Highl1 Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Da, ali to nije odlučilo meč Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Slažem se ja sa Perom, nije to odlučilo meč, ali je činjenično stanje da im ne treba takav bust od sudija. Zvezda je morala da iznese utakmicu sa onom tehničkom i da je uvede u tesnu završnicu, ali je problem igrati svoju igru kada te sudije toliko jebu - to ne može da bude dovedeno u pitanje. Ja sa jako zadovoljan kako je Zvezda igrala i kako se borila (Kolo je bio full zaustavljen, a znamo kako je kidao u regularnom delu takmičenja), ali u nekim situacijama, gde je Zvezda mogla da iznese teret, sudije su se bile naklonjene njima. Opet kažem, nije to odlučilo tekmu, ali je jako odmoglo u šansi da bude iznenađenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 dnevna doza what? ne znam zasto me uopste uzimas u usta,ja sam ovde ostavio post bez ikakvog omalovazavanja i napisao onako kako je juce bilo,cak sam se i slozio za veliki broj gresaka na stetu zvezde,a sto se tice zaustavljanja de koloa,jeste on ubacio 7 poena samo i igrao je manje zbog brze 3 licne greske ali on je imao i 10 asistencija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Da, ali to nije odlučilo mečOpet kažem, nije to odlučilo tekmu, ali je jako odmoglo u šansi da bude iznenađenje.Ok, mislim da se ovde svi slazemo.dnevna doza what? ne znam zasto me uopste uzimas u usta,ja sam ovde ostavio post bez ikakvog omalovazavanja i napisao onako kako je juce bilo,cak sam se i slozio za veliki broj gresaka na stetu zvezde,a sto se tice zaustavljanja de koloa,jeste on ubacio 7 poena samo i igrao je manje zbog brze 3 licne greske ali on je imao i 10 asistencija...Pomenuo sam te jer si se ti, uz Alfu, javio kao grobar sa komentarom "...daleko od toga da je to presudilo", nista licno.A to za "dnevnu dozu" (fejsbuk stranica, nije ni vazno) je bilo na konto tvoje uzasne pristrasnosti i neobjektivnosti, ne samo ovde, nego na svim sportskim topicima, pa negde ne vidim poentu da ulazim u raspravu, sto dalje implicira da mozda i nije trebalo uopste da te pominjem, tako da se izvinjavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 ne dirajte mohra, on je legenda sportskog foruma, plus se razume u fudbal više od nas, jer je trenirao 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 jel ono zvezda bila treca ili cetvrta ? :) mohr uvek na pocetku pojede govna i bude napusen a onda na kraju sami pojedete ono sto ste iskenjali :),a ti si se lesko uhvatio grobara iako smo se svi bukvalno slozili da iako su sudije bile ocaj (ko NBA da sam gledao) nije to bilo presudno u porazu zvezde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Da, ali to nije odlučilo mečimam onda filozofsko pitanje... zasto su nas onda krali?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 (edited) Zato sto je jedan od sudija Saso Pukl koji je kako kazu najbolji drug Damira Javora sa kojim se Covic kolje odavno. Mislim da je bas on imao najvise odluka na stetu zvezde. Edited April 13, 2016 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 jeste nas on najvise ostetio, ali ta prica mi je malo lol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Ona tri bacanja zbog faula na polovini terena su bila jedan od vecih rolercoptera koje sam video u skorije vreme na nekoj kosarkaskoj utakmici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 a muceni markus vilijams cele prosle sezone to pokusavao da iznudi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Samo je greska sto je Jovic igrao poslednji napad umesto neko od dvojice crnja.Svaka cast, ja sam prezadovoljan ucinkom u ovom dvomecu, cska nije licio na sebe, ali je i nasa odbrana dosta imala uticaj na njihlvu igru.gg 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 dada, stvarno mi nije jasno zasto je konobar preuzeo odgovornost na sebe, ali jebiga, ne moze im se nista uzeti za zlo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 kako zasto? pa bio je najbolji igrac na terenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 Odlična tekma, ne znam koliko se sude koraci u onom napadu, ali je Zvezda morala bolje da odigra 3/4. Sve u svemu, pokazali su da mogu da igraju sa njima i zaista se nadam da će ih publika nositi da naprave 2:2 i onda sabiju preplaćena govna u 5oj!IDEMO NEMA PREDAJErealno je bezveze što su ovako minimalno izgubili ali je važno što su pokazali da mogu da se fino nose sa njima - šteta što je sad dobiti tri tekme za redom dosta hevi misija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 Jako je zabolelo ovo sinoc. :(Koliko god Jovic bio najbolji sinoc na terenu, nije on igrac koji moze da sutira preko ruke, to su jedino crnci...Ali opet, ne mozes nista da zameris kad su se onako nosili, posle onakvog prvog meca.Bravo Zvezdo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 Iskidala Zvezda, iskidao i Radonja, čak i CSKA nije mogao mnogo bolje, jednostavno je odbrana bila gotovo perfektna. Poslednji napad Rusa... Baš mi je nerealno da onako sjebu, kada imaju posed do kraja. Joviću bih i ja dao loptu na kraju, al mislim da je morala neka akcija da se odradi, plan B, C... Da gotovo sigurno bude upućen bar šut ka košu, samo tu je Radonjina greška sinoć bila IMO. Može Zvezda da ponovi ovakvu odbranu u Bgu, a ako u napadu ponove pogotke iz otvorenih, izrađenih akcija trebalo bi i da dobiju. Kažem trebalo bi, zato što CSKA ipak ima igrače koji i to mogu da pobede. 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 Odlicna timska odbrana juce. CSKA je jako podcenio Zvezdu. malo je falilo da im se jako obije o glavu. Sramota koliko malo publike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 pa tako je uvek tamo.. rusi nisu neki fanovi kosarke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 kako zasto? pa bio je najbolji igrac na terenu...poznati clutch winner Stefan Jovic Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 (edited) Ako smo mi cigani, onda je onaj everton ciganštura Inače bila je bolja zvezda, žal za pobedom ostaje Edited April 17, 2016 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 jel to bio neki derbi, grobari ponovo treci na tabeli hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 nema potvrde dok ne stavis neki btw link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 de si stanko tebre kacemo na pivo sa rekijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 svaka čast za sezonu, više od ovoga realno nije moglo. Sad da operemo Megu prvo pa Grobare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts