem ukenjala me prva partija, dobio sam preko 5k XP sa Tier VIII topom :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 29, 2016 Author Report Share Posted December 29, 2016 opet su se pretrgli sa akcijom http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-happy-new-year-2016/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Bacili su mi kitove za popravku na popust, sad opet moram da grindam kredite bar jedno 500 komada da kupim da imam u šteku :) Ali sam specijal kao specijal je baš bulja, svaki drugi vikend ima bolji specijal. Inače mislim da sam odustao do jelke, fali mi još pet komada ali imam i 3 viška u rezervi. A koliko sam skontao kada spojiš pet komada Tier V ukrasa samo dobiješ neki drugi Tier V ukras, ne neki specijalan, tako da je tu opet smaranje, više mi se isplati da grindam kredite pa da kupim Tier X lovca za normalnu svotu nego da jurim jelku. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 30, 2016 Author Report Share Posted December 30, 2016 Ma da jebes jelku, i tier 9 je dosta...uzeh mesec dana premiuma pa sad polako grindam T92 i 121...a švedske TD sam uzeo tier 5, nadam se da neće biti ovako smor sve do tier 8.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reestah Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Meni fale 2 howitzera :S Da sam znao za ovu kombinaciju sa slike, mozda bih i skupio (imam celu jelku i vec sam par puta slupao 5 lvl 5 ukrasa) Tir 9 je za nagrade dosta, tir 10 je za one sa OCDom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrtMrtSmrt Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 12 hours ago, Zwerko said: Bacili su mi kitove za popravku na popust, sad opet moram da grindam kredite bar jedno 500 komada da kupim da imam u šteku :) Ali sam specijal kao specijal je baš bulja, svaki drugi vikend ima bolji specijal. Inače mislim da sam odustao do jelke, fali mi još pet komada ali imam i 3 viška u rezervi. A koliko sam skontao kada spojiš pet komada Tier V ukrasa samo dobiješ neki drugi Tier V ukras, ne neki specijalan, tako da je tu opet smaranje, više mi se isplati da grindam kredite pa da kupim Tier X lovca za normalnu svotu nego da jurim jelku. Ja sam ae da kazem sklopio i jelku i tenk sve je sa 5 tier i za nagradu sam dobio .... po 5 komada popravki i ostala potrosna sranja 1 zenski clan i valjda 30% na t8 kod svedjana ... golema kurcina sve u svemu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 31, 2016 Author Report Share Posted December 31, 2016 30% na tier X TD je nagrada za poslednji level valjda...ja sam stvarno razocaran ovim popustima i akcijama za Novu godinu...pa prosle godine su bile neke akcije od kraja decembra do kraja januara, znaci skoro mesec dana je stalno bilo nesto tipa x3, x5, x2 na svaku pobedu, popusti na opremu itd, ovo je stvarno kurcina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrtMrtSmrt Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 5 minutes ago, Dule_smor said: 30% na tier X TD je nagrada za poslednji level valjda...ja sam stvarno razocaran ovim popustima i akcijama za Novu godinu...pa prosle godine su bile neke akcije od kraja decembra do kraja januara, znaci skoro mesec dana je stalno bilo nesto tipa x3, x5, x2 na svaku pobedu, popusti na opremu itd, ovo je stvarno kurcina Vala da znas da si 1000% u pravu kao i onaj emi zesca rasprava na fejsu ahahah podelili grafike sve babama i dedama eno zesce pljuvanje :D kao i na wot-u :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 19 hours ago, Dule_smor said: a švedske TD sam uzeo tier 5, nadam se da neće biti ovako smor sve do tier 8. Šta znam, meni je petica sa onim trol topom baš zabavna, plašim se da će biti veći smor kasnije :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 31, 2016 Author Report Share Posted December 31, 2016 trol top koji ima dve vrste HE granata sa manje vise istom penetracijom i cini mi se da obe rade neki manje vise isti smesni splash, iako su ove druge kao gold, koja je razlika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 Ove druge imaju 20mm veću penetraciju ali ionako ne koristim premium municiju maltene nikad na tim low tier tenkovima pa nisam ni obraćao pažnju. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 31, 2016 Author Report Share Posted December 31, 2016 praznicna carolija se nastavlja...pogotovo obozavam kad je wn8 2.5k, a winrate 35% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 1, 2017 Author Report Share Posted January 1, 2017 On 12/31/2016 at 0:27 PM, Zwerko said: Šta znam, meni je petica sa onim trol topom baš zabavna, plašim se da će biti veći smor kasnije :) Ne znam dal je nesto do mene ili si i ti mozda ovo primetio...ovo malo partija sa njim sto sam odigrao top pravi dmg samo kad granata probije, uopste nema splash dmg ni sa obicnom municijom ni sa goldom kad ne probije iako je HE municija, who was phone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 Da dobro zapažanje, i meni se dešavalo sa drugim topom i onda pogledam malo bolje - drugi top ispaljuje samo HEAT granate tako da nema splash kao HE. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2017 Author Report Share Posted January 2, 2017 Gle stvarno, drugi je samo HEAT, bez HE, al im je fora ciganska. Nista, mozda probam sa prvim da igram onda, iako mu je disperzija gora nego KV2:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts