SolidChief Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Sony je prilično tiho lansirao novu mogućnost za PS4 koja će zasigurno obradovati ljubitelje PlayStation 2 konzole. Naime od sada je tehnički moguće preko emulacije PS2 igre pokrenuti na PS4 i to uz ne mala tehnička poboljšanja. Ova mogućnost je najavljena još 2014-e godine kada je Sony spominjao da će neke od PSOne i PS2 klasika preko emulacije doneti i na PS4. Od tada o ovome nije bilo reči, sve do lansiranja klasičnih Star Wars igara koje su deo PS4 Battlefront bundle-a. Ono što je očigledno je da PS2 igre iz ovog paketa (Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter i Star Wars Bounty Hunter) rade preko emulacije. Digital Foundry je detaljno analizirao kako se one ponašaju na PS4. Prema očekivanjima, 3D elementi grafike su doživeli upscale, rezolucija je…Read More...[url={url}]Pročitajte vest na PLAY! sajtu[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Ja sam skapirao da oni nikad neće ubaciti kompatibilnost sa starijim sistemima, ali možda se to odnosilo samo na x360. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Moraju, konkurencija je to sto je xbox uradio sa starim igrama da rade na xbox one, tako da je ovo bilo i ocekivanosad ce jos vise da iskidaju microsoft u prodaji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 ne verujem, mislim da ti rebootovi ne prolaze toliko dobro, bez obzira na hajp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts