Vlada_ Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 @stream https://www.reddit.com/r/nbastreams uvek u top postovima teme odredjene tekme ima gomila odlicnih strimova, za ubuduce :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 na balkansportu,obicno bs2,kanal + spanski,veceras cak nije bilo ni spanskih voditelja u pauzama,perfektan stream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 (edited) poz za sudije! i karate kerr Edited June 3, 2016 by shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Uzima GS opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 (edited) :)))))))))))))))))))))))))) za deandrea sam rantovao slično, kada sam pao na njega za koš, a šutirao je bacanja tipa 2/15 Edited June 3, 2016 by alfa 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 mutombo car:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Pa ovaj Vestbruk ne ume da čita :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 4, 2016 Author Report Share Posted June 4, 2016 i ne zna ko je Jar Jar :D 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 jbs ti ovo. Mogli bi kavsi da se uozbilje malo. Da gledamo kosarku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Razmazila ih ljuta konkurencija po istoku. Verujem da će treća tekma biti vrh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 totalno mlako i nezainteresovano od strane gsw-a. S druge strane klivlend resio da igra muski. Imamo finale gospodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 bogami meni se sere od tog velikog finala gde jedni druge naizmenicno useravaju 30 razlike :c 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 pa i meni, ne gladaju mi se takve tekme. Ali zato kontam da ce sad krenuti bas da se kolju. Ovu im je gsw bukvalno poklonio sa stavom "usrali smo ih dve tekme, znaci mozemo s pola gasa opet". Mada su lebron kajri i jr sabili. Ne zna se koga je vise isao sut. Ono, lebron krenuo opet da bocka s polu distance, sto ako se nastavi, bice im prezajebano da ga zaustave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 :DDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 To je to. Pustili su ih bili jednu da bi slavili kod kuće u petoj! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 za one sa jeftinim ulaznicama. Ovo duvanje je neki lebronov "tik". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Jbt sto je najgore uzece MVP titulu, retard odvratni Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 (edited) Ako kari odigra ko sinoc sledecu, nece, dok ako zakaze opet bukvalno mogu bilo kome A grin, jbga, preteruje malo ali je izumiruca vrsta i kao takvom ja moram da mu dam props Edited June 11, 2016 by shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 props jer je debil? ok 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 blah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 2 hours ago, Highl1 said: props jer je debil? ok Standardna priča. Evo, pogledaj ko sve ima preko 1000 pluseva na ovom forumu... :tf Inače se ne zna ko je bio veći ljaljan u celom tom "incidentu" koji je prethodio duvanju u pesnicu. On ili Bron. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Ima Green malo deblji dosije, ako ćemo realno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Ima. Ali za njega znaš da je prgav i znaš na čemu si. Ljigavije mi je kad neko dođe da ga isprovocira u nadi da će ga tako izbaciti iz takta/tekme. A još ako pričamo o LeBronu koji sa normalnim suđenjem ne bi završio tekmu bez 6 faulova u napadu... :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 4 hours ago, Lex said: Standardna priča. Evo, pogledaj ko sve ima preko 1000 pluseva na ovom forumu... :tf Inače se ne zna ko je bio veći ljaljan u celom tom "incidentu" koji je prethodio duvanju u pesnicu. On ili Bron. :) ja uopšte nisam poredio njih dvojicu, niti mi je Lebron nešto specijalno "simpatičan" zbog svog ponašanja. Kako je stariji, to se kao nešto normalnije ponaša, ali i dalje zna da ispadne indijanac. Ali, on će uvek imati veći kredit jer je all star. Takodje, Lebron zbog celog hajpa koji ga prati od početka karijere itekako dobija svoju dozu hejta, u svakoj prilici, iako su mu igre impresivne. Ko tvrdi suprotno, da lik ne igra kao zmaj, po mom skromnom mišljenju treba kod Peje u kujnu. Sa druge strane, Grin je jednostavno odvratan u svakom smislu, i samo u PO imamo barem 3 prilike gde je trebalo da popije isključenje. Nije čak ni simipatično iritantan kao Rodman, nego je samo gadan u svakoj prilici (setimo se proslave titule prošle godine i sl) 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Kad vec pominjete lebrona i grina evo zanimljivog videa Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts