Jump to content

Ratko Cvetkovic

Level 2
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

About Ratko Cvetkovic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. On je igrao Aggro Dragon Warriora ( onog sto je prijavio za BlizzCon), a ja sam igrao Dogovog Ramp Druida. Jbg, ne moze se proci kroz tolike tauntove haha.
  2. Ono kad pobedis omiljenog HS igraca http://imgur.com/a/x628l Mogao bih i ja da se spreman za Blizzcon Kappa. Imace, proslu sezonu sam zavrsio kao 197 legend koristeci ovaj deck http://imgur.com/a/FbP5R 76% winrate protiv Shamana,
  3. Mene boli glava vise od Healadina, spil je toliko jak da nijedan kontrol i midrange spil ne mogu da ga dobiju. Prosle sezone sam popizdeo, imao sam skor 1-10 protiv njega. Uzmem da igram C'Thun Warriora, C'Thun Druida, midrange Shamana nema sanse da ga dobijem, zato sam ovu sezomu poceo sa Leeroy reptor Rogueom bez N'Zota i za sada ide ok, protiv paladina imam skor 5-0. Ljudi se cude zasto se igraju agro spilovi, pa kako drugacije da pobedis Healadina, koji je po tezini igranja dosta laksi od Anyfin Paladina, jer za razliku od Anyfin Paladina ima jace minione koji se bolje bore za board. Inace, nisam neki ljubitej Paladin klase i moram da se pohvalim da nemam injednu odigranu partiju na rankedu sa njim i to je nesto na sta sam ponosan.
  4. Ne bih se slozio sa tobom, ne kazem da je los, ali sumnjam da ce biti OP u novoj meti jer ce se pretezno igrati C'Thun dekovi koji su u sustini curve dekovi i lako ce da trejduju s njim ako ga odigras na cetvrtom potezu, a opet ako hoces da ga kombinujes sa jednim minionom na istom potezu kao npr. sto se kombinuju Bren i Healbot gubis dosta na tempu jer Druid nije kontrol vec midrange klasa i mnogo mu je bitno da ima prisustvo na bordu. Znam da je Innervate karta, ali ne desava se tako cesto da kao Druid odigras dva miniona u jednom potezu, jer ako ti planiras da na osmom potezu ogigras njega i nekog od Keepera to i nije bas neki tempo swing. Ako pogledas druge ekspanzije videces koliko ima zanimljivih common miniona, Kraken je primer kako se pravi dobar common neutralni minion za arenu.
  5. Ekspanzija se cini zanimljivom, ima dosta dobrih karata, posebno za Shamana (sto me raduje), jedino mi se ne svidja sto su "nastampali" gomilu vanila common karata koje su totalno smece. Bas sam sad usao u HS da pogledam kakve su common karte u prethodnim ekspanzijama i iznenadio sam se kada sam video da je oko 60% common karata igrivo u constructedu. Ovaj Yolo Useran je tototalna sprdnja od karte, nadam se da ga necu izvuci iz packa :). Sto se tice legendarne karte za Druida mislim da je prespora, da je 2 mane 2/2 ili 3 mane 3/3 bila bi ok. Otprilike ima slican efekat kao Bren s tim sto je samo za Druida, a svi koji malo bolje poznaju igru znaju da nekad ni sa Brenom ne moze da se izvuce sinergija sa drugim kartama. Mada ako se ide Wild Growth, pa on, pa Druid of the Claw ( sto bi znacilo da se dobija 4/6 minion sa chargeom), pa Lore ili War onda je to bolesno. Cini se da sada ovi nerfovi Lorea i Keepera imaju vise smisla.
  6. Savke, moram da te pohvalim za video na YouTube-u u vezi karata koje treba da izdju sa novom ekspanziom, uz detaljan osvrt na svaku od karata do sada objavljenu od strane Blizzarda imao si i par super fora na koje sam se slatko nasmejao. Sto se tice Kezen Mystica uopste nisi pogresio, jeste trol, posebno troluje Freeze Magea i Huntera ;-). Sto se tice onog dziadzojca sto se bori protiv onih pipaka verovatno su mu rektovali anus, a nadam se da ce tako biti sa Paladinom kada izadje nova ekspanzija. Jos jednom, sve pohvale za video i samo tako nastavi.
  7. Toshley je odlican, ali sta ces sirotinja nema se dusta. Inace, da mogu da ga priustim naslo bi se mesta za njega u decku, ovako kao zamenu koristim Ethereal Conjurera koji se nije lose pokazao, jeste da nije neko telo i da moze da pogine od bilo cega ali u nekom mid-late gameu s njim moze da se izvuce spell koji ce u tom trenutku dosta pomoci. Npr. spellbendera niko nece staviti u deck, ali kad igras protiv priesta je odlicn jer bukvalno moze da ti sacuva Antonidasa ili Booma od entomba ili da primi neki buff. Moram priznati da mi se bas svidja ova discaver mehanika, dosta pomaze da se izvuce neka karta koja ce u odredjenom matchupu biti od koristi.
  8. Podrav svima, pre neki dan sam prvi put stigao do legenda pa da se pohvalim, moram reci da nije bilo lako posto sam imao osecaj da igram samo protiv secret paladina ( skoro 70% meceva), ali u jednom trenutku sam usao u seriju od 15 meceva u kojima nisam naleteo na SP tako da sam bukvalno pretrcao rank 2 i 1, a prethodno sam dva dana bio zaglavljen na rankovima od 4 do 2. Verujte mi da sa tempo mageom imam bolji skor protiv Reno dekova sa sve Reno efektom nego protiv secret shita. Inace, Hearthstone igram nekih 5 meseci, ali na pocetku nisam imao pojma da igram, a nisam imao ni karte jer sam gold bacao na arenu koju takodje tada nisam zanao da igram umesto da sam kupovao avanture, pa tako nisam mogao u prava dva meseca da doguram ni do ranka 10. Posle sam sastavio neki bloodlust shaman deck sa kojim sam dogurao do ranka 5, proslog meseca sam sa tempo mageom stigao da ranka 3 i eto ovog meseca do legenda. Deck lista : http://prntscr.com/9jocpy
×
×
  • Create New...