Jump to content

SD Crvena Zvezda 2015/2016

Astora

Recommended Posts

Da, ali to nije odlučilo meč

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Slažem se ja sa Perom, nije to odlučilo meč, ali je činjenično stanje da im ne treba takav bust od sudija. Zvezda je morala da iznese utakmicu sa onom tehničkom i da je uvede u tesnu završnicu, ali je problem igrati svoju igru kada te sudije toliko jebu - to ne može da bude dovedeno u pitanje. Ja sa jako zadovoljan kako je Zvezda igrala i kako se borila (Kolo je bio full zaustavljen, a znamo kako je kidao u regularnom delu takmičenja), ali u nekim situacijama, gde je Zvezda mogla da iznese teret, sudije su se bile naklonjene njima. Opet kažem, nije to odlučilo tekmu, ali je jako odmoglo u šansi da bude iznenađenje.

dnevna doza what? ne znam zasto me uopste uzimas u usta,ja sam ovde ostavio post bez ikakvog omalovazavanja i napisao onako kako je juce bilo,cak sam se i slozio za veliki broj gresaka na stetu zvezde,a sto se tice zaustavljanja de koloa,jeste on ubacio 7 poena samo i igrao je manje zbog brze 3 licne greske ali on je imao i 10 asistencija...

Da, ali to nije odlučilo meč

Opet kažem, nije to odlučilo tekmu, ali je jako odmoglo u šansi da bude iznenađenje.

Ok, mislim da se ovde svi slazemo.

dnevna doza what? ne znam zasto me uopste uzimas u usta,ja sam ovde ostavio post bez ikakvog omalovazavanja i napisao onako kako je juce bilo,cak sam se i slozio za veliki broj gresaka na stetu zvezde,a sto se tice zaustavljanja de koloa,jeste on ubacio 7 poena samo i igrao je manje zbog brze 3 licne greske ali on je imao i 10 asistencija...

Pomenuo sam te jer si se ti, uz Alfu, javio kao grobar sa komentarom "...daleko od toga da je to presudilo", nista licno.
A to za "dnevnu dozu" (fejsbuk stranica, nije ni vazno) je bilo na konto tvoje uzasne pristrasnosti i neobjektivnosti, ne samo ovde, nego na svim sportskim topicima, pa negde ne vidim poentu da ulazim u raspravu, sto dalje implicira da mozda i nije trebalo uopste da te pominjem, tako da se izvinjavam.

2ch4bup.jpg

ne dirajte mohra, on je legenda sportskog foruma, plus se razume u fudbal više od nas, jer je trenirao :tf:

• Upvote (+1) 1

jel ono zvezda bila treca ili cetvrta ? :) mohr uvek na pocetku pojede govna i bude napusen a onda na kraju sami pojedete ono sto ste iskenjali :),a ti si se lesko uhvatio grobara iako smo se svi bukvalno slozili da iako su sudije bile ocaj (ko NBA da sam gledao) nije to bilo presudno u porazu zvezde...

dada, stvarno mi nije jasno zasto je konobar preuzeo odgovornost na sebe, ali jebiga, ne moze im se nista uzeti za zlo

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Odlična tekma, ne znam koliko se sude koraci u onom napadu, ali je Zvezda morala bolje da odigra 3/4. Sve u svemu, pokazali su da mogu da igraju sa njima i zaista se nadam da će ih publika nositi da naprave 2:2 i onda sabiju preplaćena govna u 5oj!

IDEMO NEMA PREDAJE

realno je bezveze što su ovako minimalno izgubili ali je važno što su pokazali da mogu da se fino nose sa njima - šteta što je sad dobiti tri tekme za redom dosta hevi misija.

Iskidala Zvezda, iskidao i Radonja, čak i CSKA nije mogao mnogo bolje, jednostavno je odbrana bila gotovo perfektna. Poslednji napad Rusa... Baš mi je nerealno da onako sjebu, kada imaju posed do kraja. Joviću bih i ja dao loptu na kraju, al mislim da je morala neka akcija da se odradi, plan B, C... Da gotovo sigurno bude upućen bar šut ka košu, samo tu je Radonjina greška sinoć bila IMO. Može Zvezda da ponovi ovakvu odbranu u Bgu, a ako u napadu ponove pogotke iz otvorenih, izrađenih akcija trebalo bi i da dobiju. Kažem trebalo bi, zato što CSKA ipak ima igrače koji i to mogu da pobede. 

• Upvote (+1) 1

Um caruje, Dundo Maroje!

kako zasto? pa bio je najbolji igrac na terenu...

poznati clutch winner Stefan Jovic

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

svaka čast za sezonu, više od ovoga realno nije moglo. Sad da operemo Megu prvo pa Grobare :tf: