Lucky Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 On 4/6/2020 at 2:42 PM, Santa said: Meni je ok. I dalje posle odgledane pete epizode čekam da vidim šta je to gotivno - ovo je gore od španske serije i dalje, kakve su ono gluposti 🙂 Nepotrebni trenuci sa ovim što halucinira, loži se na dolores, ovog što kao upucaju ispod mosta onako random ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Iju šta sam ovo odgledao 😞 Ova poslednja epizoda kao neki Hallmark fazon produkcije kako oni vide SF seriju ... Nije dosadno, ali je miljama daleko u odnosu na prvu i drugu sezonu ... Četvrtu ne mogu ni da zamislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 Nastavlja se ova sapunica :)) 26.06. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 Ae bre, ziva je Dolores Abernati, umrla nije, dok je Srba i Srbije! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 Realno je trebalo da stanu posle prve sezonu, ispričano sve. Ne znam ni gde sam stao, završio drugu valjda 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 40 minutes ago, Dule_smor said: Ae bre, ziva je Dolores Abernati, umrla nije, dok je Srba i Srbije! kad imaju "robote" uvek mogu da kažu "ju vidi bio je jedan klon tu dodatni heh lol" :)) 36 minutes ago, manson said: Realno je trebalo da stanu posle prve sezonu, ispričano sve. Ne znam ni gde sam stao, završio drugu valjda 🙂 ni ne moraš dalje da gledaš :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 ostajem pri svojoj prvom zakljucku da su od svih oni izabarali dolores da im bude glavni motor serije porede svih odlicnih glumaca koji su prosli, a ona mi je em retko antipaticna em mi je njena prica patetika totalis - i taj ceo vajb zene upravljaju svetom fuck yeah je ono dodatni negativni bonus ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 9 hours ago, G!!! said: ostajem pri svojoj prvom zakljucku da su od svih oni izabarali dolores da im bude glavni motor serije porede svih odlicnih glumaca koji su prosli, a ona mi je em retko antipaticna em mi je njena prica patetika totalis - i taj ceo vajb zene upravljaju svetom fuck yeah je ono dodatni negativni bonus ofc pa još je u prvoj sezoni i bila ok, delom druga, nije loš taj deo toga da pređe iz "nežne nevine" u taj neki fazon borca, ali da se negde zastane sa tim, a oni samo nadograđuju to i nadograđuju i idu u ekstrem i onda više nema nikakvog smisla. prave ono ultimativni božanski entitet koji sve može da uradi od nje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 haha, moraću da nađem neku "skriptu" od prethodnih sezona da se uputim oko svega od nule da vidim 'de sam. a ovo deluje kao da su izmešali sve šta su mogli da urade do sad i da kao naprave priču 🙂 i naravno da malo udare na nostalgiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts