Gospodin Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Kad me ubace u tire 8 a ja 6, dodje mi da zaplacem :D Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 27, 2015 Author Report Share Posted September 27, 2015 kako ide drugari, ja jos trecinu nemaca da zavrsim sutra i posle mi ostaje dva dana za kineze, sto je ipak nedovoljno tako da cu uzeti vaucer...jel nije bitno kad ga uplatim, smo da zavrsim sve ostale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Kad me ubace u tire 8 a ja 6, dodje mi da zaplacem :DJa sam isto dosta dugo tako razmisljao, ali onda posle nekog vremena shvatis da je poenta da se ne nerviras i da od svake partije iskoristis maksimum. Dakle kad si 2 tiera nizi igras maksimalno povuceno, stekas se iza svih i pokusavas da uvaljas po koji pogodak. Pre neki dan u Type 58 dobih onu neku medalju kada roknes dva protivnika koji su dva tiera veći od tebe, ubio sam T54 Mod 1 i JT 8.8. Prosto je u takvim partijama najbitnije da se ne zanosis da ces moci da "nosis" partiju i da ne izleces da te ubiju bezveze, sve ostalo moze da prodje kul :)kako ide drugari, ja jos trecinu nemaca da zavrsim sutra i posle mi ostaje dva dana za kineze, sto je ipak nedovoljno tako da cu uzeti vaucer...jel nije bitno kad ga uplatim, smo da zavrsim sve ostale?Meni ostalo jos 20ak ubistava za kineze i malo vise dmg da napravim, tako da racunam da danas ili sutra lagano zavrsavam. Mislim da je nebitno kada kupis vaucer, on ce ti samo pokazati tamo da si ispunio taj deo misije i to je to. Samo nemoj ono bas u 5 do 12 da ne bude nije proslo na serveru i to :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 28, 2015 Author Report Share Posted September 28, 2015 S kim si igrao od Kineza, zavrsavas sve bez ijednog vaucera znaci. Svaka cast, ja nemam zivaca, odigrao sam preko 1000 partija za mesec dana, bas sam se zasitio. I bogami ostalo mi sa nemcima 50 ubistava, za ova tri dana ce biti taman da zavrsim:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Pa u startu sam imao izbor WZ-132 i T-34-1, s tim da ni jedan ni drugi nisu bili izgrindani u fullu. Onda sam skotao da od skauta nece biti bas puno vajde i kupio Type 58 ponovo, on je t6 i lakse se prave killovi, ali sad vidim da zaostajem s dmg pa njega vise i ne igram. U medjuvremenu sam uz pomoc x3 i free xp izgrindao T-34-2 pa sam sad uzeo njega umesto T-34-1 jer pravi vise dmg, i cekam da istrazim onaj 122mm top pa da pravim dmg kao IS :) Tako da u sustini mediumi su keva za ovu moju misiju, to mi je zakljucak :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Ja sam isto dosta dugo tako razmisljao, ali onda posle nekog vremena shvatis da je poenta da se ne nerviras i da od svake partije iskoristis maksimum. Dakle kad si 2 tiera nizi igras maksimalno povuceno, stekas se iza svih i pokusavas da uvaljas po koji pogodak. Pre neki dan u Type 58 dobih onu neku medalju kada roknes dva protivnika koji su dva tiera veći od tebe, ubio sam T54 Mod 1 i JT 8.8. Prosto je u takvim partijama najbitnije da se ne zanosis da ces moci da "nosis" partiju i da ne izleces da te ubiju bezveze, sve ostalo moze da prodje kul :)Smatram da bi najvise trebalo 1 tier preko da se igra, ovo sa dva tiera uopste nije realno. Hvala na savetu svakako ;) Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Eh vi junoše. Gde ste bili kada se igralo sa +/- 3 tier-a :PDva tier-a je sasvim ok. Čini igru interesantnijom i nepredvidljivijom nego što bi bila inače. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Igra se i sada sa skautima :) Inace sam dosao da se pofalim :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 28, 2015 Author Report Share Posted September 28, 2015 Cestitam Zwerko:). Ja se vec malo zabrinuo, posto mi sutra stavili da radim ceo dan pa mi ostaje veceras i sreda za grind, a nisam ni na 90 killova sa nemcima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 28, 2015 Author Report Share Posted September 28, 2015 Izvukoh se nekako, preko 30 killova veceras, ostalo mi jos manje od 20, zavrsavam opusteno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Sto je lud onaj ru.... t8 nemac light.. ide 80-90 na sat... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 (edited) https://eu.wargaming.net/shop/wot/ type59 Patton. 50e :) Edited September 29, 2015 by DzoniAndj@ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 29, 2015 Author Report Share Posted September 29, 2015 Šta je bre ovo, nije im dosta para pa su prolupali načisto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Drugari imam opciju za tire 7 konacno, da li da idem na KV-13 ili T-43? Trenutno igram sa T-34-85. Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 29, 2015 Author Report Share Posted September 29, 2015 T-43 imho:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Ja sam KV-13 bio uzeo samo zato sto mi je bio "usput" :) Odigrao sam s njim 20 partija i batalio ga, nije mi trebao za research bilo cega. Fakat u to vreme nisam nesto gotivio mediume pa bi bio nekako meh, mozda sada i ne bi bio tako los. S druge strane T-43 me je vrlo skoro odusevio, ono WN8 s njim mi je skoro 2000 na preko 100 partija, bolje od bilo kog tier 7, a konkurencija ogromna i jaka. T-43 je malo problematican s probijanjem tenkova, dosta je mala, ali je vrlo mobilan i kupola moze dosta da dinguje, meni je bas nekako legao. Ali ono sto ti treba da odlucis jeste da li ces nastaviti dalje sa medium tenkovima ili ides na heavy. KV-13 vodi na IS, tj granu teskih tenkova (koji su sjajni da se razumemo), a T-43 vodi na T-44 i dalje mediume. Ja sam sad na toj grani sa mediumima i T-44 isto ima malo problem s probijanjem (doduse nisam ga istrazio skroz), ali posle je T-54 jebac keve i dalje medium tenkovi. Tako da zapravo ti je ta odluka T-43 ili KV-13 vise sta ces ici dalje, osim ako neces da istrazis i jednog i drugog, sto nije lose ako oces da ides na obe grane. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 (edited) Zwerko jos jedno hvala na iscrpnom odgovoru, bice na kraju da cu ici na obe varijante... iskreno probao bi malo heavy liniju, dugo igram sa medium'om pa mi postaje dosadno :)Samo jos jendo pitanje i necu da vas davim, kakva je situacija sa posadom... da li da uradim retrain posade i koliko je isplativo ili jednostavno da ide nova posada? Edited September 29, 2015 by Gospodin Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Eh braticu, kada sam ja igrao KV - tada je to bio obican tenkic (ne podeljen na 2 kao danas) i isao je u tier IX da se bori sa e75 i ekipom (gde je tada bio izmedju ostalih i is4), tako da ovo za 2 tiera je realno najbolje resenje. Nekada si na vrhu, nekada u sredini, nekada na dnu, to je realan odnos snaga da naucis sve sto treba i kada treba :) E a sada sto se tice same teme - nikoga ti ovde ne mozes da davis - ovo je tema o igri koju svi volimo da igramo, zato slobodno pitaj, svako ce ti odgovoriti cim pre :) Makar tako oduvek dozivljavam ekipu na ovom forumu :)Odgovor ne tvoje pitanje, zapravo savet koji ti dajem krece ovako: ako imas srebra, a ne planiras da zadrzis neki tenkic, onda tu posadu radis retrain za sledeci tenkic itd. . Naravno za takve stvari nikada nije lose sacekati onaj popust na trening posade od 50%, jer ume da ustedi srebra, narocito u ovoj, vec pomenutoj situaciji. E sada, ako planiras da zadrzis tenkic, imas uvek opciju da isti koristis kao bazni za treniranje posade (tipa ja to radim na nekim tenkicima tier VI koje volim da igram, odnosno tu posadu prosledim na neki sledeci, a nova dodje na taj anti-stres tenkic (jer, budimo realni tier VI je anti-stres za moj ukus (Kv2, derp mode)). Mada, ja trenutno imam problem sa viskom posada - nemam pojma gde cu ove zenske vise da stavljam, ali dobro.., Dosli smo do toga da mi dve i po posade (uskoro tri) stavlaju sminku pre nego sto krenu da voze tenkic :) U principu posada na 75% (+8%) i te kako ume da znaci na tenkicu, narocito kada i ako dodas ventilaciju (gde god da to moze) i da, poprilicno se to oseti u igri u odnosu na 50% (+5%). Ako sam nesto preskocio u odgovoru pardoniram :)I da, da ne ostanem nedorecen za nesto drugo - GZ ZWERKO ! :D U zdravlju srebro da ti donesi i fragove lepe :) Mnogo medalja tvojoj posadi itd... :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 (edited) Covece pa slobodno davi, za to forum i sluzi :) Evo Tzarinho ti je odgovorio za posadu, u sustini se skoro uvek isplati da je prebacis ako ne zadrzavas taj tenk da jos igras s njime, realno te kosta isto prebacivanje i angazovanje nove a ovi su bar nesto naucili u borbama :)E da, i ako ides sa KV-13 na IS imaj u vidu da sa Tier 7 tenka ponovo istrazujes Tier 7 doduse heavy tenk. I takodje imaj u vidu da kada prebacujes posade s razlicitih klasa, tipa s mediuma na heavy je -20% penal za srebro, a valjda -40% skila za free trening, to je malo nezgodnije. Edit: I da, fala na cestitkama :) Edited September 30, 2015 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30, 2015 Author Report Share Posted September 30, 2015 Khm, malopre kupih bundle za kineski deo misije, al mi ingame ne stoji da je zavrseno, jel tako treba? Ako ne dobijem WZ 111 kad zavrsim Nemce veceras ima da im jebem mater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Sad odgledah review koji ste uradili za SU-122-44 i koji se nalazi u sekciji Vesti na sajtu. Klip je ok uradjen. Krenulo se sa nekim profesionalnim pristupom sto mi se i svidelo, ali kad je poceo sam game i kad je decko koji je igrao krenuo da proziva saigrace i neprijatelje nazivajuci ih "retardima", ceo klip je izgubio smisao, ujedno davajuci samom sajtu losu reputaciju.Ovo je samo blaga kritika i neko moje opazanje. Vidite da ispravite to ubuduce :)Poz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Slazem se, u pravu si, rekao sam mu ja odmah da to vise svakako ne sme da radi jer prosto nije nit njegov privatan nalog nit je normalno to tako raditi na klipu. Problem je samo sto je ispala do jaja partija pa nismo mogli sad to da izbacimo, ali svakako ni ja ne odobravam to u igri. Mislim ja sam onaj sto kenja pored :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Imate replay, pa ste mogli njega da pustite i komentarisete ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Jeste to, ali nam je kao fazon da komentarisemo ovako uzivo, jer je onda to sto bi se reklo u realnom vremenu, nekako je dinamicnije. Moze i to, ali eto sad je ostalo ovako, kazem svakako se to nece ponavljati. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Extra ovo 2x za t8/t9 nemce taman da nagruvam e50 i ru-a :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts