Dz Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Pitala sam lika u Tehnomaniji zato sto mi je blizu, kaze da nikada nije cuo da se to igde prodaje.Mora negde da ima, jel zna neko? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Sry, but šta će ti? Ako misliš na http://www.pcstats.com/articleimages/200504/hddinstall_jump.jpg ? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 13, 2015 Author Report Share Posted November 13, 2015 Kako sta ce mi :)) Pa izvadila sam stari hard iz starog i hocu da ga stavim u nov komp kao slejva a jumoera na ovom nema, ne secam se sta mu se desilo Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Koji ti je to novi komp u kojem imaš 2 PATA uređaja? :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 prvo mi je trebalo 10min da skapiram šta ti je potrebno ... to će ti dati u servisu za kompove bilo kom gde popravljaju te starije, ne verujem da to iko prodaje. verovatno čak i mi u redakciji imamo na nekom starom hardu al' ne mogu sad da proverim. ili odeš u tipa servis comtradea (slučajno mi pade napamet iako je u tri lepe) i tražiš im da ti daju, imaju sigurno, a možeš i kod ovih sitnijih servisera "po kraju". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 (edited) ako se ne snadjes baci pm da ti posaljem kocijama :D Edited November 13, 2015 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Ima i kod mene na poslu. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Dz prelazi sa Pentiuma 3 na P4 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 ako me sećanje služi, a verovatno me ne služi, na većini krštenih hardova je podrazumevano bilo da bez džampera rade kao "cable select" tj. automatski odrede da li su master ili slave na osnovu pozicije na kablu. znači probaj da izvadiš džamper i iz drugog uređaja na grani, trebalo bi da prošljaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 A uređaj koji hoćeš da bude master staviš na kraj kabla. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 A moze i malo folije da "umota" sa malo selotejpa i time spoji ta dva zeljena pina na HDDu, worked for me back in the dayz.... :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 ako me sećanje služi, a verovatno me ne služi, na većini krštenih hardova je podrazumevano bilo da bez džampera rade kao "cable select" tj. automatski odrede da li su master ili slave na osnovu pozicije na kablu. znači probaj da izvadiš džamper i iz drugog uređaja na grani, trebalo bi da prošljaka. Ako izvadiš sve jumpere hard diskovi će raditi ovakoWD MASTER sam na kablu MAXTOR - SLAVESEAGATE - SLAVEQUANTUM - SLAVEHITACHI - SLAVESAMSUNG - SLAVE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Imam punu kutiju jumpera :-D Sad će NEKO da me podjebava, ali... buvljak... stare ploče, stari hardovi, etc. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts