MikroStalja Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Da mi je neko pre tri dana da cu da igram paladina (N'zoth verziju) ne bbih mu verovao. Jos da mi je cairn vazna karta - ma bezi bre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 dosao do ranka 7, pobeda za rank 6, udju mi u sobu, krenu da pricaju neke gluposti, izgubim fokus, ne izvalim da je lik na fatique, ne bacim fireball nego Twina, lik sa 8 hp padne na 6 i olupa me u narednom krugu :Ctesko je Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 30, 2016 Author Report Share Posted April 30, 2016 Jos da mi je cairn vazna karta - ma bezi bre.Cairne je bio top 3 legendarna karta u vanila vreme. Pre Naxxa, svaki midrange/control deck ga je igrao. Sylvanas, Rag i Cairne sveto trojstvo gornjeg doma legendarnih, a Thalnos, Pagle i Tinkmaster "donjeg" :DViše o nekada popularnim kartama možete da čitate u ovom mom tekstu :D - http://klanrur.co.rs/2016/01/27/54406/ 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 (edited) Gde je bre black knight?! : Dedit: nije mi jasno sto se on jos nije vratio ^^ Edited April 30, 2016 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Verovatno zbog zoo-a i shamana. Da je druid top tier bio bi i on u svakom diku. Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Kolko mi je drago sto ne gledam vise sredera i belchera toliko mi nije drago sto se kern opet pojavljuje. : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 stvarno je standard toliko zabavan, praktichno ko da su izbacili potpuno novu igru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 nesto mi deluje kao da ctun druid jeste top tier Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Ja vozim Black Knighta u ovom decku i ono - kad je koristan super je ali zna da bude i mrtva karta u ruci cesto. Odlican protiv druida trenutnog. Probao sam C'Thun Druida i C'thun priesta i ne svidja mi se ni jedan ni drugi deck toliko kao ova zabava sa N'zothom. Video sam i rogue N'zotha i deluje fantasticno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 (edited) Dobio i N'zotha!Meni je super standard, odlični su i novi deckovi i varijacije starih.Btw, jebeni Bolf je postao tech za C'Thuna :))) Jedva čekamo da ga JEDNOM izvučem u životu, a gurno sam ga u sve dekove. Edited April 30, 2016 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 bolf ramshield? ja sam to dobio kad je izashao tgt, i znao sam da ne treba da ga disenchantujem, delovalo mi je da ima potencijal =)sta bacim njega i on absorbuje sav dmg od cthuna ili? inace meni se jedino ne svidjaju shamani sad. ovaj 7/7 za 4 mane i sva sranja za unlockovanje mana kristala je previse. i midrange evolve/bloodlust shamani su god tier, ovako na prvi pogled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Kad Cth spamuje ona sranja po tabli, Bolf ostaje ziv i kad je na nuli sve do kraja "animacije".Tj. 0 face dmg dok je na tabli. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 Evo samo da javim da sam video dva pyroblasta jedan za drugim sebi u facu od yog sarona, protiv nekog mejdza sam igrao : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 Deste, sta igrate od dikova :DMeni je super fun N'zoth rogue... dok ne naletim na par face shamana za redom :S Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Nzoth paladin. Od ranka 19 do ranka 11 bez izgublje partije. Onda me metchovao sa rank 6 zoo lockom koji me ubio turn 5. Sad sam zapeo na rank 11. Samo zoo lockovi i shamani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratko Cvetkovic Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Mene boli glava vise od Healadina, spil je toliko jak da nijedan kontrol i midrange spil ne mogu da ga dobiju. Prosle sezone sam popizdeo, imao sam skor 1-10 protiv njega. Uzmem da igram C'Thun Warriora, C'Thun Druida, midrange Shamana nema sanse da ga dobijem, zato sam ovu sezomu poceo sa Leeroy reptor Rogueom bez N'Zota i za sada ide ok, protiv paladina imam skor 5-0. Ljudi se cude zasto se igraju agro spilovi, pa kako drugacije da pobedis Healadina, koji je po tezini igranja dosta laksi od Anyfin Paladina, jer za razliku od Anyfin Paladina ima jace minione koji se bolje bore za board.Inace, nisam neki ljubitej Paladin klase i moram da se pohvalim da nemam injednu odigranu partiju na rankedu sa njim i to je nesto na sta sam ponosan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Je l' postoji neka granica da posle odredjenog broja otvorenih packova moram da dobijem legendary? Cuo sam da je to 40, mada nisam siguran... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 ja bi rekao da ne po svom primeru.. ne znam tacnu cifru, al par meseci sam sve coine na packove davao i nijedan legend nisam dobio :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Evohttp://www.pcgamesn.com/hearthstone-heroes-of-warcraft/hearthstone-pack-legendary-opening-chances-are-rigged-in-your-favour Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Poshto blizzard voli takozvane Loot table. koriste ih u Diablu a verovatno i u packovima za hearhstone, kada krenete da dobijate puno duplikata, samo resetujte hearthstone i dobicete novu loot tablu i vecu shansu za nove karte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 2, 2016 Author Report Share Posted May 2, 2016 ja bi rekao da ne po svom primeru.. ne znam tacnu cifru, al par meseci sam sve coine na packove davao i nijedan legend nisam dobio :(Računa se posebno po svakom setu. Dakle teoretski si mogao da zaređaš 39 TGT, 39 Classic i 39 GVG packa i da ne dobiješ legendarnu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Ziv je mirakoli umro nije! : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 upravo mi yogg ispade. volim ovu ekspanziju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 2, 2016 Author Report Share Posted May 2, 2016 Ja sam ovih dana igrao Astral Druida, N'Zoth Pallya, "Izaberi oba" Druida, Tempo Warriora, Deathrattle Huntera, Yogg Roguea, Reno Yogg Magea... :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 (edited) ja igram fandral ramp druida, patrona i par cthun deckova.. probao i midrange shamanay'shaarj je zapravo odlicna karta (prvi legendary koji sam dobio), do malopre sam mislio da je battlecry a ne svaki potez da ubacuje miniona iz decka u igru =) igram ga u ramp druidustvarno ima svih mogucih deckova na ladderu, nzotha planiram da kraftujem uskoro posto sam izvukao i lightlorda Edited May 2, 2016 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts