leisure Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Ajmo Grobari 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 mogli bismo da pocnemo da koristimo ovaj topik, a mogli bi i moderatori da promene ovo 05/06 u 15/16 (zivo me zanima i kako si uspeo ovo da pogresis leisure :D) izgleda da je ovaj subic iz banjaluke potpisao za partizan danas. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 I pise se da navodno bratski odnosi CZ Olimpijakos stopiraju Zdjelara da dodje...Ako je istina, onda je steta, mali je odlican... Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 ja imam jednu jedinu...ćoki je još uvek na slobodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 mogli bismo da pocnemo da koristimo ovaj topik, a mogli bi i moderatori da promene ovo 05/06 u 15/16 (zivo me zanima i kako si uspeo ovo da pogresis leisure :D) izgleda da je ovaj subic iz banjaluke potpisao za partizan danas.pa vase vreme je proslo, lizr bi radije da je dveiljadepeta brt... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Pa otprilike ste ostali u toj godini, Dule je tada bio dobar trener, Coki je i tada bio na slobodi... 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2015 Author Report Share Posted September 1, 2015 Prelazni rok je otprilike bio ovakav:B92: Rnić se vratio u Partizan Molim moderatore da isprave opis topika (tek sam sada video lol) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 hehehebas si duhovit :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 ali najjace su ove price od sinoc o ponudi od 2 miliona za ivanica itd. doveli su 3 igraca nakon ispadanja od bate-a, platili su ih 12 evra ukupno i ponude kao 2 miliona za igraca vojvodine koji ima ugovor do juna. koji rofl Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 cale mi je pricao koliko je tesko bilo pratiti prvu utakmicu posle njegove pogibije a orilo se na tribini,otiso si dragane,ostala je tuga,uvek ce te voleti grobari sa juga,da se ne zaboravi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 http://kkpartizan.rs/en/article/1666/rk-jedini-kandidat-za-predsednika-nikola-pekovic Radna komisija je na današnjem sastanku jednoglasno predložila kandidaturu Nikole Pekovića za predsednika KK Partizan. Predlog će biti i zvanično iznet pred Skupšitnu kluba na vanrednom zasedanju. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 osvajate Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 zasto cutite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 ae Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 bzvz za ovaj gol na kraju ali pobeda je pobeda ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 (edited) razjebase nam partizan nacisto. jebem im sve zivo i mrtvo. to je nezapamceno u istoriji sporta, ja mislim. znaci, spremni su sve da uniste i ukinu, samo da bi kurva opstala. igrala je zvezda pre desetak dana u pancevu protiv petoligasa dinama, pobedila je 4:1, uz dva penala, koje necu da komentarisem da ne bi ispao glodarcina. jel to zvezdi potrebno da pobedi petoligasa u kome igraju polusvet, kurve i domacice?ovo postaje neizdrzivo vise. Edited September 23, 2015 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 sreca pa je onaj degenski sistem (u belgiji bio) gde se bodovi dele sa 2,secam se kako je anderleht jedne sezone izgubio titulu ni kriv ni duzan,totalno idiotski ali ce izgleda ici u koristi partizanu ove sezone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 (edited) Dele se bodovi na pola i onda igras jos 7 utakmica, treba uzeti u obzir da od 3. do 8. mesta ni jedna ekipa nema ambicije osim da je tu gde jeste tj da ne ispada pa je moguce da ce te utakmice biti lakse nego protiv davljenika. Edited September 23, 2015 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 ali tipa,jedna ekipa ima 60 bodova,druga 50,kad se podele sa 2,30>25,poraz i remi i sta onda...glupost totalna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 Ali ti tu imas jedan derbi u kojem je prvi na tabeli domacin, mislim da ce svakako ko bude prvi na kraju tog prvog dela biti prvi i na kraju celog prvenstva. Nemoguce je uciniti zanimljivim ovo prvenstvo a to pokusavaju ovako, jedino zanimljivo bice namestanje i klanje u donjem delu tabele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 ja ti vec pricam da je anderleht tako u belgiji izgubio titulu a ti i dalje o tome kako ce prvi sigurno biti prvi lol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 razjebase nam partizan nacisto. jebem im sve zivo i mrtvo. to je nezapamceno u istoriji sporta, ja mislim. znaci, spremni su sve da uniste i ukinu, samo da bi kurva opstala. igrala je zvezda pre desetak dana u pancevu protiv petoligasa dinama, pobedila je 4:1, uz dva penala, koje necu da komentarisem da ne bi ispao glodarcina. jel to zvezdi potrebno da pobedi petoligasa u kome igraju polusvet, kurve i domacice?ovo postaje neizdrzivo vise. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 jebemo franjevce pa rasturamo.Razjebali smo im vaterpolo,fudbal,mangulicu...Ostao je jos hokej. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 razjebase nam partizan nacisto. jebem im sve zivo i mrtvo. to je nezapamceno u istoriji sporta, ja mislim. znaci, spremni su sve da uniste i ukinu, samo da bi kurva opstala. igrala je zvezda pre desetak dana u pancevu protiv petoligasa dinama, pobedila je 4:1, uz dva penala, koje necu da komentarisem da ne bi ispao glodarcina. jel to zvezdi potrebno da pobedi petoligasa u kome igraju polusvet, kurve i domacice?ovo postaje neizdrzivo vise.Šta pričaš ti? Ne možete Radu kod kuće da date gol, krivi su Vučić, Čović, Arapi...smešni ste, imate daleko najjači tim u ligi i pišete o teorijama zavere pošto zaostajete zilion bodova posle 10 kola jebote. I derbi smo namestili da vas pregazimo kao svinje? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Pa ne shvata da je to prijateljska utakmica, revijalna, nisu došli da demoliraju jedan nižerazredni klub već da razigravaju rezervu a i da se skupe pare za pomoć drugima. U 2 utakmice, 2 remija, dobijemo ih 3:1 u derbiju i opet smo im mi krivi.Jeri mi treba vas da krivimo što smo opet zapali u finansijsku krizu (nismo ni izlazili iz nje) i što nam ponovo visi Euro licenca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts