Dule_smor Posted January 28, 2017 Author Report Share Posted January 28, 2017 Idemo bre Zwerko, strogo pro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 Ju, ovaj Paja ce jos malo da me stigne sa WN8:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Bilo je vreme da posle godinu dana naucim i ja da igram ovu igricu :D Prosle nedelje sam imao 3-4 partije sa po 7-8k WN8 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2017 Author Report Share Posted January 31, 2017 izgleda da malo bufuju Type 5 heavy, mada je ovaj crtez nejasan, ne verujem da je ovo 280mm i za stranu turreta, a za front je vec bilo...ali ekstra ako mu ove "obrascice" buffuju, tu me uvek penuju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 A ovo na prednjoj ploci gde pise 160, jel to effective armor ili je samo debljina ploce? Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2017 Author Report Share Posted January 31, 2017 Trebalo bi da je samo debljina ploce, effective je mnogo veci jer je iskoseno http://tanks.gg/wot/tank/type-5-heavy#tab:model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Mislim da mu samo povećavaju tamo gde je "obrašćić" neće dirati stranu kupole, pa ne bi mogao da ga probiješ nikako onda :) Mada mene trenutno ka toj liniji vabi ideja o troll topovima na tier IX i X koji će biti od sledećeg patcha. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2017 Author Report Share Posted January 31, 2017 (edited) sta znam, kul su troll topovi, koristio sam ih na sedmici i osmici pomalo, ali ipak bi mi bilo glupo da ih koristim na desetki...jedino ako ne stave neki troll top sa preko 1000 alpha dmga, pa da mi svaki hitac garantuje 400-500smg...to je jedina prednost troll topova, sto ne moras da razmisljas gde pogadjas i da li penujes, uvek je neki smg garantovan...e sad sto je reolad i aim pola sata to je drugo jbga:) nego otkad se pojavio onaj modifikovani kv4 sto su ga ranije najavljivali, sad ga prvi put vidim u ifri? Edited January 31, 2017 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Jel krenuo neko svedjane, konkretno TD liniju, neki koment bi dobro dosao? Ozbiljno se razmisljam da pocnem grind kad budem uzeo E50M ( nadam se uskoro ). Volim taj snajp stek stil ( kao ruska TD linija na obj 268 ), pa ono, otkud znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 4 hours ago, Dule_smor said: nego otkad se pojavio onaj modifikovani kv4 sto su ga ranije najavljivali, sad ga prvi put vidim u ifri? Imaš dva nova KV-4, jedan je KV-4 Krilevts ili tako nešto i on se pojavio kao reward tenk za kampanju ali slabo su ga ljudi uzimali. Imaš i KV-4 KTTS koji će biti TD ali se još nije pojavio zvanično u igri. 29 minutes ago, kristijan said: Jel krenuo neko svedjane, konkretno TD liniju, neki koment bi dobro dosao? Ozbiljno se razmisljam da pocnem grind kad budem uzeo E50M ( nadam se uskoro ). Volim taj snajp stek stil ( kao ruska TD linija na obj 268 ), pa ono, otkud znam. Dule je stigao do sedmice pa može da da neki komentar više, ja sam tek na šestici. U suštini od trojke do petice su ti troll topovi, dakle pucaš HE granate tako da snajp nije najsjajniji ali je meni je bilo mega zabavno. Šestica je ok za snajp ali je malo veliki tenk što se meni lično ne sviđa toliko, sedmica bi trebalo da je manja. Od osmice imaju onaj siege mod i to sam igrao na test serveru, vrlo interesantna stvar. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2017 Author Report Share Posted January 31, 2017 (edited) Dada, taj Krilevts, prvi put ga videh danas. A sedmica svedski td je ok, treba mi jos 60-70k expa do UDESa. Brz je i mobilan, low profil, armor mu busi sve naravno, 210 mu je pen topa sto je ekstra, oko 6.2 sec reload, ali je zato disperzija onako, oko 0.36. Ali vidim da i kasnije disperzija ide od 0.35-0.4 osim na desetki gde je 0.3 sto je ok. Ali bas mi se ne igra tier 9 recimo snajper sa 0.4 disperzijom, mislim da je to bas lose. Tako da ja grindam do UDESa, a posle prelazim na nesto drugo, mozda nemce light/medium, bice taj popust u februaru:) Doduse, na ovom lvk 90 B imam preko 65% pobeda i posle vise od 60 partija sto znaci da nije los:) Edited February 1, 2017 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 1, 2017 Author Report Share Posted February 1, 2017 Hmm, posto je svedksa med/heavy linija na akciji sad, mogao bih taman malo da igram i mediume posla Laga, ionako nemam premium pa sad pikam uglavnom low tier partije do 7-8 i poneki premium da zaradim kintu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Imam osecaj da onaj drugi top na T-54 bolje puca/probija nego na T-44 na jos jednom tenku sam tako nesto primetio, da isti taj top, samo na vozilu veceg tiera bolje "radi". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Ne bi trebalo da bolje probija, ali ima recimo veći rate of fire, tj brže puca na boljem tenku. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 2, 2017 Author Report Share Posted February 2, 2017 rate of fire se menja i sa kupolom, primetili ste sigurno da kad stavite bolju kupolu, a isti top, da malo brze puca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 4, 2017 Author Report Share Posted February 4, 2017 par glupih pitanja: jel bila kineska grana do 121 na top of the tree akciji i jel ce biti ponovo glasanje svaki mesec ili sad oni sami stavljaju grane koje nisu bile do sada i kako kupujete premium/gold, jel ovako svaki mesec da imate za premium nalog ili kad su neki bundle paketi na akciji...ja svaki put hocu da uzmem samo mesec dana premiuma za 10 jura i onda uhvatim sebe kako kupim neki paket od 50 jura sa goldom, premiumom i kreditima jer je na akciji -10%...mislim trebalo bi da se to vise isplati, al me nervira:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Ja uglavnom uzmem godinu dana premium-a, po mogućstvu kada je na nekom popustu Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Ja najčešće uzmem onaj paket za 20 evra 30 dana premiuma + 3.500 zlata. Tako mi svaki put ostane 1.000 zlata pa u teoriji na šest meseci imam jedan mesec više a u praksi nekad to zlato istrošim na garažu, kamuflaže ili skidanje opreme. Sve u svemu mislim da se paketi s kreditima nikako ne isplate. Što se top of the tree tiče 121 nije bio prošle godine, ali mislim da više neće biti glasanja već će kao i ranije oni stavljati što znači da nije nemoguće da uskoro budu kinezi ali nije ni sigurno. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 aha ok...pa vidim da su paketi sa kreditima skuplji, ali nemam zivaca toliko da grindam kes za desetke, a glupo mi da prodam skoro sve tenkove pa da mi ostanu samo desetke i premiumi:)...jel ce biti skoro ono sto su pominjali da mozes da prodas premium tenk za gold ako ti se ne svidja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Ne pominjali su da ćeš moći da prodaš premium tenk i da ga zameniš za drugi premium tenk, ne verujem da ćeš moći da dobiješ "čisto" zlato, ali to ostaje još da se vidi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 Ma jesu bre Zwerko, pricali smo bas ovde o tome cini mi se pre neki mesec. Naravno po manjoj ceni, tipa kupio si premium za 6k golda, prodas ga za 3k. Meni bi to radilo posao jer imam par premiuma koje bas ne koristim skoro uopste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Izgleda da sam se zeznuo, sad čitam nešto ovo i jeste bila opcijna na RU serveru da ih prodaš za gold https://thedailybounce.net/2017/01/12/world-of-tanks-trade-in-your-premium-tank/ Ali opet je tu problem što je ekonomija kao i za standardne tenkove i za srebro - dobijaš 50% od onoga što si ga platio, to mi nikako ne deluje ok. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 Pa dobro, jbga, normalno da nece da bude po istoj ceni, vec jeftinije. A meni bi odgovaralo da se otarasim ovih tenkova koje skoro nikad ne igram, a dobio sam ih na nekim misijama, bolje da dobijem neki gold za njih nego da stoje. Kad vec nemam zivaca da grindam srebro, makar gold za premium:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 On 1/31/2017 at 4:09 PM, Dule_smor said: sta znam, kul su troll topovi, koristio sam ih na sedmici i osmici pomalo, ali ipak bi mi bilo glupo da ih koristim na desetki...jedino ako ne stave neki troll top sa preko 1000 alpha dmga, pa da mi svaki hitac garantuje 400-500smg...to je jedina prednost troll topova, sto ne moras da razmisljas gde pogadjas i da li penujes, uvek je neki smg garantovan...e sad sto je reolad i aim pola sata to je drugo jbga:) Opa, 1100 alpha dmg, vredi isprobati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts