shw. Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Evo da prijavim da se TT više ne baguje, ali da i dalje čeka više nego kod ostalih foruma na odziv servera za refresh.Sama navigacija radi mnogo normalnije nego pre. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 meni tapatalk prijavljuje da nisam ulogovan i ne dozvoljava mi da postujem, ali uredno vidim privatne forume i admin/mod opcije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2015 Author Report Share Posted November 2, 2015 meni za sad tapatalk radi ok. ulogovan sam a i otvara sve kako bi trebalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted November 2, 2015 Popular Post Report Share Posted November 2, 2015 Radi ti kad si prikačio kablom SSD za telefon verovatno. 11 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 stavih novi tapatalk api pa overite sad (al' najbolje logout/login prvo) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 juče sam mogao da browsujem bez logina, danas ne mogu ni to, samo stoji "connecting to server" i ne mrda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Da da, failed to connect to the server po 15 puta se pojavi, pa onda ucita, pa opet fail i tako u krug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Draganče, prestani da instaliraš nightly buildove XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 ni meni uopste ne radi tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 ne koristim tapatalk ali na win desktopu radi savrseno brzo sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Ставили су нови ССД, а онда је уследио ШОК! Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2015 Author Report Share Posted November 5, 2015 Ispali su "mali problemi" oko DNS prebacivanja pa noćas nije radio sajt, ali koliko vidim sad je proradio (makar nekima) a ostalima će dok se DNS "presabere". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Možda sam ćorav, ali ne vidim način da brišem "konverzacije" iz inboksa, a ne mogu da koristim pm jer mi je iskorišćeno 132% prostora. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2015 Author Report Share Posted November 9, 2015 Možda sam ćorav, ali ne vidim način da brišem "konverzacije" iz inboksa, a ne mogu da koristim pm jer mi je iskorišćeno 132% prostora.odlično pitanje zapravo. mislim da leave conversation to radi, ali nisam siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 ja sam malopre pokušao da ubacim deo posta u quote i nije mi uspeloevo recimo ovu rečenicu sam odnekud pejstovao i hoću da bude u quote-u, sad kad je selektujem i kliknem quote dugme, ubaciće mi ceo post u quote, a ne samo ovu rečenicuyup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2015 Author Report Share Posted November 9, 2015 Trebalo bi da sredinom-krajem nedelje uradimo upgrade na 4.1.x, malo čekamo još dok ispeglaju još bagova sa 4.1 pa ćemo da vidimo. Navodno će ispraviti "sve" probleme sa editorom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 /summon shw Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts