Majstor bora Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Uostalom,otkud mi znamo da gospodin nije uzeo pare da pusti ove snimke i da tvrdi to sto tvrdi par dana pa da pusti demanti,a da je za to primio pare od nekoga?eh, pa tako možemo da postavimo pitanje oko svega :) Meni stvarno deluje da ovaj lik nije sposoban da sam smisli bilo kakve napredne varijante "napada i optuživanja". Više bih poverovao u to da je mislio da se to događa (opravdano ili ne) pa snimio, a sad ga naterali da objavi onakav demanti,Što se carnexa tiče, bila je ona velika "afera" sa paštetama pa su sve žive povukli i nisi ni mogao da kupiš carnex jedno mesec dana.Ovo je i meni nekako najlogicniji sled dogadjaja. Mogu i da se slozim sa tim da su manje sanse da se nesto mulja u tim vecim mesarama ali opet oni kad muljaju definitivno muljaju na veliko. Dalje, ja nemam nesto poverenja u nase inspekcijske sluzbe jer je poznato da delaju ovako ili onako na mig politicara jer im od njih zavisi posao i sve ostalo. Samim tim moguce je sasvim da Matijevic finansira neciju kampanju i onda tu inspekcija ne ulazi nije kao da se prvi put to desilo? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 ./begin_write_de1.shJos jedan "ma nemojte!" post Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts