Popular Post VladimirS Posted November 1, 2015 Popular Post Report Share Posted November 1, 2015 Pozdrav svima, hteo bih sve da vas zamolim za malo pomoci. Ovo mi je prva poruka ovde i uclanio sam se da bih dosao do odgovora koje ne mogu sam da pronadjem. O cemu se radi? Uzeo sam stari komp i sredio ga da ga poklonim dvojici klinaca koji ne mogu da ga priuste. E sada, posto sam odavno prestao da pratim tokove igara trebala bi mi vasa pomoc u vise stvari, navescu ih redom. 1. Posto nece imati net potrebno mi je da svaka igra koju mi preporucite bude za oflajn mod.2. Odakle skinuti igre, ja sam se oslanjao na piratebay i kada su ga ugasili ja sam plakao :)3. Koje igre? Klinci su 7 i 8 godina, trazili su minecraft, call of duty, GTA, happy wheels, CS 1.6.. Ja se secam koliko sam vremena provodio sa starijim bratom igrajuci co op i versus modove starijih igara, to mi je bila omiljena zabava. ako mozete da preporucite nesto takvo bio bih veoma zahvalan. 4. Najvise bih voleo da im omogucim i neke edukativne i logicke igre, kao i zanimljive enciklopedije i programe za ucenje jezika. Hvala vam svima unapred na pomoci, mislim da je ovo dobra tema da stoji inace, znaci preporuke iskusnih gejmera za buduce generacije. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Napiši konfiguraciju te starije mašine, da znamo šta može, a šta ne ;-)Piratebay uvek više radi nego što ne radi :-DA št ose tiče igara - Singleplayer RPG je ono što ljude čini ljudima, kakva vojska, kakvi bakrači! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 NES, SNES, Sega Master System, Sega Genesis I MAME emulatori.Spojis sve to sa Hyperspin frontend I nema bolje zabave of toga za klince.http://youtube.com/watch?v=47GPyX80Pk8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Bilo šta od top10 iz svake godine od pre 10-15 god je kul, ali kao što reče milanče, bez konfiguracije o kojoj se radi nije lako dati savet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Trine 1 i 2 za klince - odlicna stvar a nije zahtevna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Sto se tice igrica preporucio bih, Heroes of might and magic III, Desperados Wanted: dead or alive i Comandos II. Prva ti je co op, dok druge dve mozes da gledas kao logicke igre mada ne bas edukativnog karaktera. S obzirom da su ovo prve igrice koje sam i ja igrao kao klinac, pre nekih 14-15 godina, trebalo bi da mozes da ih poteras na tim kompovima bez problema. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Warcraft 3 obavezno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Plants & Zombies i voziii !!!!!!!! :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 HoMM 3 hot seat najbolja stvar ikada! Btw svaka cast za akciju, tako se to radi, a ne prdenjem po forumu! Evo ti plus! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Precenjujete mogućnosti dece od 7-8 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Lost Vikings!Mame32 emulator Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Nikad nije kasno da se od dece naprave ljudi! Daklem, Dark Souls odmah! :-D What are they, casuls? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts