dzigili Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Jezik dug , skila nigde ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted August 3, 2016 Author Report Share Posted August 3, 2016 dzigili evo ide forest covek sa skilom da kaze ko je citer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokabomba Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 35 minutes ago, ReMAX said: to isto ne menja cinjenicu da tvoji drugari cituju sta da ti odgovorim tebra kad sam igrao sa svima skoro i protiv svih najvise sa veksijem koji je bog kantera bio za sve ove klince koji su pustili muda danas jel moguce da se ti rasrpravljas sa svima iako su ti svi rekli da pises gluposti?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted August 3, 2016 Author Report Share Posted August 3, 2016 kakve gluposti, to da su hogar nemanha i lesi menjali jedni druge i akaunte i da je ica igrao isto i da treba preispitati sve jer se ne zna ko je citovao? zna se samo ko je banovan, treba verovati da je lesi.. jer ustvari je lesi vec ranije banovan pa ajde sve svaliti na lesija jer je vec citer a ostali su cisti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Ono sto sam napisao ne odnosi se specificno na tebe , nego na sve iz ovog posta a to sto si se ti nasao uvredjen, to je vec tvoj problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk0va Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 6 hours ago, ReMAX said: 6 hours ago, ReMAX said: sta da ti odgovorim tebra kad sam igrao sa svima skoro i protiv svih najvise sa veksijem koji je bog kantera bio za sve ove klince koji su pustili muda danas pa kad si vec toliko dobar na 1.6 bio i sto je veksi bio bog kantera zasto mi tebe ne znamo ? zasto nisi osvojio ni 1 turnir ? zasto nisi igrao finale negde ? verovatno zato sto se ti turniri igraju iz igraonice ili ti ga LAN-a... tebrice nemas ti pravo da ikoga optuzujes za nesto jer ti nisi nista postigao da bi ti rekao da je neko citer... jel kapiras to ? ti si idalje nebitan lik kao sto su i oni na streamu sto pisu VAC za svaki JW-ov flick shot... ne znam da li ti je to jasno ? ne mozes da kazes da je hogar citer jer ne znas njegov stil igre ili ne znas njegov kvalitet kao igraca... ne mozes da kazes za nemanju da je citer jer taj isti nemanja ima bolju "karijeru" za 5 godina igranja kantera nego ti sa 10... da li se zapitas zasto ? zato sto ti i tvoj drugar veksi niste bogovi igrice nego ste onlineri kao sto se to u 1.6 govorilo... niko te nije znao u 1.6 niko te ne zna u csgo-u.. zasto se ti uopste javljas? ne mozes da kazes KOH Miloshu da je pustio muda i da je odjednom postao igrac jer tebe sine moj lepi nema NIDJE razumes ? zato bih te zamolio da jednostavno batalis pljuvanje o nekim ljudima ovde da ti se ne bi obilo o glavu... Quote Kad su me izbacili moro sam da idem ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 pa ajde seti se onda kad si ti igrao sa itrusom i ortacima u pdm-u , i kad smo igrali protiv vas lan u defuse.,,mislim, dodjete vas 5 koji igrate sada i vi ne znate nikog drugog svi su za vas nebitni i nepoznati, a vi ste famozni plejeri i veoma poznati i uspesni.. i daleko bilo niko nije citer samo je lesi citer. pa nije ni lesi toliko citer koliko su svi poceli da pricaju sada. a ja ti nigde nisam rekao da sam osvojio bog zna sta i u pravu si da sam nebitan i jesam nebitan, ali i niko od vas nije uradio bog zna sta u kanteru.. lesi je bio deo vese ekipe svi vi igrate zajedno, ko je sad sta upalio i zbog koga je ko dobio ban.. koga briga sad.. tako da, veoma lako i tebi nesto moze da se obije o glavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScavHD Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Uff da secam se kad su igrali Balkan Championship 3, drzao sam kameru dosta na njima pa sam mogao da primetim da li imaju nesto ili ne u gomili situacija....http://www.hltv.org/match/2301883-cs-gors-nextplease-balkan-championship-season-3 ovde su definitivno imali pogotovo u drugom halfu Sala na stranu, nemaju nista cisti su skroz po onome sta sam video dok sam spec-ovao, a svaki njihov tada mec sam prenosio. A Lesi, jbg bedak ako si koristio...speri ljagu na lanu nekom bez online kvalifikacija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Odgovoriću i ovde kao i na druga dva topica, čisto da neko ne propusti - po pravilima foruma, diskusija je poželjna, slobodna i otvorena, samo molim vas bez vređanja sagovornika, jer se takvi postovi brišu. Da neko ne bi kukao kako mu je post obrisan a rekao je nešto važno, suzdržite se od "retard", "moron", "debil" izraza, psovki i slično. Ujedno, administracija nema veze ni sa jednim od aktera u ovoj diskusiji pa je sa te strane suvislo pominjati kako mi favorizujemo neku od strana. Svi drugi postovi u kojima se iznose (kakvi-takvi) argumenti ostaju jer čine diskusiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 ne budite toksični, drugim rečima. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokabomba Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 7 hours ago, sk0va said: pa kad si vec toliko dobar na 1.6 bio i sto je veksi bio bog kantera zasto mi tebe ne znamo ? zasto nisi osvojio ni 1 turnir ? zasto nisi igrao finale negde ? verovatno zato sto se ti turniri igraju iz igraonice ili ti ga LAN-a... tebrice nemas ti pravo da ikoga optuzujes za nesto jer ti nisi nista postigao da bi ti rekao da je neko citer... jel kapiras to ? ti si idalje nebitan lik kao sto su i oni na streamu sto pisu VAC za svaki JW-ov flick shot... ne znam da li ti je to jasno ? ne mozes da kazes da je hogar citer jer ne znas njegov stil igre ili ne znas njegov kvalitet kao igraca... ne mozes da kazes za nemanju da je citer jer taj isti nemanja ima bolju "karijeru" za 5 godina igranja kantera nego ti sa 10... da li se zapitas zasto ? zato sto ti i tvoj drugar veksi niste bogovi igrice nego ste onlineri kao sto se to u 1.6 govorilo... niko te nije znao u 1.6 niko te ne zna u csgo-u.. zasto se ti uopste javljas? ne mozes da kazes KOH Miloshu da je pustio muda i da je odjednom postao igrac jer tebe sine moj lepi nema NIDJE razumes ? zato bih te zamolio da jednostavno batalis pljuvanje o nekim ljudima ovde da ti se ne bi obilo o glavu... bravo skova, jer gospodin i dalje nije odgovorio za koga je igrao,a nasao je nekog da proziva. wxy je decko car i bio je dobar igrac,a za tebe druze niko nikad nije cuo niti si nesto uradio,kao sto sam ti napisao u proslom postu odjebi sa foruma jer smo svi izvalili da si iskomplekisran. ne kukaju oni koje je lesi dobio na ligi ili na nekom drugom online turniru ti si se nasao pametan da prozivas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesibk2 Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Mozda jesam "banovan" ali nisam banovan da vas izlomim sve kad bude sledeci turnir... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 djokabomba, ja mogu reci ili biti i najgori bot u kanteru, ali bolje je i posteno gubiti od svih nego biti citer ili igrati sa drugarima citerima ili zvati citera kao petog igraca...moja prozivka se odnosi na to samo da treba preispitati sve ali ocigledno je ko je banovan i zbog koga i ko je sve tu umesan... a najdraze bi mi bilo da sledeci lan turnir osvoji bas upravo lesi, jer mislim da je najmanje kriv za sve ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 1 hour ago, lesibk2 said: Mozda jesam "banovan" ali nisam banovan da vas izlomim sve kad bude sledeci turnir... Ako ti zapravo organizatori dozvole da igras, sto je diskutabilno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Jel ima neko cit a da je free i da se ne detektuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 flusha, fallen , lesi... oh wait... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesibk2 Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Ja ne vidim razlog zasto nebi mogao da odigram lan turnir u srbiji,i bilo gde...valjda samo MAjor ne mogu da igram.. kappa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
professeur Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 On 8/4/2016 at 3:22 PM, lesibk2 said: Ja ne vidim razlog zasto nebi mogao da odigram lan turnir u srbiji,i bilo gde...valjda samo MAjor ne mogu da igram.. kappa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindblown Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 https://www.faceit.com/en/players/remaks1 jel i vi osecate ironiju? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neshke Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 5 hours ago, mindblown said: https://www.faceit.com/en/players/remaks1 jel i vi osecate ironiju? :D haahhahhaah BOG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 ahahahhaahha koj JBNI BOG :-D Remaxe oces u ekipu? Fali nam taj 4i chiter :-D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 16 hours ago, mindblown said: https://www.faceit.com/en/players/remaks1 jel i vi osecate ironiju? :D Ajde polako, ocigledno niste upuceni da mu je lesi hakovao fejsit akaunt, nebi remaks nikad citovao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 hahahah kakva komedija!! :) Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts