mohr Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 3 hours ago, LESkOpoz said: Prvo, fokus je na nameri, ne na udarcu. Namera je identicna, smrdljivo udariti protivnika. Isto kao Pavlovic dva puta na toj istoj utakmici, isto kao i neki Zvezdini igraci u nekim ranijim primerima. A ako bas hoces da se fokusiras na udarac, onda tako moze da ga udari u kicmu, prsljen, pa da mu ozbiljnije povredi ledja, nemoj jebeno lupetati. moze on mnogo toga,ne pricamo sta bi bilo kad bi bilo vec ono sto jeste i sto je bilo,nisam pricao o nameri vec o udarcu koji je pored toga sto je bezobrazan i jako opasan po udarenog igraca...na stranu sto je muric ovde izasao bez povrede ali ovo ti je situacija ala green-adams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 brani se junior Coki ovde vidim mislim da ce cetnicki Vojvoda Bozo Djumic da izdominira u finalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted June 3, 2016 Popular Post Report Share Posted June 3, 2016 Lesko sa Tegeltijom pricao ko ima prednost u finalu :( 3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Stanko Posted June 3, 2016 Popular Post Report Share Posted June 3, 2016 ne ne ne, zvezdinim crncima se ne igra vise basket, izgubicemo :D :D :D :D lesko znalac :D 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 jebi..oh wait! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Ahahahahahahahahahah koja TIŠINA na topiku, milina! Osvajate, Coko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 ju ju koliko su jadni i jedni i drugi - ne pratim baš redovno ova dešavanja ali i dalje ne verujem da ne postoji neko regulatorno telo da pregleda snimke, vidi onog pajsera što udara/gura ovog sa leđa i pošalje ga da se ladi izvesni broj meseci. A Čović Jr sam mislio da je batalio basket. Izvinjavam se na ovom upadu bezveze :)) A basket kapiram da neće baš biti 3:0 zbog 'leba i igara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 pa da, kad nekog jebeš 31 razlike, 3-0 u seriji deluje bedno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Boze koliko ce sutra biti ruzna utakmica, ruznija od ove duplo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 HJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 5, 2016 Author Report Share Posted June 5, 2016 koja kradja u finisu sa onim faulovima na Jovicu i Cirbesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted June 5, 2016 Popular Post Report Share Posted June 5, 2016 :DDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 8 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 i sto je svirao one korake vrab... oh wait Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 ne znam sta da kazem, jos uvek sam pod utiskom :)))) moram samo da napomenem situaciju koja mi je ostala urezana, a to je nesviranje faula prilikom pokusaja zakucavanja pred kraj meca! isto tako je kriticno sviranje faula nad cirbesom, isto pred kraj, ali to moram ponovo da vidim... ali svakako, ispustiti 20 razlike na poluvremenu... klinacki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 pa ispustili su jer su znali da našim crncima nije do basketa, veoma jednostavno 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Eh kad bi nasa rukometna repka igrala odbranu kao partizan, gde bi nam kraj bio.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 srpski rukomet postoji? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 22 minutes ago, Highl1 said: pa ispustili su jer su znali da našim crncima nije do basketa, veoma jednostavno uuuuuuf da da da to sam zaboravio realno, samo je 60/40 u odnosu procenata za zvezdu :c a i zvezda je u losoj formi, jedva je prosla megu! a boga mi i ozbiljni ljudi iz kosarke daju prednost partizanu... ja stvarno ne znam kako zvezda vodi 2-0 .. :* za leskica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 lesko kadar nevera! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Ne znam sta ste popalili, pa kao da sam ja hteo da Partizan pobedi... a realno gledano, usrao ga je kos, tako da bi bilo 1-1, sto bi znacilo da moja prica pije vodu. Hvala bogu pa se to nije dogodilo. :) Smorio sam se sto nisam gledao, pa nisam imao tu srecu da se radujem ovom kosu kao car, a i cinjenici da smo se vratili posle velikog minusa. Bilo bi kul da zavrsimo ovo u 3. tekmi, da slavimo pred svojim navijacima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 nikad ludjoj tekmi nisam prisustvovao odlican mec, bilo sudijskih gresaka na obe strane, ali koje ludilo posle pobedonosnog kosa... neprocenjivo.... ima muda i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted June 6, 2016 Popular Post Report Share Posted June 6, 2016 10 hours ago, leisure said: koja kradja u finisu sa onim faulovima na Jovicu i Cirbesu iiiii dragi gledaoci, u samom finišu dana ližr ponovo odnosi nagradu najzadojenije ložane na ovim prostorima. 5 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Smirite se i dalje osvajamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 9 hours ago, LESkOpoz said: Ne znam sta ste popalili, pa kao da sam ja hteo da Partizan pobedi... a realno gledano, usrao ga je kos, tako da bi bilo 1-1, sto bi znacilo da moja prica pije vodu. Hvala bogu pa se to nije dogodilo. :) Smorio sam se sto nisam gledao, pa nisam imao tu srecu da se radujem ovom kosu kao car, a i cinjenici da smo se vratili posle velikog minusa. Bilo bi kul da zavrsimo ovo u 3. tekmi, da slavimo pred svojim navijacima. znamo da si i dalje naš, ali kad napišeš "a pricao sam sa nekim ljudima iz kosarke", namestio si se na penal Novica kako mu karijera polako propada sve više se pretvara u Lolu Smiljanića. Dok je bio mlad i imao perspektivu, bio je normalan dečko, sad definitivno ulazi u kategoriju Ognjena Koromana po ponašanju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts