Crash Override Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Novi Steve Jobs deluje zanimljivo... https://www.youtube.com/watch?t=142&v=aEr6K1bwIVs 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pipboy Posted July 1, 2015 Popular Post Report Share Posted July 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ew6fv9UUlQ8 6 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Bill Bur car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Ja ne mogu da verujem da ima vise filmova o njemu nego o betmenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Pa kad nam je promenio živote!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Ja sam malo bio zbunjen jer sam bio ubeđen da je Ešton Kučer bio Džobs, ali sam onda skapirao da su to dva različita filma lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Jebeni Eshton je ISTI jobs iz mladjih dana, na stranu sto je i taj film djubre, kao i cela ta tematika i idolopoklonstvo.... Lik je bio sposoban da organizuje posao i izvuce iz inzinjera ono najbolje, kao i da proda proizvod za 2 x vece pare od realno vrednosti, end of story. :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Nemojte tako, podario je svetu sjajnu spravu za detekciju mamlaza. Čim vidiš nekoga sa ajfonom, znaš da je mamlaz. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts