Ivan~ Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Ja bih iskreno voleo. Btw oplak8 na IS THERE A FIRE DRILL Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Ovaj Pul, jbt :|| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 ne mogu da verujem da ce cekati kraj sezone da sakuju ovog debila iz holandije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Gazi lomi osvajaj Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Čist penal nije sviran za Lester, drugi žuti prestrog. A na kraju branjenje nije urodilo plodom, plus je poljski mesar namestio poklon slobodnjak...Na kraju će nesretni Man. City da osvoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Ja nit sam navijac Arsenala nit sam navijac Lestera al ovo sto si rekao tako zvuci ostrascenoOnakva dva bedna bacanja Vardija i Mareza u kaznenom, a to nije prvi put da dobiju penal kao prvi sto su dobili, sto puta je dajvovao Vardi ove sezone. Drugi mi je za zuti ali ne znam da li bih dao bas kao drugi zuti, jebem li ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Meni je generalno Arsenal draži nego Lester, a svakako bih voleo da bilo ko od njih osvoji titulu više nego da to urade City ili Spursi.Ali, na žalost imam oči... :)To što su obojica dodali u pad teatralnost ne znači da oba kontakta nisu bili faulovi, jer jesu.Osim toga, ako tebi ostrašćeno zvuči nešto sa čime se ne slažeš, možda bi trebalo da se zapitaš gde je problem... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 (edited) Meni je generalno Arsenal draži nego Lester, a svakako bih voleo da bilo ko od njih osvoji titulu više nego da to urade City ili Spursi.Ali, na žalost imam oči... :)To što su obojica dodali u pad teatralnost ne znači da oba kontakta nisu bili faulovi, jer jesu.Osim toga, ako tebi ostrašćeno zvuči nešto sa čime se ne slažeš, možda bi trebalo da se zapitaš gde je problem... :)pa ne znam, i mnogo drugih ljudi su rekli nesto slicno mom misljenju, nisam u tom fazonu da sam ubedjen da sam ja uvek u pravu vec sam i diskutovao sa nekim ljudimaonaj marezov pad je sraman, iz normalnog ugla koliko sam ja video nije bio ni blizu noge monrealaa vardijev je onaj penal koji ti se gadi iako je vise penal nego sto nije, monreal je debil sto je postavio nogu, krenuo da je izvlaci a vardi se zaplice namerno u njegovu(njegova noga ne ide u pravilnom smeru kuda bi i inace isla)samo kazem da mi to sto si rekao zvuci ostrasceno, ne znaci da stvarno jesi ostrascen :Dhttp://videa.hu/videok/sport/arsenal-0-1-leicester-ZicxUwqFcS8jjZmB?start=14.87257 Edited February 14, 2016 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 14, 2016 Author Report Share Posted February 14, 2016 HUR DURhttps://gyazo.com/68f1464981c1750a3d8aae6b1a9f4412https://gyazo.com/65d7f99f3b0044936138d26c3a9cca96 :DDD Sto se tice Ars-Les tekme, sudjenje je bilo uzasno na obe strane, pre Lesterovog gola je bio cist faul za Arsenal, onu Kanteovu ruku bi neko sudio, neko ne, Hutova ruka je realno cist penal. Slazem se da bih i Mahrezu i Vardiju svirao penal, iako su to ti "ljigavi" kontakti gde ides na kontakt da bi dobio penal. Da je sudija sudio penal na 1:0 to bi bio kraj. Svakako je Lester sam sebe pobedio ovu tekmu, Simpson poluretardiran dobije drugi zuti zbog nekog faula pored aut linije, a Vasilevski napravi bespotreban faul, zahuktan kao vozic Vini Dzons i razmislja po sistemu "ne stizem do lopte, ali sada cu da mu polupam glavudzu HEHE". 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Vasilevski - Rnic na steroidimaSimpson mozda resio prvenstvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 @trnMa naravno da ne znači da sam ostrašćen, nego ono, nije ovo UPT da se odmah diskredituje sagovornik! :PMada je fakat da ne volim kad mi je prvi utisak posle utakmice da je sudija dao preveliku šansu jednom timu. :) (Huthovu ruku nisam ni video, to ne bih komentarisao mnogo, ali koliko god Gruja bio ostrašćeni navijač Arsenala, ipak mu verujem!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Ono šta je suština je da je Lester pobedio samog sebe i to je to. Sve ostalo je nebitno. Meni je teško palo jer se Arsenal bukvalno raspadao do isključenja a onda su kako dolikuje velikim timovima osetili krv i to su iskoristili. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 15, 2016 Author Report Share Posted February 15, 2016 Osetili kurac, najsrecnija pobeda ikad, pored Huta, Morgana i Vasilevskog, Deni Velbek daje gol glavom, ne pamtim kad nas je ovako usralo. Daleko je Arsenal od velikog tima, Celsi je ove sezone uzeo 6 bodova protiv nas, nuff said, 6 bodova vise nego sto bi trebalo da uzme jedna ekipa koja se bori za opstanak 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 lepo je rekao Gruja, Arsenal je usralo samo tako. Veće šanse dajem Totenhemu da uzme nego Arsenalu (doduše i više navijam za Totenhem, da budem iskren jer mi se svidja šta rade sa ovom mladom ekipom) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 hahahahako nista sad bar znam za koga navijam da osvoji posto su pul i celsi daleko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Znaci osvaja Totenhem, Kane najbolji strelac na kraju prvenstvaInace, suzu sam pustio juce kad ga crnja dade u 95om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted February 15, 2016 Popular Post Report Share Posted February 15, 2016 osvajamo \o/ 4 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 :DDDDDDDDDDDDDDDD 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 osvaja Arsenal Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 https://pbs.twimg.com/tweet_video/CcT--nsW8AAq4tn.mp4 Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 osvajamo ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted February 28, 2016 Author Popular Post Report Share Posted February 28, 2016 Majke mi, povraca mi se, bukvalno najgluplja ekipa ikada, ne mogu vise da gledam ekipu kojoj Mancester da tri komada, bukvalno mi zao sto Lester proslo kolo nije pobedio pa da bude blizi tituli, gomila preplacenih bednika i smekera koji se dodaju u krug i glume mi neke tehnicare, popuse mi kurac 4 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Venger mora da ode, a Bergkamp da sedne na klupu. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 (edited) Sad ce Wenger da kaze - Eto izbacio sam Flamaru pod pritiskom, i vi opet izgubite. Od sad Flamini u startnoj do kraja sezone. Totalno sam razocaran, ne mogu da verujem da sam dopustio sebi da se nadam, i da u poslednjih 5 utakmica izgubimo 8 bodova, i da sugavi mancester koji je dao do sada ~10-15 golova na isto toliko utakmica kod kuce, juce mune tri komada i to lagano... Bili bi prvi, a ovako ko zna kad ce opet da se ukaze prilika... Edited February 29, 2016 by sttevann stupido Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts