uxtx Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 Ovako nesto se desava kada igrate oko 7 8 uvece na juzno africkom serveru :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=iySQExkqbQw&feature=youtu.be 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 znači događa se isto kao i na evrpskom? :))samo nemojte da kažete mohru i sve će biti ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uxtx Posted December 25, 2015 Author Report Share Posted December 25, 2015 Takodje reci "kefir" je nesto najgore sto mozes afrikancima da kazes, ali ovo je tuzno, da rusi zauzmu svaki server pa cak i Juznoafricki, nemam reci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 to su i meni rekli kad sam ih pitao zasto ne igraju na ruskim serverima,zbog njih sam skoro skroz batalio dotu...odigram partiju na dan ako i toliko a trud ulozen u istu mi je neki minimum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Na stranu sto su rusi retardi u globalu, i na stranu to sto je ovaj klinac i ne zna sta da radi sa zivotom pa zeo da igra dota2 (safelane brood idemo bre), ti si poceo da fidas i trolas samo zato sto je bio rusin, lol? NIsi ni dao sansu ili video kako lik igra. Ne pravdam ruse, i ja ih mrzim, u globalu (cast izuzetcima), ali ne mozes jednostavno da fidujes i trolas samo zato sto je rus i nisi video kako igra lik. Ovo zborim generalno, ne konkretno za ovaj klip. To mi nije ok takodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 ja sam prespavao čas, nisam uopšte skapirao da je poster ovde autor videa :)) a čak je i isti avatar a i čitao sam komentare :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Na stranu sto su rusi retardi u globalu, i na stranu to sto je ovaj klinac i ne zna sta da radi sa zivotom pa zeo da igra dota2 (safelane brood idemo bre), ti si poceo da fidas i trolas samo zato sto je bio rusin, lol? NIsi ni dao sansu ili video kako lik igra. Ne pravdam ruse, i ja ih mrzim, u globalu (cast izuzetcima), ali ne mozes jednostavno da fidujes i trolas samo zato sto je rus i nisi video kako igra lik. Ovo zborim generalno, ne konkretno za ovaj klip. To mi nije ok takodje. Postojalo je vrijeme kada bih isto ovo rekao, ali su mi imbecili tol'ko ogadili dotu da ovako nesto cak mogu da podrzim sad. Jer dota se definitivno nece izvuci iz govana, i bice sve gore i gore, i sve vise i vise morona i ako ima neko ovako ko ce da zagorcava zivot mongoloidnim rusima/klincima koji su meni bezbroj partija unistili, then I say, fking go for it. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uxtx Posted December 25, 2015 Author Report Share Posted December 25, 2015 Za onog baticu sto je pitao za brood, bio je ocajan + bezobrazan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uxtx Posted December 26, 2015 Author Report Share Posted December 26, 2015 Na stranu sto su rusi retardi u globalu, i na stranu to sto je ovaj klinac i ne zna sta da radi sa zivotom pa zeo da igra dota2 (safelane brood idemo bre), ti si poceo da fidas i trolas samo zato sto je bio rusin, lol? NIsi ni dao sansu ili video kako lik igra. Ne pravdam ruse, i ja ih mrzim, u globalu (cast izuzetcima), ali ne mozes jednostavno da fidujes i trolas samo zato sto je rus i nisi video kako igra lik. Ovo zborim generalno, ne konkretno za ovaj klip. To mi nije ok takodje. Postojalo je vrijeme kada bih isto ovo rekao, ali su mi imbecili tol'ko ogadili dotu da ovako nesto cak mogu da podrzim sad. Jer dota se definitivno nece izvuci iz govana, i bice sve gore i gore, i sve vise i vise morona i ako ima neko ovako ko ce da zagorcava zivot mongoloidnim rusima/klincima koji su meni bezbroj partija unistili, then I say, fking go for it.Upravo tako, i takvo je stanje zato sto je igrica F2P, i nece se popraviti u tom smeru nikad. Da kosta 50evra retko ko bi pokusao da se sprda na ovakav nacin i igre bi bile mnogo ozbiljnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Na stranu sto su rusi retardi u globalu, i na stranu to sto je ovaj klinac i ne zna sta da radi sa zivotom pa zeo da igra dota2 (safelane brood idemo bre), ti si poceo da fidas i trolas samo zato sto je bio rusin, lol? NIsi ni dao sansu ili video kako lik igra. Ne pravdam ruse, i ja ih mrzim, u globalu (cast izuzetcima), ali ne mozes jednostavno da fidujes i trolas samo zato sto je rus i nisi video kako igra lik. Ovo zborim generalno, ne konkretno za ovaj klip. To mi nije ok takodje. Postojalo je vrijeme kada bih isto ovo rekao, ali su mi imbecili tol'ko ogadili dotu da ovako nesto cak mogu da podrzim sad. Jer dota se definitivno nece izvuci iz govana, i bice sve gore i gore, i sve vise i vise morona i ako ima neko ovako ko ce da zagorcava zivot mongoloidnim rusima/klincima koji su meni bezbroj partija unistili, then I say, fking go for it.Upravo tako, i takvo je stanje zato sto je igrica F2P, i nece se popraviti u tom smeru nikad. Da kosta 50evra retko ko bi pokusao da se sprda na ovakav nacin i igre bi bile mnogo ozbiljnije.realno, nekome ovo može biti način "borbe" protiv rusa retarda - sa nesigurnim ishodom, ali borba :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 ishod je mnogo mmr-a manje ali fuck mmr,istocna gamad ne sme da pobedi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uxtx Posted December 26, 2015 Author Report Share Posted December 26, 2015 Zrtvujem svoju dusu i mmr zarad viseg dobra ! :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 swe pohwale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uxtx Posted December 29, 2015 Author Report Share Posted December 29, 2015 swe pohwaleda sam od dovle doziveo da ovo kaze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Rusi ludaci, cast izuzecima, ali uglavnom su imbecili.. Siguran game uspeju da prodaju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts