Jump to content

PETA želi svinjokolj u Farming Simulator 17


SolidChief

Recommended Posts

farmingsimulator

Farming Simulator, lagana, opuštajuća igra. Simulator vođenja farme, uzgajanja useva, vožnje traktora i ostalih farmerskih aktivnosti (ne grindovanje expa u WoW-u!). Igra za entuzijaste od 7 do 77, tačnije od 3+ jer toliko piše na kutiji, je nova meta organizacije PETA koja želi da se u igri pokaže ubijanje svinja.

Naime, s obzirom da ćete u Farming Simulatoru 17 moći i da uzgajate prasiće, PETA traži od autora igre scena pretvaranja praseta u šunku ili pljeskavicu bude prikazana što nasilnije, tačnije sa vido snimcima iz velikih klanica. Ili da promene naziv igre u Vegan Farming Simulator i promene praktično sve u igri kako bi igračima ponudili da samo uzgajaju vegansku hranu. Jedina začkoljica u njihovom zahtevu je što je u igri već moguće imati farmu isključivo sa usevima, a prikazivanje ubistva životinje (realistično ili ne) svakako bi podiglo igri rejting sa 3+ porodične igre na dosta višu ocenu.

Farming Simulator izlazi 26. oktobra za PC i konzole. Celo pismo koje je PETA uputila autorima igre možete pročitati ovde.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...