Doca Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 podsetilo me na ovo :D nema šta da se doda, drugi su bolje objasnili, čemerni smo na svim pozicijama... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 (edited) Na konto dovodjenja Kuzmica Edited July 20, 2016 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Nije Kuzmic cepanica, nego balvancina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 53 minutes ago, pirun said: Kako sta se desilo, nama za sta pas da ih ujede a kamoli da dovedu normalno pojacanje. Kakve veze imaju pojačanja sa tim da je tim kompletno fizički nespreman? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 s obzirom da nemam SK pa gledao ludogorec na areni,au jbt,aj sto imaju 7 brazilaca i jos par nekih stranaca uz 2,max 3 bugara ali likovi sabijaju fudbal,ako je zvezda toliko bedna kao sto pricate,usrace ih "bugari" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 32 minutes ago, Highl1 said: Kakve veze imaju pojačanja sa tim da je tim kompletno fizički nespreman? Covek pita sta se desilo pa kupujemo random nigere sa youtuba koji se raspadaju, a ja mu odgovaram da nemamo para ni za leba, a kamoli za bolja pojacanja. To sto su fizicki nespremni je druga prica, ne znam sta te buni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Ljudi, nemoj da se zajebavamo, ovi likovi su satro ozbiljna pojacanja na papiru za nase pojmove. Ovaj Mucha je cak bio i reprezentativac Argentine, Kanga je dosao iz drugoplasiranog tima ruskog prvenstva u kojem je bio plejmejker i isto tako bi igrao kvalifikacije za Ligu sampiona (who was phone), Ruiz isto satro reprezentativac, oni se predstavljaju kao da su ne znam i ja ko, spominju se kao pojacanja koja ce pomoci da se napravi iskorak ka Ligi sampiona i plus nisu ni date male pare za njih, sigurno, ali svejedno, postoji razlog zasto su oni ovde jer su sigurno bednici, nema drugog objasnjenja. Tako da ta prica nemamo para za leba je kurac trenutno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Ruiz je u zvezdi iz istog razloga kao i Božinov u Partizanu, kao i Ailton svojevremeno. Dika Stojanović prestao da uzima CD-ove koje donese Rambo sa brazilske pijace, nego se sad naši vrli menadžeri skupe u igraoni, odu na Transfermarkt, pa odu "refine search", "sort by fat" i uzimaju ovakve likove: Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 (edited) Lova je presudni faktor ... Vecina ovih igraca koji su dosli cini mi se bez obestecenja ili sa nekim malim obestecenjem (naravno u poredjenju sa ostalim klubovima koji pokusavaju da udju u LS). Hoces da kazes da je situacija u klubu stabilna, da se plate primaju redovno da bi delovali isto na terenu ? Jesu ove camuge nove, ali kad dodju u sredinu gde se oseti da postoje problemi sigurno da i to utice na njih. Ludogorec ima tim od 45mil. i sigurno ne primaju svaku 6tu platu, naravno da ima itekako veze.. Edit. nisam sa severa bas mogao sinoc dobro da vidim ali nije mi delovalo da se bas toliko vuku po terenu i da ne mogu da potrce, kiksevi u odbrani su pre nedostatak skila nego kondicije imo. Evo sad bas gledam, svi koji su dosli su free transfer... Edited July 20, 2016 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Imate veliki problem sto nemate talentovane klince iz svoje skole. Osim Grujica, ne vidim jos nekog na kojem bi se zaradila kinta/napravio rezultat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 to za školu nisam hteo da pominjem, jer nikad nisam bio preterani ljubitelj priče "ŠTA ĆE NAM OVI STRANCI NEK IGRAJU NAŠA DECA", ali sad sam polako u tom fazonu, jebote sinoć koliko je bilo domaćih igrača? I sve to i ne bi bilo problem da ove crnje kidaju, nego jebeno ako se već toliko raspada zveda, daj bar onda neke klince da umiru na terenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareska Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Ima jedna smesna prica koju je svojevremeno Muta Nikolic ispricao, jes da referira na kosarku ali je manje vise slicna situacija u fudbalu. Sve u svemu, Muta prica kako jednostavno moras da dovedes strance da igraju jer kada neko iskoci u prvi plan od tih boljih domacih igraca i on npr svojevremeno kada je hteo da ih dovodi u Radnicki, kaze bukvalno "izvini Kobi, nisam te prepoznao". Ti stranci uglavnom igraju za manje love. Ta deca koju mi toliko prizeljkujemo i u koju se kunemo za boljitak srpskog fudbala su manje vise granicni koeficijent inteligencije, sa splavarskim tendencijama i cim im nesto ne odgovara odmah menadzeri ucenjuju klub i pune im glavu. Apropo leisureovog posta, ne zna se gde je gora situacija, da li u Zvezdi gde dece definitivno nema ili u Partizanu gde satro ima, ali dobijate 10% ili cak placate penale kao za Zivkovica. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 (edited) pojacanja su odlicna za nashe uslove i za situaciju u kojoj se nalazimo, i daleko su od yt niggera... kanga dolazi iz drugoplasiranog tima ruske lige, gde je bio relativno standardan.. mouche ima pedigre kao retko koji igrac koji je ikada dosao u srbiju, odigrao je preko 100 utakmica za boku, u kajzeriju dok ih je trenirao prosinecki bio najbolji igrac. cak je igrao za a reprezentaciju argentine nekoliko utakmica i dao par golova.. ruiz je prosle sezone igrao za dnipro, pre toga za ostende, mlad igrac...takodje par nastupa za a selekciju kostarike. domaci igraci njihovih kvaliteta bi bili 4x skuplji. koga bi vi hteli da dovedemo,, nije bas da se davimo u parama, naravno stoji za xx igraca da su kombinacije i ugradjivanje, ali ovi glavni ne.. e sad... neuigranost maksimalna, fizicki su neki igraci kriminalni, premalo smo igrali ozbiljnih utakmica na pripremama(jednu?), stoper nije doveden, koji nam je najpotrebniji. uhvatili smo se za ovog mitrovica kao da je maldini... hugo u raspadu, dal nije u formi ili bojkotuje ko zna, zamena mu jebeni sikimic. meni nije jasno zasto plavsic ne igra... naravno i ja sam se isto potpuno razocarao protiv valete, ludogorec je ozbiljan favorit,, oni isto imaju brdo "niggera" koji, su i skuplji od nasih i igraju zajedno godinama ... imamo neke sanse ali sa ovakvom igrom, tesko... *edit* tacnije sa ovakvom igrom nemamo nikakve sanse, a ne znam sta i koliko moze da se promeni do utorka... Edited July 21, 2016 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Škemba Ba Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 21, 2016 Author Report Share Posted July 21, 2016 jel ti to lerdi? :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 kapiram da bi mogao da završi nešto bez problema. Nije mi se učitala Pajina slika na mobu, bmk igraonica Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 2 dana proslo od remija na startu sezone i niko nista ne pise, makar stanko ili astora da okace klip http://www.dailymotion.com/video/x4lf5ez_delije-trece-poluvreme-crvena-zvezda-napredak-2-2_sport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 opa, produžili radno vreme, kapiram da je ovo "treće poluvreme" neki happy hour! kupiš dva, dobiješ jedan ket gratis! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Pae, nek veceras krene ko protiv Sampdorije '92 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 plavsic ni na klupi... ne kapiram o cemu se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2016 Author Report Share Posted July 26, 2016 joooooooooooooooooj AJMO BRE JAKO SADA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Debakl u najavi. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KAKAV POTEZ CVETKOVICA HAHHAHAHAHAHAHAHAH JEBOTE UBITE ME MOLIM VAS SAMO DA GA NE GLEDAM NA TERENU E TO JE FUDBALSKA SLINA, MATI MOJA Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Sta je ovo, koji je ovo sport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 i naravno, gol u najboljem trenutku, pred poluvreme...gg, no re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts