BakiZ Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Da li neko zna jel kod nas ima da se nabavi "produzni" za CPU kabel? Treba da uzmem novo kuciste, a imam kabel od 50cm (skoro sam uzeo napajanje, tako da ne dolazi u obzir da to menjam). Ovo bi mi bilo najbezbolnije resenje, da sad ne trazim drugo kuciste koje mi odgovara. 4+4pin je u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Dovoljno je samo da guglas to sto si pitao :) http://www.avmarket.rs/produzni-kabal-4-pin-atx-napajanje.html 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 26, 2016 Author Report Share Posted May 26, 2016 (edited) Ma ja prvo ovde pitao, jer sam mislio da nije bas tako lako naci kod nas ne znam ni ja zbog cega. Kasnije nasao u gigatronu da ima doduse tek treba da mi stigne kuciste pa cu videti kako sta . U svakom slucaju hvala, ladno je u gigatronu 500 dinar a:D edit: ok je tamo je 8pinac :D Edited May 26, 2016 by BakiZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Ovaj sto je kod ovih 150 dinara? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 gigatron je svakako radnja u kojoj te kablove ne samo da niko ne kupuje, već i da kupuje, sigurno ne zna da na drugom mestu ima za 50 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 26, 2016 Author Report Share Posted May 26, 2016 Da gigatron bas dere, danas nisam stigao ali cu sad pogledam da nadjem nesto ako ima u Novom Sadu, ako ne narucujem vamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 26, 2016 Author Report Share Posted May 26, 2016 7 hours ago, Zwerko said: Ovaj sto je kod ovih 150 dinara? :) Da ladno...Jos sam se istripovao da je tu taj 4pin a ne 8pin...ne znam zasto, strasno koliko deru. Mada cu verovatno morati kod njih da uzmem jer me isto izadje dostava :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts