jale00 Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 edit by administracija: Za komercijalno pojavljivanje na forumu postoje komercijalni uslovi, pa se javi ukoliko si zainteresovan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Je l' placa Zola redovno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Pa kanal je ASUS Srbija :) Ako te objektivno interesuje misljenje pored toga sto niko nece smatrati da je objektivna recenzija nekoga ko radi za proizvodjaca, objektivnosti ne doprinosi puno ni cinjenica da u sred videa imas veliki tekst "FANTASTICNE PERFORMANSE", niti komentari poput "ova zver" i slicno. Da se razumemo ja mislim da su kartice zaista odlicne, ali isto tako mislim da ovo i nije bas najbolji nacin za njihovo reklamiranje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts