millanče Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 (edited) Apsolutno se ne razumem u taj hardver, tako da će mi pitanje sigurno biti malo neodređeno, pa se izvinjavam unapred. Daklem, šta je neki trenutni best buy za kameru/mikrofon? Nije mi potrebna ultra profi oprema za neko jutjuberstvo, ali hoću da u komunikaciji sve izgleda i zvuči jasno i očigledno bolje nego sa kamericom od 10 eura. A da ne platim 100 eura. Ima li to da se skocka u, recimo, 30-40 eura, a da donosi ozbiljno poboljšanje kvaliteta u odnosu na najjeftinije? Prihvatam i ponude za polovne stvari, poželjno sa garancijo, sugestije oglasa, i slično. Edit: nije ni za chaturbate, to neka bude plan b. Edited December 30, 2016 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Mi imamo kao sekundarnu kamericu ovu - http://www.logitech.com/en-us/product/hd-webcam-c270?crid=34 i skroz je ok a uklapa ti se u budžet. Pojma nemam dal' ima nekih alternativnih kamerica za slične pare ali sa logitechom ne možeš da omaneš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Logitech C270 je super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 5, 2017 Author Report Share Posted January 5, 2017 @Lucky @voodoo Kupio c270, odlična je. Iznenadila me kvalitetom slike, videćemo još i za zvuk,. Thanks! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts