Dule_smor Posted April 18, 2016 Author Report Share Posted April 18, 2016 kako god, mislim da ne bi trebalo takve stvari da reklamiramo na forumu, pitanje kakav je stav wargaminga po tom pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Stav Wargaminga ne vidim da je tu od kljucnog znacaja iz nase perspektive. Mislim stav Wargaminga je da se nalozi ne smeju kupovati ili prodavati pa smo jedno vreme imali ceo podforum namenjen upravo tome. Uostalom u Armored Warfare su jedno vreme davali gold za WoT ukoliko nesto odradis u igri, to sigurno nije bilo odobreno od strane Wargaminga sto ne znaci da je bilo neregularno. Scam nije, uzimali su ljudi po nesto golda, ko hoce moze da proba, moj savet je samo paziti se adware, malware i ostalih sranja koja obicno idu uz te seme. Nemam dokaz da je to slucaj i ovde ali prosto iskustvo govori da je to cesto problem. Takodje je pitanje koliko se nekome isplati da se satima zamajava nekim glupostima da bi dobio par stotina zlatnika. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban zivanovic Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Radi savrseno.500g lagano. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 (edited) Kupljeno:'IS-6' uspešno kupljen. Potrošeno zlata: 11.800. Edited April 18, 2016 by DzoniAndj@ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Mani to u pizdu materinu, jeste da se moze dobiti golda ali nista preterano, najvise 1000 i to bi morali ceo dan da se zamajavate oko toga, ja uzeo 100 golda i ziv se smorio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban zivanovic Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Kupljeno:'IS-6' uspešno kupljen. Potrošeno zlata: 11.800. Kad pre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2016 Author Report Share Posted April 20, 2016 opet imam preko 100k free expa i zao mi da ga trosim:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Prestajem sa wot-om vise, u zadnja dva dana mi je wr 15% a odigrao sam preko 80 partija, jos u 10 partija imam saveznika idiota koji puca na sve iz tima (a ja idiot skinuo mod da ne mogu svoje da gadjam)... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2016 Author Report Share Posted April 20, 2016 dokle ce vise da se zamajavaju ovim glupostima kao zvuk i fizika u patchevima umesto da rese mm/arty/ostale bitne problemehttp://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/ver915/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2016 Author Report Share Posted April 21, 2016 btw, sta od opreme na vk 4502b pored rammera i venta...mislio sam spall liner, al vidim ljudi stavljaju gld ili stabilizer(koji je po meni potpuno beskorisan u ht koji retko puca iz pokreta)...i na t10 sam stavio vent i rammer, dvoumim se oko trece opreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 GLD je uvek dobra stvar meni, pre bih ga stavio nego spall liner na VK, jbg u tom tenku moras da se pazis artiljerije pa moras, meni nesto ne deluje da mnogo pomaze. A T-10 itekako moze da puca u pokretu :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2016 Author Report Share Posted April 21, 2016 ali vk retko kad:)...znaci gld na vk, a stabilizer eventualno na t10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 22, 2016 Author Report Share Posted April 22, 2016 da ne gresim dusu, bice i dosta dobrih stvari u novom patchu, evo ovde sazetakhttps://www.facebook.com/notes/world-of-tanks-balkanci/najava-promena-u-0915-zakrpi/1346447548704924 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 22, 2016 Author Report Share Posted April 22, 2016 ok, sad vec pricam sam sa sobom, al jbga:)elem, jel ste istrazivali poslednji top na m103 ili ste isli pravo na E5...posto je bas dosta expa, trecina potrebnog za E5, a top je manje vise isti, samo 16 veci pen i neznatno precizniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Pa kad mnogo brzo postujes :) Sto se izmena tice mene najvise interesuje kakva ce u praksi biti promena WT E100 i Grille 15, prvo mi je delovao da ce novi biti previse slab ali nisam vise siguran, moze da bude posebno zajeban u randomu jer ce imati jak cammo rejting. Naravno nece imati prednosit autoloadera ali ni mane gde blejis minut beskoristan potpuno. Sto se M103 tice pitanje je samo kako ti je legao tenk, meni je bilo uzivanje igrati ga i zato sam istrazio poslednji top, pa tek onda T110E5 a i M103 sam ostavio u garazi. Poslednji top je u sustini onaj sa T110E5 i fenomenalan je - dobro probija i jako je precizan, za snajp ubica. S njim M103 postaje prava zver u random partijama. S druge strane svakako ga dobijas kad istrazis T110E5 ako oces da ga zadrzis. Taj top je znacajno bolji od onog srednjeg, veci je i dpm i preciznost i penetracija, dakle u svakoj stavci je bolji. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 22, 2016 Author Report Share Posted April 22, 2016 Pa ok, jeste bolji, ali cini mi se da nije bas toliko bolji da vredi trecinu expa potrebnog za tier X tenk. 16 veci pen, 0.3 bolji aim time, 0.1 veci rof, isti alpha dmg. Jos na m103 i motor je 45k expa, plus top 60k, bas mnogo treba da se grinda do E5, a mrzi me:).A za WT auf E100 mi bas krivo sto ga menjaju, nisam ga ni igrao ko covek, nesto preko 100 partija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 Ko ima vremena neka pogleda igraca 'Ganomele' to mu je nick, cisto da vidite sta znaci kenjanje -_-Ko pogleda neka kaze svoj utisak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 24, 2016 Author Report Share Posted April 24, 2016 ok, superunicum, ni 1000 partija, verovatno drugi nalog, ima brdo takvih, ne kapiram?https://wot-life.com/eu/player/Ganomele/btw, apropo misija, jel mogu ja da claimujem reward u vidu samo clanova posade, a kasnije da poboljsam misiju with honors i onda uzmem t28 htc kad budem imao 20 tokena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 Lik ocigledno ima reroll nalog, pritom je trecinu partija odigrao u Pz II, verujem da ako ga napakujes gold municijom realno mozes da zlostavljas sve u low tier partijama. Mozes da uzmes reward clanove posade, posle kada popravis rezultat ces samo dobiti jos jedan token za tenk. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 24, 2016 Author Report Share Posted April 24, 2016 fala zwerko...i jos jedno pitanje, sta ce uraditi sa posadom kada nam zamene WT auf E100 sa Grille 15, jel ce i posada biti automatski rpetrenirana na novo vozilo, to bi bilo logicno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 Trebalo bi da bude ako se ja dobro sećam, ja sam jedinu takvu situaciju imao mislim kad je KV-1S postao KV-85. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola93 Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 (edited) pozz ljudi imam problem , danas sam instalirao world of warships i kada krene partija ne mogu nista da vidim lepo , kako pomerim misa samo mi strelicelete po ekranu , mislio sam da je do grafike, probaosam svakakva podesavanja ali i dalje je isto . Edited April 24, 2016 by nikola93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 (edited) ne igrajte tenkove utorkom, populacija retardiranih ljudi utorkom je 150% Edited April 26, 2016 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 posle duzeg neckanja koji tenk uzeti, da li skupljati za 110, ili uzeti su 152 ili t-43 na kraju uzeh t-43 ali nemam top. rece meni rema lepo, nema top, medjutim imam onaj troll gun na njemu, udara do 500 na bokove t8 tenkove :D totalno je fun, pogotovo jer je agilniji tenkic, no kasnije vidim kv-13 me vodi na is koji je jeftin 22k expa samo, sada moram da farmam i za njega sa t34-85 >_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2016 Author Report Share Posted April 26, 2016 pajo, jel sam ti lepo rekao da uzmes jos jedan tier 8, da imas dva makar pa da mozemo da igramo desetke ko ljudi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts