Nikolasi Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 (edited) Naj vise sam zadovoljan sa Sound Blaster Z zvucnom kartom.Ne moram uopste zvucnike da palim.Sve se jsno i glasno cuje na Presonus HD7 slusalicama i kada mi nisu na usima.Tastatura je dobra ali nije bas ugodna.Miss sam imao od ranije on je od prilike kao i tastatura.Monitori ovi od 1080 27" nisu bas dobri dok ovaj Asus ROG 1140 27" obara sa nogu jedino mi smeta glow po sred monitora kada je nesto tamno,ali nista strasno.Zvucnici su sranje..nisu vredmi pomena.Mikrofon je dobar.SLI 980 grafike kidaju ko lude.SSD samsung evo 850 je brz ,ali ne dostaje mu jos jedan od 500 GB za Raid 0.HDD odlican za storage 4TB sine...Top komponenti sa kojima sam ja naj zadovoljniji::Sound Blaster ZAsus Rog 144 hz 1140 g-sync monitor (ova ostala dva Acer 27" 144 hz 1080p i Asus 27" 144 hz 1080 mogu slobodno u kontejner da idu naspram ovoga)Presonus HD7980 SLIBlue YetiSamsung SSD 850 500 GBOstalo nije vredno pomena sto se tice performansi. Edited October 16, 2015 by Nikolasi Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 ja sam u shoku,brate ti imas takvu psihu,da si za neki rialiti show..ne "sljivis" nas ni 2 posto,sto ti mi pisemo ovde po ruru :-D Prijavi se za parove/farmu ili slicno,glasacu za tebe obecavam ti! 1 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
graho.troll Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Nemoj ta 2 monitora u kontejner, slobodno ih pošalji meni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Geno Posted October 16, 2015 Popular Post Report Share Posted October 16, 2015 Da li su ti zivi roditelji? Ako jesu, dal znaju kakvu su budalu napravili ? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ZOOM_ Posted October 17, 2015 Popular Post Report Share Posted October 17, 2015 Nikolasi javi se administratorima, traze community managera, mislim da bi ti odlican bio za tu funkciju. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Uradi unboxing stolice pls i spreman si. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 (edited) 56:35 . Eto vam kako je dosao do opreme :D Edited October 24, 2015 by cyBhoneR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 http://i.imgur.com/t6oHlaZ.png 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 (edited) 56:35 . Eto vam kako je dosao do opreme :DSvi mu verujemo. Da je rekao da se predstavio kao deda Mraz i da hoce da ih pokloni nekoj deci pa i da poverujemo :D Kupio je opremu, nemojte da vas lozi da pokusavate da prevarite nekoga i ispadnete budale. Edited October 24, 2015 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 56:35 . Eto vam kako je dosao do opreme :D [url=https://www.youtube.com/embed/OripTaJquII?feature=oembed]Mene u celoj prici najvise brine zasto ti znas sta se desi u pedesetom minutu klipa :) Btw koliko covek uopste ima kanala, ovo nije isti ovaj na kome uci CS:GO? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 56:35 . Eto vam kako je dosao do opreme :D [url=https://www.youtube.com/embed/OripTaJquII?feature=oembed] Mene u celoj prici najvise brine zasto ti znas sta se desi u pedesetom minutu klipa :)Znas one dane kad se osecas debilno i kad ne znas sta ces sa sobom ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 56:35 . Eto vam kako je dosao do opreme :D [url=https://www.youtube.com/embed/OripTaJquII?feature=oembed] Mene u celoj prici najvise brine zasto ti znas sta se desi u pedesetom minutu klipa :) Btw koliko covek uopste ima kanala, ovo nije isti ovaj na kome uci CS:GO?Nije. To su ga neki likovi snimali dok ih je "poducavao" pa se na kraju izlajao da je nekog lika prevario za tu opremu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
graho.troll Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 crna bubmara axaxaxaxa sve ti jbm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Evo u ovom delu je stvarno objasnio odakle mu sva ova oprema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Ne radi ti skrol? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 25, 2015 Report Share Posted October 25, 2015 (edited) Skace povremeno,sto?Oznacio sam deo u klipu,da si kliknuo video bi. Edited October 25, 2015 by TRIGY edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 25, 2015 Report Share Posted October 25, 2015 Skroluj malo ka gore 2 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted October 25, 2015 Author Report Share Posted October 25, 2015 (edited) Pogledajte test..nisam SE vec sam rekao. Edited October 25, 2015 by Nikolasi Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted October 25, 2015 Report Share Posted October 25, 2015 Haahhahaahaha koji si ti mrtvak je bo te ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted October 26, 2015 Author Report Share Posted October 26, 2015 (edited) RAID 0 je konacno proradio zahvaljujuci dobrim ljudima iz Samsunga: Edited October 26, 2015 by Nikolasi Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Imas li ti kraja? Kako ne mozes da skontas da nas boli jaje za te tvoje prevare i gluposti? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 potpuno ste indiferentni 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted October 27, 2015 Popular Post Report Share Posted October 27, 2015 Peja iznad situacije! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Meni je bas zanimljivo da pratim razvoj ovoga, samo cepaj Nikolasi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dopesick neu Posted October 27, 2015 Popular Post Report Share Posted October 27, 2015 Od 2009 i moje registracije na KlanRuR-u nisam komentarisao niti jednu temu koja licno mene ne dotice, i ako bar jednom dnevno pregledam forum.Ali ovo moram!!!Ko danas ima toliko para da trosi na ovakvu confu? Samo ljigava burzoazija i ljudi koji imaju potrebu jakih masina vezano za posao.Iz klipova doticnog se jasno vidi (Nisam nijedan pregledao vec samo pocetnih 10sec) da je on daleko od burzoazije. To dokazuje TA pec na jednom od njegovih klipova (verovatno vezana direkno na Djerdap) Jasno je da se radi o momku poremecenom u razvoju (sto dokazuje gomila njegovih klipova na YT) ovo nije uvreda i nemam nameru bilo kog da vredjam vec cinjenicno stanje. E sad glavno pitanje odakle liku poremecen u razvoju ovoliko para? Posto je lik takav kakav je znaci da nije sposoban da bilo kog prevari (Bar ne za toliku lovu).Sto dovodi do zakljucka.1.Prodali neko nasledstvo pa njegovi jadni roditelji smirili svog sina da ih ne bruka svuda, tako sto ce mu kupiti najbolji racunar i ostaviti ga zatvorenog.2.Plasim se da doticni nije napravio neki masakar (Nece odgovarati jer je neuracinjiv) 3.Treba proveriti da li je u skorije vreme obijen neki magacin comtrada, winwin itd.4. I najgori moguci scenario, ako se pogleda njegov IQ jasno je da nema pravilnu moc rasudjivanja.Sto dovodi do toga da je vrlo moguce da je doticni kontaktirao nekog od lokalnih kamatasa i uzeo veliku svotu novca uz odredjenu kamatu.Jako mi je zao njegovih roditelja ako je ovo tacno, ostace ljudi na ulici. Cilj ovih njegovih klipova i piskaranja po netu (moje misljenje) je da bude prihvacen, i bar u necijim ocima kul, jer je sasvim jasno da je doticni odbacen i od roditelja, drugova pa i cele zajednice. Zalosno!Pozdrav 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts